Under ombyggnad.

Ja, som ni ser är det lite renovering på G här. Om det ser helt knasigt ut här framöver så är det förmodligen för att alla koder har krånglat till det för mig. För mig är det nämligen helt omänskligt att förstå koderna som bygger upp bloggen och därför får jag testa olika siffror på ställe efter ställe för att klura ut vad det är som ändras.

Kan väl passa på att uppdatera om att tentaveckan har satt ordentlig fart och som invigning hade jag ungefär värdelns sämsta flow. Inget ville funka idag och det kändes ju kanske inte som bästa timingen, men men, nya tag imorgon!


Snaaaaart!

» Vinst på bekostnad av anseende måste bokföras som förlust.

♥        J e n n i f e r .



Klias i fingrarna.

Efter en söndag som jag njutit av till fullo tack vare den extra lilla timmen som gjorde sig alldeles underbart påmind imorse sitter jag nu i soffan hos Andrea och Andreas. Vi har varit och ätit på Eastern Palace och nu har vi tittat på Skattkammarplaneten i väntan på Gustavsson 3 trappor. Under filmen har jag även knåpat ihop början på mössan som Andrea ska virka till Andreas, jag måste nog också sätta igång ett virk eller stickprojekt för nu klias det lite i fingrarna när jag suttit och pysslat lite.

Nej, tekoppen är serverad och mysposition intas på divanen, god kväll!


Bordeaux.

Färgen på mitt nyinförskaffade nagellack pryder mina naglar mycket fint om jag får säga det själv, märket essie, nyansen bordeaux.

Jag och Addie har kikat på Så mycket bättre, tror inte den här säsongen blir lika bra som den förra, men om man låtsas om att Lena Ph inte är där så kan det nog bli lite trevligt att se på.

Nu ska jag dregla lite över Zac Efron, slötittar lite på filmen som går på fyran och snart ska vi nog hugga in på efterrätten jag och Addie gjorde förut, panacotta med vit choklad toppad med en hallonsås med rivet citronskal, muums!

over & out, ni vet vad ett mobilinlägg innebär vid det här laget.


Texmexfredag.

Fredag = Tacos, ungefär som vanligt. Vi har dessutom laddat upp med förtäring till idol på hemmakväll, en massa götta fick det bli! Förhoppningsvis blir det lite över till tentaplugget imorgon med, bara man har lite godis är det ändå helt okej att plugga på en lördag. Jag köpte ett nytt nagellack idag också, det kan intresseklubben anteckna! Tror i alla fall stenhårt på teorin att tentaplugg effektiviseras sjukt mycket av målade naglar. Det blir så roligt att peka med fingret i boken då!

Nej, nu bestämmer jag att imorgon är en annan dag, nu är det mys på schemat!

Mobilinlägg, därav uteblivet ordpråk. Men läs ordspråket från igår en gång till, det var rätt roligt om jag får säga det själv. Och sant!

Pusselipuss på er!


Some people.

Some people just need a highfive.
In the face.
With a chair.

Lingonglögg.

Så himla god glögg! Själv föredrar jag att späda den med lite extra vatten, men det gör jag i min egen kopp istället för i kastrullen så de som gillar lite starkare smak kan få det. Ett tips är att inte ha på fläkten när man kokar glöggen, då börjar det lukta jul i hela lägenheten och det gillade jag!


» Brådskan är den största anledningen till att man inte hinner.

♥        J e n n i f e r .


Morotsmarmelad med aprikos.

Riktigt mumsig marmelad som jag och Andrea kokade i söndags. Vi lät den koka lite längre än vad som är angivet i receptet ovan, då blev konsistensen riktigt bra. Testa den till det här mumsiga morotsbrödet och en skiva ost på det, ojojoj så gottans det var!



» Det finns ett minimum av bristande uppriktighet som kan krävas av var och en: hövlighet.

♥        J e n n i f e r .


När jag inte jobbar.

När jag inte jobbar så pluggar jag, och när jag inte pluggar så jobbar jag. Eftersom båda sysselsättningarna innebär fantastiskt mycket sittande vid datorn prioriteras inte bloggen när jag är ledig, därav dödheten. Jag själv lever, utomordentligt välmående med mitt bruna hår som däremot inte alls är lika roligt i färgen som det var för tre veckor sedan.

Tentan närmar sig och i två veckor framöver har jag inget jobb som väntar vilket känns rätt bra! Idag är det fredag vilket innebär tacos med flickorna, Jonas och Andreas, och sen tar vi en tripp till hemmakväll och lassar på oss ett kilo godis så vi klarar kvällen. Sounds great to me!

Premiärinlägg från mobilen, jobbigt läge att inte avsluta som vanligt med ordspråk och sådär, men en värld i ständig förändring kräver väl lite mindre konservativitet (öh, finns det ordet?), så det får gå för den här gången.

Puss på er i alla fall!


RSS 2.0