Veeet ni vad?!

Nu har jag påsklov, med elva dagars ledighet framför mig. Det sitter inte fel på ett enda ställe. Har tagit med mig en heeel del plugg hem för att, om lust finns, jobba fram i en del ämnen så det blir lite mindre än asmycket att göra den sista perioden.

Och veeet ni vad?! JAG HÄMTADE MIN STUDENTMÖSSA IDAG!!
Jag släppte den där känslan av ovisshet och ångest, och njöt av den skräckblandade förtjusningen att det verkligen snart är slut nu. Självklart känns det skönt att ha sökt lite saker till hösten med, sånt här med planer i reserv för att ha tusen möjligheter gillar jag. Kanske kan det ha att göra med det ständiga kontrollbehovet?! Förmodligen, men skönt är det i alla fall.

Och för er som undrar så har jag sökt ekonomprogrammet på Mittuniversitetet i första hand, än så länge.

Jonas kom ikväll med, så taktiken i förra inlägget fungerade. Så nu vill jag gå och kramas med honom, faktiskt.


» Man skall inte lyfta fanan så högt att benen inte når till marken.

♥        J e n n i f e r .

Med en lätt besvikelse.

Jag som var så inne i det här med att lära mig att dricka te, och till och med har lärt mig att behärska den gröna sorten. Nu är det med en lätt besvikelse jag dricker min relativt goda kopp gröna te med vetskapen om att man tydligen ska dricka sex koppar per dag för att denna magiska dryck ska ge den positiva effektev i alla fall jag vill åt. Det är ju dessa populära antioxidanter som plaskar runt i koppen. Men, jag fortsätter dricka min kvällskopp trots denna lilla besvikelse, och intalar mig i att en kopp är mindre än sex, men fler än ingen.

Imorgon kommer min honey igen, hoppas jag.
Och om jag skriver så här så får han lite press på sig ;)
Det är till att utnyttja alla medel..


» Om vi inte själva hade fel skulle vi inte ha så mycket nöje av att finna fel hos andra.

♥        J e n n i f e r .

Dagens sötaste.

Dagen har väl varit bra, ungefär som andra dagar skulle jag vilja säga. Den enda avvikande händelsen var väl att jag struntade i att prioritera skolan före träningen och gick på Pace. Dock är det svårt att köra järnet där nu, då kortet går ut inom en alldeles för snar framtid.

Dagens sötaste #1 : Under springturen mötte jag en mamma och en son som cyklade. Strax innan de passerade försökte lillkillen stegra med cykeln, och mamman skällde och sa att han skulle hålla sig på sidan. Så sött  när smågrabbar försöker göra sig till.

Dagens sötaste #2 : Alltså, det är någonting med äldre par som håller varandra i hand. Jag vet inte varför, men det är bara så sjukt mycket gulligare än när någon annan gör det. Sprang förbi en liten tant och farbror nu när jag var ute som gick hand i hand, alldeles jättesött.

Nu ; Stretcha, duscha, plugga, packa. Ah, så var det ja.


» Artighet är konsten att dölja sina naturliga impulser.

♥        J e n n i f e r .

Att glömma.

Du bevisar bara det jag redan förstått.
Du är något jag aldrig trott.
Du gör det sämsta du kan göra,
Ingenting.
Var tog, "Jag vet att jag har sårat dig och önskar att jag kunde gottgöra det" vägen?
Du berkäftar bara din egen omogenhet och ovilja.
Men, tur är väl kanske det.

Hur skulle jag annars kunna
låtsas vara villig att glömma?



Vi lovar.

Affärsjuridiken är avklarad, och därmed har jag en ledig skärtorsdag med gott samvete att se framemot.

Tror jag kastar in handduken för ikväll, måste duscha och dona lite innan jag får sova och med tanke på att klockan rusar fram är det nog dags att sätta lite fart.

"Jag tänker, alltså finns jag". Fundera på den ett tag ni, och berätta varför det fungerar som ett gudsbevis. Sen kan ni ju försöka att kritisera den på ett logiskt sätt, för att sedan bevisa att kritiken faktiskt är logisk. Aah, sånt roar jag mig med ibland..

Fjolårets långfredag i snöborgen med mycket folk och solsken.
Min favoritvoffsing Laura också, såklart!


