Lite glömsk.

Klev upp imorse för att gå och träna när gymmet öppnade klockan tio, men så kom jag på att jag lovat att vara taxi idag. Jonas pappa kom med flyget till Frösön så i sista stund när jag skulle gå iväg mot gymmet kom jag på att det nog inte var en sån bra idé. Efter att jag hämtat honom kom Andrea och Andreas hit och åt lunch, och nu har jag fått träningen överstökad. Det var segt idag men jag är grymt nöjd med sammanställningen av den här veckans träning.

Nu väntar en dusch och lite plugg, sen ska jag se till att det blir någon middag idag med. Andrea och Andreas kikar förbi för att bli mätta i magen de med, man får ju göra vad man kan för att underlätta. Inte lätt att laga mat när allt är nedpackat i lådor inte. Då rycker mattanten Jennifer in utan att blinka.


Bild från tentafesten förra helgen.

» Det är bättre att diskutera en sak utan att fatta beslut, än att fatta beslut utan diskussion.

♥        J e n n i f e r .

Sååå bra.

Har kommit hem efter en tacokväll med Emma, Johan, Andrea och Andreas. Massa mat och massa prat, lika mysigt som vanligt. Imorgon blir det en lååång dag, det är ju flyttdag för Andrea och Andreas! Halv åtta ska vi ses hos Emma och Johan och äta frukost, det råkar vara ytterst praktiskt eftersom A & A ska flytta in i porten bredvid dem. Sen planerar vi att vara igång med städning klockan åtta, och sen är det bara att köööööra heeeela dagen. Så blir det pizza här när vi håller på att dö av hunger någon gång i morgon kväll. Det blir nog bra, lika bra som allt annat är just nu.

Jag gillar ordet bra ibland. För när saker är såååå bra, då känns allt bara så bra. Och då är det alldeles sjukt bra att ordet bra finns tillgängligt, så att man kan försöka att i ord beskriva hur bra allt känns, och hur bra allt är. Sjukt bra!


Mitt hjärtegull ♥

» Brådskan är den största anledningen till att man in
te hinner.

♥        J e n n i f e r .

Som en vanlig dag.

Dagen började med en tallrik gröt innan det bar av mot gymmet. Där blev jag i nästan två timmar innan det blev en dusch och en promenad hemöver igen. Nu har Andrea och Andreas varit här på lunch, det är ju lite flyttstök så det är lite bökigt för dem att äta hemma. Ikväll får de nycklarna så imorgon är jag anställd som flytthjälp och mattant, superkul! :)

Ikväll blir det tacos hos Emma, sen får vi seee vad som händer. Nu ska jag plugga lite i alla fall, sen får det bli ledigt.


» Den högsta belöningen för människans arbete är inte vad hon får för det utan vad hon blir genom det.

♥        J e n n i f e r .

Tänkt och gjort.

Måste allt skriva av mig om dagens lycka innan jag kryper ner i sängen. Idag hade jag i bakhuvudet att det skulle vara skoj att testa vilken tid jag behöver för att springa en mil på bandet på gymmet, de få gångerna jag sprungit hittills har det bara varit fem kilometer. Dock bestämde jag inget, om jag då skulle misslyckas skulle jag känna mig så himla dålig.

Men hur som helst, tänkt och gjort. Jag var så pigg i kroppen och det var inte ens långtråkigt att trampa på stället i en mil. Mitt mål har alltid varit att klara milen på en timme, så när tiden var 55 minuter och 30 sekunder när jag passerade 10.0-siffran på distansmätaren tog allt hjärtat några glädjeskutt mitt i den höga pulsen som uppstod på grund av en hiskelig spurt. Kult sa räven! Inte illa att slå målet med marginal på provomgången. Och med tanke på hur lite jag sprungit nu innan känns det ännu roligare. Första femkilometersomgången med en snittfart på 10.0 km/h höll jag på att dö för två veckor sedan.

