Semesterfrukost.

Mysigt med en lång frukost framför teven, det är inte ofta det finns tid för sådant!


Shoppingshopping.

Jag är helt imponerad av mig själv, igår på eftermiddagen och idag på förmiddagen har jag shoppat som aldrig förr. Det kan vara så att jag är den enda tjejen på denna jord som tycker att shopping är ganska överskattat, men det tycker jag i alla fall. Det är varmt, mycket folk, det är svårt att hitta nåt man riktigt gillar och så vidare. Kostar pengar gör det också, inte kul! Men nu har jag i alla fall shoppat hejdlöst de här två dagarna. Det enda jag haft i sikte är en ny arbetsgarderob, dels med tanke på introutbildningen i Stockholm men även för att det känns roligt att ha lite fina kläder på jobbet istället för att ha typ bomulls-tshirts varje dag. Så nu har jag en hel del nya blusar och några olika kavajer, det känns som en bra start!


Semester.

Min tur att ha lite ledigt, två veckor blir det innan provanställningen drar igång. Igår fyllde Mona år så vi åkte mot Åstön för att spendera helgen här. Fint väder och härligt födelsedagsfirande igår, idag har det varit lugnt tempo och soligt väder. Nu väntar Idyllen och räkfrossa, ett måste minst en gång på sommaren!


Kvällssysselsättning.

 

När Jennifer själv får välja.

Idag fick jag välja vilken gratis hyrfilm vi skulle passa på att se, resultatet blev Sune! 
 
 
 

Det mäktigaste.

Att sjunga Angels tillsammans med Robbie Williams och 62000 andra kan vara det mäktigaste jag varit med om i hela mitt liv. Det var nästan så överväldigande så det hade kunnat komma en liten tår, nästan. En helt fantastisk kväll, vilken entertainer han är. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ullevi och Robbie.

Ullevi och Robbie, vi är så redo, let U entertain US! 
 

Nu börjar vi!

Med en gravid vän blir det enkelt att avgöra vem som kör och vilka som dricker vin. Andrea snattade dessutom våra perfekt passande muggar på 7eleven, vinet smakar exemplarisk i dem, OhThankHeaven!
 
 
 

Åka förbi.

Det kändes faktiskt väldigt skönt att inte svänga av här för att stanna...
 
 

En vanlig konversation.

En helt vanlig konversation mellan mig och moster när Danny uppenbarar sig på teven. Det kanske är från henne jag ärvt min förtjusthet...
 
 
 

Nya bordet.

Vi har blivit med nytt vardagsrumsbord. Lastpallen fick Jonas från jobbet och sen har vi målat den vit. Jag blev väldigt nöjd, särskilt när jag får ha mina favoritljusstakar och lite sånt på det. Kul med förändring hemma! 
 
 

Provanställning.

Jag har ju glömt att berätta för er, jag har fått jobb! Efter mina sex veckor på Deloitte i sommar tar jag två veckors ledigt och sen återvänder jag dit för att påbörja en provanställning på sex månader. Det känns så ofantligt roligt och jag trivs så bra på den nya avdelningen jag börjat på i sommar, det kunde inte bli bättre än såhär. Inleder med kurs i Stockholm mina två första dagar = en dresscode som min garderob inte pallar. Men tack och lov finns det gratis shopping som heter duga i Sund. Mammas garderob visade sig vara en guldgruva, kläder med lapparna kvar som hon köpt och sen inte förstått när hon ska använda. Jag ska kika runt efter lite egna kavajer och sådär med, men med tre av mammas kavajer och en superfin blus har jag definitivt en bra start. Tack mamms!
 
 

Spontanitet

när det är som bäst. Igår mötte jag och Jonas upp Emma på teaterträdgården efter jobbet. Käkade tapastallrik, drack lite vin och klagade på att det inte finns någon sommarcider iår samtidigt som vi hittade x-ciders sommarhalloncider på menyn. Smakade den och det var helt klart en godkänd sommarcider, men vad hände när de bestämde sig för att ha den som beställningsvara på systemet? 
 
Sen blev det lite grillade hemmagjorda hamburgare på balkongen med ytterligare lite vin, och sen blev det lite drinkar på det som fanns att tillgå och i och med det fick det bli en sväng till Marité. Jag hade inte varit där och sett hur de byggt upp det så det var kul att komma dit även om det såg typ exakt likadant ut som innan det brann ner. 
 
Det blev nåt känt ansikte lite här och var, en hel del svängar på dansgolvet och det går bara att konstatera att spontana utekvällar oftast blir de bästa. 
 
 

Påväg norrut.

Påväg hemåt efter ett minst sagt händelserikt dygn. Jag har verkligen blivit en erfarenhet rikare, ett riktigt spektakel som var väldigt roligt att uppleva. Det blev dans igårkväll både med pappa och med en kollega till honom som Jonas sålde mig till för en hundring. Så kan det gå! Nu väntar en middag i  Sveg och sen är det återigen dags för arbetsvecka. Nästa helg gör vi ett nytt försök med att hålla oss i Jämtland men det återstår väl att se hur det går med det. Sommaren blir ju lite somrigare när man fyller helgerna med diverse upplevelser, så det är ju bäst att passa på när chanserna ges. Kollade in pappas jobb också, dammen vid Höljessjön. Skulle den brista skulle en svallvåg på 3-6 meter räcka ner till Karlstad. Bäst att de förstärker bra! 
 
 
 

RallycrossEM.

Annorlunda upplevelse, helt klart en stor folkfest. Kul att se, även om jag inte förstår så mycket. Brumbrum!
 
 
 

Hur gick det här till?

Efter enträget tjatande från pappa är vi påväg ner till Värmland. RallycrossEM går i Höljes där pappa jobbar och trots otaliga bortförklaringar om långt att åka, matmarknad hemma i Östersund, mycket att fixa med hemma och så vidare och så vidare, så är vi påväg ner nu mamma, pappa, Jonas och jag. Det ska bli spännande att se vad det är för något, med VIP-biljetterna vi har får vi tydligen gå in i depåerna, all mat och dryck ingår och det ska vara uppemot 30000 personer totalt i en by där det vanligtvis bor ungefär 160 pers. Det kan bli spännande det här!


Omstrukturering.

Tänk att det aldrig blir tid till skrivande på somrarna, tur att det inte händer så mycket att berätta om. Eller ja, lite händer det ju, men det kan jag berätta en annan gång. Nu är det omstrukturering av vardagsrummet på G. Vi började möblera om mot läget som soffan stod allra först när vi flyttade hit. Nu blev den istället ståendes under fönstren, något vi aldrig trodde skulle gå eftersom den där soffan kräver sin plats. Men med en liten speciallösning med en egen tevemöbel, ett egengjort bord och ett ommålat vitrinskåp ska det nog bli ordning till sist. Ikväll har vi målat en av lastpallarna till bordet på ena sidan och brädorna till tevemöbeln. Håller tummarna för att det blir bra när allt är på plats :)
 
 

RSS 2.0