» Vi lovar i enlighet med våra förhoppningar och håller i enlighet med våra farhågor.


♥        J e n n i f e r .

Det var de åren.

Borta från Facebook √

Det var de åren, ha ett bra liv.
Som jag kommer ångra detta, men du får mig bara att må dåligt annars.

Var över till Tina och Emmsen förut en sväng. Kokade kaffe tills hon kom hem, hjälpte till att diska undan lite, lämnade en matlåda och fikade kubb. Emmsen hade lämnat en sån fin påskteckning här i helgen som stod på bordet och överraskade mig igår, så då var jag tvungen att bjuda på lite kubb som tack.

När jag gick och handlade idag var jag helt överens med mig själv om att inga och absolut inga frysvaror skulle få följa med mig hem eftersom fryser är totalt överjättemegafull. Så kommer jag dit och ser att fläskfiléerna kostar typ 25 kronor. Guuud så bra tyckte jag och tog tre stycken, eftersom det var max tre stycken per hushåll. Hooooppsan tänkte jag när jag kom hem till frysen. På något magiskt vis fick jag ner de tre filéerna i den knökade frysen genom att ta ut en matlåda, gör om det om ni kan.

Vad ska jag mer berätta för kuriosa?! Att jag skickat in min filosofiexamination för att slippa bli helt knäpp, och att artikeln till svenskan är utskriven och klar tills imorgon? Att jag borde fortsätta plugga lite för att verkligen kunna ha lov från och med torsdag, fast helst från onsdag eftermiddag? Ja, det blev bra kuriosa det.

» Kärlek är inte kärlek förrän du ger av den.

♥        J e n n i f e r .

Meningslöst.

Som ni redan märkt har jag bloggstrejkat i helgen, det kändes meningslöst att gång på gång slänga skit över någon som förtjänar det och sedan ständigt upprepa att jag är trött.

Fredagen ; UF-mässa i Gävle. Det var kul att se allas olika idéer, man kollade med lite andra ögon än vad man gjorde på mässan i Edsbyn förra året. Dock var det långdraget, skaplig värk i knäna både i lördags och igår. Mina knän som redan är så prima liksom?!.. Jonas kom och räddade mig på eftermiddagen, och väntade hela dagen i Gävle så jag skulle få komma hem så fort som möjligt. Han är min älskling han ♥
När jag kom hem vid tio var det dags att tvätta, inte det man kände för kan jag säga. Till råga på allt måste jag bara lägga till, som lite kuriosa, att jag fick en gigantisk sticka under nageln av tvättstugedörren. Återigen räddade Jonas mig som dissikerade mitt finger och fick ut den med en pincett, men som ni säkert förstår var mitt humör under botten.

Lördagen ; Emma fyllde år i fredags, men eftersom jag var lite upptagen då åkte vi till Östersund på lördagen istället. Gick lite på stan, spelade spel och åt supergod mat och tårta. Mycket mysig dag då jag lämnade plugg, UF, dåligt humör och tvätt hemma. Tilläggas bör att det var behövligt.

Söndagen ; Pysslade och städade lite nere i stugan inför påsk, mamma och pappa blev glatt överaskade när de kom hem och såg att vi redan gjort det de hade planerat att göra hela gårdagskvällen. Grillade korv gjorde vi också, eftersom Jonas såg till att det fanns hemma. Han är för bra ibland ♥

Ja, det var min helg. Hoppas ni har överseende med allt skolkade härifrån. Passar på att varna för fler uteblivna inlägg då jag måste ge allt i skolan tills på onsdag. Vill verkligen försöka få bort så mycket som möjligt, för sen är det lov igen. Energin har jag, om jag bara ger mig f*n på det. Träningen är det som ryker, men det får man leva med ibland I guess. Någonstans är ju inte det hela världen heller, även om det känns segt.



» Vi förlitar oss på omvärldens tecken på respekt för att kunna tolerera oss själva.

♥        J e n n i f e r .

Din fega jävel.