Det känns som att det fortsätter gå braaa nu. Ska man börja ana oråd snart?


Snart har jag och mina fina vänner sprungit färdigt tillsammans, det börjar bli dags för modell 2150 av Asics utbud innan knäna protesterar allt för mycket.

» Genom att försöka det omöjliga når man högsta graden av det möjliga.


♥        J e n n i f e r .

Det går braaa nu.

Klockan gååår, ojojoj. Ja, idag blev det skola mellan 10.oo - 12.oo, sen tröck jag i mig en macka för att orka ett par timmars provjobb till. Det var lika kul idag, om inte roligare när jag kunde en del redan såklart. Timmarna sa bara pang och jag verkar ha skött mig, skriver papper nästa vecka! Awesoome!

Efter det blev det träning med Emma, det gick sjukt bra att springa så det känns också riktigt skönt. Sen blev det relax med pepparmint-is aufgus. Nu har jag kollat på halv åtta hos mig och mosat i mig en rejäl portion pasta&skinksås. Det innebär att det bara är plugget för dagen kvar, lika bra att sätta igång då kanske, med tanke på vad som står på schemat klockan 8.oo imorgon bitti. Hemliiis!

Det går braaaa nu!



» Idealism är förmågan att se människorna som de skulle kunna vara om de inte vore som de är.

♥        J e n n i f e r .

Slut.

Slut som människa, nu sänker jag en blåbärssmoothie och avslutar dagen med att läsa färdigt kapitel tjugo tills föreläsningen imorgon. Träningen gick bra också, men det var riktigt tråkigt på löpbandet idag. Så nu vet ni det med!


» Att kunna lyssna är halva framgången.

♥        J e n n i f e r .

Iiiih!

Snabb update i mitt busy life innan andra viktigheter får uppta min tid. Tentan i fredags kändes bra så nu känns det fantastiskt skönt att ha lagt en till kurs bakom sig. Idag var det introduktion i nästa nationalekonomimoment vilket är makroekonomi. Med tanke på att vi fortsätter med samma lärare känns det luuugnt, man har ju liksom fattat upplägget nu, = plugga gamla tentor.

Och sen till dagens mest spännande händelse, jag har ju varit och provjobbat! IIH! Superkul! Ska dit imorgon ett par timmar igen, och sen får jag hoppas på att jag skött mig så jag får glada besked inför våren och sommaren. I lunchrummet lyckades jag även träffa en människa som är barnbarn till en farbror som bott mitt emot min systers farmor i tusen år, i världens minstaste by. Minst tiotusen gånger mindre än Ramsjö, om det går?
Hur som helst, lyckas med det ni! ;)

Nu matlagning, sen plugg, sen träääning. Det blir nog halv åtta hos mig på play idag.


Fortsätter med den här pärlan även i denna kurs, härligt härligt.

» Erfarenheten lär oss att människor aldrig lär något av sina erfarenheter.

♥        J e n n i f e r .


Engångskamerorna.

Just nu sitter jag och försöker tänka på allt annat än att jag ska skriva tentan klockan två. Jag är så less över att vi inte hade morgontiden klockan åtta, då hade den ju förmodligen varit klar för längesedan. Sen blir jag irriterad på mig själv när jag ödslar energi på att bli less på saker jag ändå inte kan göra nåt åt. Gilla läget liksom. Men jag hoppas att tentan inte tar allt för lång tid, för klockan fyra börjar öppethus-kvällen på Deloitte och dit är jag också anmäld såklart. Det är bara till att hoppas på att tentan flyter på.

Nu, nog om det.


Haha, bilderna från engångskamerorna som vi hade i fredags har kommit. Kan väl inte påstå att det blev några överdrivet bra bilder, det är mest fingrar i vägen på allihopa. Men några stjärnskott fanns det ju, som den här ungefär.

 

» Förlorade illusioner är funna sanningar.

♥        J e n n i f e r .


Mitt i allt.