Om radera var synonymt med glömma skulle det vara enkelt.
Det är så svårt, och om det inte vore det skulle något vara fel.
Ingen sa förresten att det skulle vara lätt heller.
Dock kan jag inte fortsätta leva på det där lilla lilla hoppet.
Du har gjort din ståndpunkt klar, och det är att du ligger ner.
Din fega jävel.
Jag bad dig säga som det var från början.
Ändå ska jag behöva tvinga mig själv att inse hur det är.
Hur som helst.
Du är inte värd min uppmärksamhet.

Numret borta √
Msn borta √

Facebook, inte borta. Jag jobbar på det, men jag skulle ångra mig så hemskt.

♥        J e n n i f e r   som hatar att sitta runt ditt lillfinger.

Förjävlig dag.

För att inte sprida dålig energi till er inför helgen borde jag inte uppdatera här idag, men någonstans måste det ut. Ni läser alltså på egen risk.

Dagen har varit förjävlig. Precis det jag tjatat, tjatat och tjatat om att jag inte ville vara med om hände - panikförberedelser inför UF-mässan imorgon så gott som hela dagen, alltså en dag innan. Nog för att jag också förstår att det inte är roligt att höra på mitt ältande och tjatande, men någonstans har jag väl ändå lite rätt i att stress enbart ger upphov till totalt onödiga konflikter?

Och om inte andra blir stressade kan man väl åtminstonde försöka förstå att vissa faktiskt blir det. Dessutom var ju jag klar med "mina" åtaganden, och ändå var jag inte hemma förrän efter fyra då "alla ska hjälpas åt".

Att jag ska spendera dagen i Gävle på UF-mässan imorgon gör inte mitt humör bättre. Bussen går klockan sju, och då ska bussen packas innan. Ska åka hemifrån halv sju, alltså ska jag kliva upp ur sängen senast halv sex. Inte förrän klockan sex imorgon kväll får vi plocka ihop montern, och då ska allt packas in i bussen igen. Sen ska vi åka hit till Ljusdal, och SEN får jag åka hem.. Fy faaaan säger jag bara, och då är det inte ofta jag tar till svordomar.

Som botten på kloaken hann jag inte ens med en liten springtur idag, och jag vill inget hellre än att sticka ut en sväng nu. Det känns dock lite mörkt, och med vetskapen om att jag borde försöka sova tidigare än vanligt ikväll för att kunna vara åtminstonde lite trevlig imorgon räcker tiden inte till.

Hoppas ni har haft en betydligt bättre dag, och att jag inte alltid ger er så negativ och energisugande läsning.

» Först när man accepterar sitt nederlag är man besegrad.

♥        J e n n i f e r .

Hat och snällhet.

Hat och snällhet går mig på nerverna, helt självklara och vanliga ord som helt plötsligt förvandlats till obegripliga begrepp som lika gärna hade kunnat vara grekisk grammatik. Fattas bara att det inte finns grammatik i grekiskan, då skulle vi vara ungefär lika förvirrade som detta satans ämne förvirrar mig.

Nog om det.

Imorgon börjar jag halv elva, men eftersom jag är en så trogen vän ska jag upp i vanlig tid och gå på skolan till nio med Isabelle. Jag konstaterade att jag lika gärna kunde göra det istället för att träna på morgonen eftersom jag inte hade fått någon sovmorgon i något av fallen.

Jag har inte duschat än, och sugen på fil är jag såklart också. Synd att man inte kan äta fil i duschen, då hade jag sparat lite tid. Men so long, det här har jag inte tid med.

Vad sägs om en långfredag med härligt väder,
kanske lite skidåkning, härligt folk och självklart,
grillad korv?!
(y)

» Förolämpningar är argument som används av människor som har fel.

♥        J e n n i f e r .


Inget illa.

Jag ringde med min gulligaste röst till syster och undrade vad de skulle äta för middag, och förträffligt som det passade skulle hon laga köttfärssås. Jag hade öppnade krossade tomater hemma, och därmed bjöd jag rätt och slätt in mig själv på middag. Gott var det, och jag bjöd på kubb efteråt. Lite kan hon ju få i gengäld när hon tar hand om mig.

Ska sätta mig och plugga lite, klia mig i huvet och filosofera - verkligen min favoritsysselsättning, eller så inte. Men, det ska bli gjort och som det verkar blir det inte mycket tid över för det väl kända uttrycket "plugga undan" något i helgen heller. Fast nu blev det tydligen väldigt lite att göra i helgen. Det ändras fort när saker bestäms över huvet på en.. Jaja, nån som har vägarna förbi kan ju kika in där jag sitter hemma i mörka huset en hel helg och pluggar. Synd bara att det inte direkt är en plats man har vägarna förbi.. Aja, whatever..