Tentaplugg hela dagen, satt i skolan mellan tolv och sex. Tror att jag får satsa på att jag kan det jag kan nu, det jag inte har hört talas om nu kommer jag inte hinna förstå tills imorgon heller. Så mitt i allt detta tentaplugg och tentasnack bjuder jag på en bild från smörgåstårtan jag gjorde i söndags när mamma, pappa, Tina och Emma var här på besök.

 


» Image – betyder att man tillstår att tuben är viktigare än tandkrämen.

♥        J e n n i f e r .


Smakprov.

Såhär i tentapluggstider hinner jag inte riktigt få till nya bilder från förra helgen här. Hade tänkt att jag skulle använda presenten jag fick av Jonas för att knäppa kort på de andra sakerna jag fick. Och kameran han gav mig, den är så söt! Rosa och fin, med världens sötaste rosa fodral till! Men som sagt, jag får försöka visa det en annan gång, här får ni ett smakprov på en bild knäppt med den nya kameran i alla fall, själv ska jag sätta mig och plugga lite.


» Charm är en speciell egenskap som trotsar all beskrivning.


♥        J e n n i f e r .


Fredagsbilder.

Bara för att liksom visa att fredagen existerade.


Hemligstämplar.

Idag pluggar jag, och sen har jag tänkt träna. Vaderna värker efter löpningen på bandet igår och i förrgår, men vem bryr sig om det om hundra år? För att inte ha sprungit på väldigt länge är jag nöjd med att klara fem kilometer under trettio minuter, men det vore ju grymt att krypa ner mot tjugo.

Nej, back to work. Och appropå work, iiiiih! Men jag hemligstämplar det ett tag till.


» Lyssa på den som lovar minst. Han kommer att göra dig minst besviken.

♥        J e n n i f e r .

Ojsan, helgen var det ja.

Och dagarna bara går och går.. Det var lite körigt i helgen, det hann ju hända en hel del. I fredags invigdes dagen med en promenad nere vid Storsjön med Emma i den strålande solen. När jag kom hem satte festfixandet igång. Snittar skulle göras och det skulle plockas och donas. Andrea och Emma dök upp på eftermiddagen för att hjälpa till, och såklart för att börja komma i stämning. Kvällen blev grym, jag tror folk hade det trevligt och jag hade inte kunnat fira in min tjugonde födelsedag på ett bättre sätt. Härifrån drog vi vidare till först SOLO och sen O'learys för att dansa av oss lite.

I lördags var det ju då dags för födelsedagen och jag och Jonas gick ner på Medvindenpremiären och åkte hundspann. Medvinden är den upplogade banan nere på Storsjön för er icke-östersundare, och det är en del aktiviteter där nere nu resten av vintern. Efter det promenerade vi hem för att sätta igång med födelsedagsmiddagen som Emma, Johan, Andrea och Andreas skulle komma och äta med oss senare. Jag höll det enkelt med tanke på att jag var l i i i t e trött efter fredagen, så det blev toast skagen till förrätt, potatisgratäng med fläskfilé gratinerad i ugnen med bearnesesås och ost till varmrätt och vaniljpanacotta med hallon till efterrätt. Även melodifestivalen avhandlades, och jag tycker fortfarande att det är Danny som är överlägset bäst.

I söndags kom mamma, pappa, Tina och Emma och hälsade på. Jag och Jonas klev upp för att hinna göra en smörgåstårta och det började kännas som att jag inte gjort annat än stått i köket den här helgen, men det är ju roligt att dona och fixa där också. Så när de kom så tittade Emma och Måns förbi också, så klämde vi ihop oss i soffan och fikade. Sen blev det middag på loftet, väldigt gott även om jag var proppmätt av all smörgåstårta.

Ja, det var väl födelsedagshelgen det. Och den kan man ju inte direkt klaga på, inte det minsta. I veckan är det tentaplugg som gäller, tenta på fredag, kämpa kämpa..