Gulliga Sandra hade pysslat med några utav mina bilder, jag fick dem på mailen idag som en fin överraskning! Tusen tusen tack, de blev jättefina! ♥

Det vore något det Lina, Hollywood here we come! ;)


» Livet vill väl inget illa, men nog kan det gör ont.

♥        J e n n i f e r .

Jag tänker, alltså finns jag.

Har ägnat kvällen åt examinationen i filosofi, och jag säger bara en sak - vilket jävla ämne. Förklara varför René Descartes citat "Jag tänker, alltså finns jag" fungerar som ett gudsbevis? Jag bah, ööööh. Ja, det är en liten del av det jag hjärngympat med ikväll, i sisådär två och en halv timme. Skulle jag verka knepigare än vanligt har det alltså sina orsaker.

Av någon anledning har jag blivit vansinnigt förtjust i fil, fil med vindruvor eller banan. Eller både och. Jag fattar inte, jag lääängtar liksom till morgonen då jag får äta det till frukost. Haha, vilket liv jag har, längta till frukosten liksom x) Men, ni får ta mig för den jag är, kanske med ett par nypor salt då och då.

Tekoppen är uppdrucken och det är dags att sova, hoppas på att somna lika omedelbums som jag lyckats göra de senaste två nätterna. Det borde dock inte bli några problem med tanke på kvällens hjärnaktivitet som mer eller mindre driver mig till vansinne, i kombination med helgens sömn.

Jag saknar dig och önskar att du var här, nu. ♥


» Den som tror sig veta allt har mycket kvar att lära.

♥        J e n n i f e r .

Måste sluta tävla.

Okej, nu var tisdagen över och om jag får ytterligare en natts sömn stendäckad ska jag nog vara återställd igen. Jag lovar att studentkryssningen gjorde mig minst lika jetlagad som om jag hade varit i Thailand..

Skolan överlevde jag vaken, och träningen också. Jag måste sluta tävla på gymmet, helt sjukt vad jag höjer vikterna fast jag inte borde. Den här gången var det inte för att någon hade haft tunga vikter innan mig som jag inte fick sänka. Den här gången var det en äldre kille som kom några maskiner efter mig - och man kan ju inte verka svag så han ska behöva höja vikterna liksom.. För jag menar, vilken nittonårig tjej är inte lika stark som en tjugofemårig, regelbundet gymmande kille?! Han höjde bara vikterna på ett par armmaskiner i alla fall, och benmaskinerna till och med sänkte han. Det är bra för mitt kaxiga sinne det, och det sitter finfint att veta att milen i löparskorna gör sitt för benmusklerna.

Nej, nu har jag två saker kvar av det jag skulle få gjort idag. Plugga en del och dammsuga. Helt sjukt vad grusigt det blir i hallen nu när det är massa grus kvar på asfalten då snön försvunnit. Det är nästan så det gör ont att gå utan strumpor på hallmattan, inte bra, inte bra alls.. Kul för er att veta dessutom, men det är min vardag ni väljer att läsa om och den är inte glamourösare än grusigt hallgolv och svettiga gymrundor.

Varför dissar mina nya vänner från kryssningen mig på facebook för?! Det är ju lite tråkigt tycker jag..

Sjukt ont i knäna efter rundan igår, beror förmodligen på asfalten.
Imorgon blir det nya tag om det är soligt och härligt,
för det är trots allt inte mycket som slår det tidsfördrivet.

 

» Ju längre du sover, ju kortare blir livet.
(Kände att det ordspråket passar alla mina vänner, som i raka motsatsen till mig i princip kan sova ihjäl hela dagar.)

♥        J e n n i f e r .

Heeelt galen helg!

Det enda man kan sammanfatta helgen med är; GALEN! Helt kanon var det, även om bussresorna var sega. Förutom några däckade vänner som jag fick kämpa med in i hytten och ner i sängen, med spya i håret, (Lina, vem annars), så gick natten relativt smärtfritt. Bodde på dansgolvet som vanligt, så någon bakisdag kom inte på tal då jag aldrig hinner dricka så mycket när jag mest dansar. Asbra knep det där, kom ihåg det till nästa gång! ;)

Just nu är det taggningstortyr på facebook, Lina utelämnar såklart ingenting. Dessutom hotade hon med att komma hit och lägga upp bilder själv om jag inte tog med de fula, så det var ju bara att trycka ut dem. Men jag bjuder på fulingarna, någon måste ju göra det.

Har varit lite lagomt mosig idag då jag sov lite halvkasst som man gör på brummande färjor i en timme av trettiosex?! Tror det blev något sådant, för sen var det fest igen tyckte en utvilad, tidigare på natten däckad Sanne. Inte blev det något sovet igår på bussen hem heller och mitt humör var därefter. Förstår bara inte varför så gott som ingen sa ett enda ord till mig på heeela vägen.. x) Jaja, det är sånt man får ta när livet är lite hårt.

Det där är lätt den bästa kryssningen jag någonsin kommer göra i hela mitt liv. Skulle kunna mala på i evigheter om en massa sköna detaljer, men ni skulle inte veta vem/vad jag pratar om så det finns ingen mening. Dessutom har jag pluggat rätt mycket, jag har inte duschat sen jag var ute och sprang och jag har inte diskat sedan middagen. Jag har alltså en hel del kvar att göra innan jag får sova, vilket är det enda jag velat göra sen jag klev upp klockan åtta imorse.

Fler bilder på Facebook som sagt, en massa massa mera tok! ^^



» Varför ljuga när det finns så många sätt att säga sanningen på?

♥        J e n n i f e r .


Hur kung det blir!

Taggade som få, jag och Lina har precis gjort helgens klockrenaste inköp. Time will tell vad det var, på dollar för en tjuga dessutom!

Nu är det bara att fixa ihop det sista, se till att dragkedjan på väskan dras igen för sista gången innan bussen går mot Värtahamnen klockan 13:45.. Oroa er inte för att ni inte förstår hur kung det kommer bli, för det kan inte vi heller riktigt förstå.

Åh, så satans nice det kommer bli! Helt överlägset. Söndagen kommer inte vara trevlig, och inte måndagen heller. Men dit är det lååångt, och innan dess har vi haft det så jävla skoj! Det blir värt det, tveklöst! (y)


» Det viktiga är inte hur man har det, utan hur man tar det.

♥        J e n n i f e r .

Ställ upp.

Borde packa, för imorgon är det dags! Det kommer bli så satans kung, jag längtar nästan ihjäl mig! Tycker bara det är lite synd att folk inte vill ställa upp på beachparty-temat. Varför röstas det fram ett tema som ingen ställer upp på liksom? Folk klagar på att det är tråkigt, men det är väl bra med ett tema som alla kan "klä ut sig" till?! Aja, jag tar med min älskade sommarklänning i alla fall, och hoppas på att jag kan använda den trots att typ alla ska gå i sina jeans och linnen.

Packa var det ja.. Och duscha. Och fixa. Och dona. Heja heja! Bästa pussan Lina är här också. Puss!


Min härliga sommarklänning! (:

» Kan du inte förklara det du gör, ska du ifrågasätta det.

♥        J e n n i f e r .

Tagga tagga tagga!

Idag knäppte vi kort inför UF-mässan nästa vecka. Haha, snacka om att vi var sjukt snygga. Om jag får bilderna till min dator ska jag allt visa upp dem, för det blev riktigt modellbilder.. Noot, men det var kul i alla fall. x)

Imorgon är det STUDENTKRYSSNING, och jag förstår om ni inte är avundsjuka. Gruvar mig en del kan jag ärligt säga, men jag vet att det kommer bli helt galet! Nu snart kommer Marcus, Isabelle och Lina, och då blir det lite middag och mys. Får se vad vi hittar på, känns bra att inte sitta ensam och övergiven en fredagkväll.

Herregud, imorgon är det studentkryssning. Det tål att upprepas, för vi har väntat såååå länge. Hemma sent på söndag, så jag är taggad för en freeeesh skoldag på måndag. öhöhöh, inte riktigt.. x) Meeen, det blir kanooon! Det är ju bra att jag är med tycker Linas pappa i alla fall, han litar nog på att jag tar hand om henne, (och jag förstår honom)!