Och ni, vi får ta lite nya bilder en annan gång..


Vi var ju lite rockigare i fredags om man säger.


» Etikett är att gapa med stängd mun.

♥        J e n n i f e r .

Bland det värsta jag vet.

Bland det värsta jag vet är att shoppa, i alla fall när man verkligen m å s t e hitta något. Jag förstår inte vad som är tjusningen med det där, det är bara sjukt jobbigt att yra runt och prova och prova igen och byta storlek och blabla.. Dessutom fattar jag inte hur de som gör kläderna tänker, man kan välja på typ svart eller hudfärg. Lite mer fantasi kan man väl åtminstone erbjudas.. Nu när det blev riktigt oframgångsrikt idag tänker jag tröstplugga, till och med det är ju roligare när man förstår vad man gör.. Sen ska jag städa och så får jag ta nya tag i de satans affärerna imorgon. Blä!



Tur att jag har tappra vänner i alla fall, Andrea och Emma har fått stå ut med en hel massa suckar idag men sett lika glada ut för det. Puss på er för det!


»  Man får vara tacksam för att det är som det är – hur skull det annars vara?

♥        J e n n i f e r .

En gång till.

Jag tog mig upp vid sex även denna morgon, så vid tjugo över struttade jag iväg mot gymmet. Tränade med Andrea idag, mycket enklare och mycket roligare att ta sig iväg och träna när man inte är ensam. Nu väntas frukost innan jag tuppar av, sen ska jag försöka få till lite plugg. Vädret är helt underbart, solen värmde gott i rumpan när jag gick hem från gymmet, så det ska bli härligt att gå lite nere på stan med tjejerna sen.

Dagens intresseklubben antecknar; Jag har precis skivat lite potatis över jorden på min blomma som i evigheters evighet har haft blomflugor som inte vill ge upp. Tydligen var det nåt gammalt knep som kunde hjälpa sa mamma, så nu vet ni ju det om ni nån gång råkar ut för samma problem. Återstår att se om det fungerar.


» Det gäller att alltid ha höga förhoppningar. Annars blir man inte besviken.

♥        J e n n i f e r .

Hemlighetsmakeri.

Dagarna bara gåååår. Och den här eftermiddagen hade jag ju inte ens träningen att ta tag i, ändå säger det bara pang så är det kväll. Det blev köttfärsbiffar med fetaost och potatis till middag, hur gott som helst. Nu är jag proppmätt och inväntar nöjt att inta soffan vid halv åtta.

Ett spännande samtal ringde idag, wiiiie! Men det är såklart lite hemlighetsmakeri med, så uppdatering kommer framöver.


En gammal bild från studentveckan får det bli.

» Frukta inte när dina fiender kritiserar dig. Men se upp när de applåderar.

♥        J e n n i f e r .

Keep it up.

Klockan har inte slagit nio och jag är riktigt nöjd med min morgon. Klockan ringde 06.00 och 06.02 var jag uppe och hoppade, (det fick fungera som ett straff för att jag snoozade bort morgonen igår). Jag drog på mig träningskläder, tröck i mig en banan, knölade på mig ryggsäcken och traskade iväg mot gymmet vid 06.20. Nu har jag precis kommit hem och det har blivit hög tid för att göra lite frukost. Med tanke på att plugget inte var det effektivaste igår känns det så skönt att veta att hela eftermiddagen kan ägnas åt det, samtidigt som jag lätt kommer hinna med en promenad i det soliga, om än lite blåsiga, vädret.


» Den mängd beröm man tål står i omvänd proportion till den mängd man förtjänar.

♥        J e n n i f e r .

Det rusar.

Ytterligare en helg har rusat förbi och så även denna måndag. Helgen spenderades i Gäddede för att fira min tjugoårsdag en helg i förskott då jag känner mer för att stanna här i Östersund och partaja lite istället för att åka hem och äta tårta nästa helg. Vädret var inte så mycket att hänga i julgranen men fisket resulterade i alla fall i en röding och en öring. På lördagkväll blev det bad i tunnan och melodifestival. Jag är helt såld på Dannys låt, längtar grymt efter att den får börja röjas på lite dansgolv.