Nej, nu kommer nog mitt middagssällskap snart.

Tagga tagga tagga tagga ! ! ! (y)

» Livet är inte ett problem som ska lösas, utan en verklighet som ska upplevas.

♥        J e n n i f e r .

Fötterna på jorden.

Yeees, provet i organisation och ledarskap gick kanonerns! Det gav lite ytterligare ny energi, mycket bra! Har varit helt fantastiskt kreativ ikväll också, satte mig med svenska-uppgiften. Jag ska skriva en artikel som passar i nutiden med ursprung i sagan om Hans och Greta. Ibland förvånas jag över min fantasi, tur att jag oftast har fötterna på jorden, annars skulle det snabbt bära iväg för mig.

Nu har Caroline varit här och fikat lite, alltid lika roligt att se henne! Hur ofta eller hur sällan vi än pratar har vi alltid såhääääär mycket att prata om, och det är så himla härligt! Nu blev det lite stressigt med tanke på att min vecka varit som den varit och att min helg blir som den blir, men det var ju mer än ingenting.

Helgen ja.. Imorgon ska jag äta mat hemma hos lina. o_O Jag är lika nervös som hennes mamma! Hennes pappa tycker inte om mig heller, attans pannkaka. Även om det mest är lite ironi över det hela, så är det allt lite nervöst. Och för er som inte vet, så är hennes mamma nervös för att laga mat till mig eftersom Lina sagt så många gånger att jag bjudit henne på en massa god mat. x) Jag tror Linas mamma är jättebra på att laga mat med, så det blir nog bra det med. Linas pappas mat skulle jag nog inte våga äta, han skulle säkert förgifta mig..

Nej, nu ska jag mysa med Jonas lite. Ikväll är ju sista kvällen på ett tag, och nu har jag blivit riktigt bortskämd. Han har varit hos mig i två veckor nu, och det är sällan det förekommer. Så det blir lite ovant att vara ensam igen, men då värdesätter man tiden tillsammans mer sedan!


» Ta det lugnt, det finns stress så det räcker åt alla.

♥        J e n n i f e r .

Träningstips praktiskt, hmm.

Jag har ju fått efterlyst lite träningstips här, som komplement till recept på onyttigheter och diverse andra saker kanske?. Jag vet inte riktigt hur det rent praktiskt ska gå till att illustrera övningar här, men igår på gymmet så kom jag på en annat slags tips. Använd dig av andra! Lina min pussan anklagar mig alltid för att mysköra på gymmet, har ni hört så fräck hon är! Så igår, då attans bestämde jag mig för att jag skulle köra skiten ur musklerna. Jag kom på den briljanta (urbota idiotiska) idén att jag inte fick sänka den framförvarande mannens vikter med mer än tio kilo. Ja, det kom jag på ja.. Men jag fixade det ju, fast jag faktiskt var tvungen att köra dubbelt upp det vanliga på vissa maskiner. Stolt nog kan jag, eller rättare sagt måste jag, påpeka att jag kunde höja vissa vikter också. Det är inte bra för min redan relativt utbredda kaxighet, men som sagt, lite extra glad blir man. Han körde benpressen på etthundra kilo liksom.. Vad ska man då sitta där för?!

Så mitt tips blir alltså att stjäla lite av andras motivation, särskilt om man är den som ständigt kämpar på med träningen själv. Oavsett om man är ute och går/springer, gymmar eller vad som helst. Hälsa på de du möter ute på rundan, jag lovar att du hittar nya kratfer i benen om man får ett glatt och anfått hej tillbaka, det gör i alla fall jag. Och som sagt så kan man använda sig av andras gränser till exempel på gymmet, för att vidga sina egna.


» Det bästa sättet att bli kvitt en frestelse är att falla för den.

♥        J e n n i f e r .


Exklusiva skidbilder.



Ni vet i söndags när jag var på ett så fruktansvärt hemskt humör när skidorna och snön inte ville som jag ville. Blåsigt och bedrövligt var det också, men rätt härligt med solen ändå!

» Misslyckandena är de bästa lärdomarna i livet.

♥        J e n n i f e r .

Uppsala universitet.