Imorse råkade det bli snoozen i en timme, jag blir så less på mig själv.. Men hur det nu var med den saken så hann jag i alla fall ut och promenera en stund innan skoldags. Efter skolan bar det iväg direkt på gymmet och nu har jag fått i mig lite middag. Det innebär att det bara är plugget kvar att göra för dagen, weeei. Ska försöka sitta en liten stund i alla fall, så jag kan krypa ner i soffan lagom till halv åtta hos mig eller nåt.



Sommarbild från stugan.

» Ingen konst att hålla en dörr stängd, som ingen bankar på.

♥        J e n n i f e r .

Bästis med Rix FM.

I vanliga fall brukar jag ha väldigt svårt för Andreas Johnson. Jag tycker ofta att det han gör låter likadant och är rätt tråkigt. Samma sak var det med den här låten, den kändes bara tråkig. Men är man bästa vän med Rix FM så är man, så nu när jag hört låten några gånger har den vuxit och blivit bra.


Lite aningens för trött.

Det är nog bara att konstatera att det inte finns en enda vettig hantverkare i den här stan, i alla fall inte som anställs för att komma hit. Idag kom det nån, efter x antal veckor som hunnit bli väldigt många , för att fixa vår droppande vattenkran. Nu droppar det inte längre, men puckot satte kranen fel så vattnet knappt blir ljummet.. Det går liksom inte att vrida tillräckligt långt till vänster.. Ska vi diska i badkaret nu eller? KUL! Okej, lite av ett I-landsproblem, men ibland blir man lite aningens för trött på vissa saker. Var ligger problemet i att göra saker ordentligt från början?

Träningen gick bra i alla fall, som tur är.


» Vad man saknar i begåvning kompenserar man i dumhet.

♥        J e n n i f e r .

Så lite tid.

Så mycket att göra, så lite tid. Det hade varit lugnt om vi inte skulle åka iväg i helgen, men det ska vi ju. Jaja, det ska nog gå ihop till slut, jag ska träna i alla fall. Jag har trots allt lovat mig själv att oavsett hur stressigt allt annat är eller hur mycket andra saker jag har att göra så ska träningen inte bli lidande. Det fungerar bara som kortsiktig lösning att offra träningen och det brukar inte vara värt det.

Så snart kilar jag iväg och tränar ett tag, sen hem och fixa lite för att med gott samvete vara social senare. Det är på Solo vi hänger ikväll, det ska bli himla kul att träffa lite fler människor från klassen för det var ju ett bra tag sen sist nu.

Nej, det här duger inte.. Skynda vidare.


Stugan sommartid, vilket smultronställe.

» Fel är fel, oavsett vem som gör fel eller säger fel.

♥         J e n n i f e r .

Skulle vilja, behöver och ska.

Dagens föreläsning är avklarad och solen skiner lite smått. Jag funderar på hur resten av dagen ska läggas upp då det finns en del skulle behöva, skulle vilja och ska. Jag ska träna och plugga. Jag skulle behöva städa lite och så skulle jag vilja ta en promenad i solen. Undrar just hur jag ska gå ihop det.. Jag ska i alla fall börja med att äta lunch, då kanske jag blir lite klokare.

Andrea pyser ju hem till Katrineholm idag, och jag åker till Gäddede på fredag. Så det blir en hel helg utan flickorna och det känns hååårt. Men vi har ju redan bokat en date på måndagkväll när alla är tillbaka i stan så det ska nog funka ändå.


Kapitlet jag läser nu är riktigt intressant, himla skönt!

» När två personer i ett företag alltid tycker lika är den ena onödig.

♥        J e n n i f e r .

RSS 2.0