Är hemkommen från Uppsala, heeelt slut i huvudet. Klockan ringde 04:20, sen har det varit bussresa, irrande i Uppsala och en bussresa till. Inte har jag blivit nåt klokare av besöket heller, attans pannkaka. Men det var kul att se hur det ser ut, snacka om att ekonomiarnas dresscodes skriker ekonomi.. Ska man vara tvungen att se ut sådär kan jag då inte välja det. Dietist var också spännande, men asså... Åh, jag vet inte. En skola med typ 42 000 studenter?! Jag vill nog inte plugga där..

Men pussan har ju gjort en stor del av bussresan, som tur är!

» Bättre en ny vän med ett gammalt ansikte, än en gammal vän med ett nytt ansikte.

♥        J e n n i f e r .

Lite fullt upp.

Dagen har varit lite fullspäckad, med skola, träning och doning. Pluggat lite och förberett inför morgondagens äventyr. Åker till Uppsala för att kolla på universitetet, vilket innebär att jag ska upp omänskligt tidigt. Men det ska i alla fall bli superkul att få åka ock kika lite. Imorgon är det faktiskt en lite speciell dag av en annan anledning också, jag har haft körkort i ett år, fattar ni, ett år! Galet fort tiden går, man är definitivt gammal om man kan säga att man haft körkort i ett år.. Jag säger då det..

Nääe, vet ni vad.. Jag ska upp halv fem imorgon.
Goooood Natt!

» Det som kommer från hjärtat, går till hjärtat.

♥        J e n n i f e r .

Kycklingwraps och mandelkubb.

Dagens middag, kycklingwraps. Enkelt, snabbt och ändå lite annat än korv och makaroner. Stek kyckling i en omtyckt krydda, (curry här såklart), lägg dit de grönsaker du gillar och toppa med en sås du enkelt rör ihop. Jag gjorde en sås på turkisk yoghurt, majonnäs, tomatpuré, finhackad purjolök, salt och peppar. Lite åt rhode island hållet, lätt som en plätt liksom!


Vi har bakat också, det måste ju gå lite plus minus noll nu när vi varit ute och sprungit intervaller. Jonas ville göra mandelkubb, och så fick det bli. Jag råkade spilla ner aningens för mycket bittermandel i den enkla satsen, så det fick bli en halv sats till som utspädning. Som Jonas konstaterade, det sved nästan lite i gommen av all bittermandel i den enkla satsen. Men ja, jag gillar mycket smak, fast kanske inte så mycket.. x)
Ingen skada skedd, och lite (en massa) fikabröd rikare!

Mandelkubbar, antal beroende på storlek
7 dl vetemjöl
2 tsk hjorthornssalt
1,5 dl socker
4-5 droppar bittermandelolja, (efter smaken, som är som baken)
125 gram smör eller margarin eller flytande margarin
1 ägg
1,5 dl mjölk
1 dl pärlsocker till garnering av mandelkubbarna

Sätt ugnen på 200 grader
Blanda bittermandel med de övriga torra ingredienserna, (vetemjöl, hjorthornssalt samt socker), i en bunke.
Blanda ner smöret till en smulig blandning.
Blanda i mjölk samt ägg och rör ihop till en deg.
Rulla ut degen till en avlång längd, cirka 40 cm, på mjölat bakbord.
Skär ut 2 cm breda bitar.
Lägg upp pärlsocker på ett fat och doppa degbitarna.
Grädda mandelkubbarna tills de fått fin färg, cirka 15 minuter.
Ta ut och låt mandelkubbarna svalna något utan bakduk.

Servera med ett STORT glas iskall mjölk! (y)





Gissa vad vi ska kvällsfika för nyttigheter?! ;)
Jaaaa Lina, det finns kvar på fredag..

» Bättre ett ord före, än tio efteråt.

♥        J e n n i f e r .



Ooh, jag älskar det!

Dessa underbara vårdagar, med löpardojjorna och Jonas. Ooh, jag älskar det!
Intervaller blev det med, och till och med det går ju bra med sällskap.
Nu ska jag börja göra lite mat, kycklingwraps, mumsfilibabba!

» Det är inte många som vet hur bra de har det, däremot hur bra andra har det.

♥        J e n n i f e r .


En häxas sammanbrott.

Försökte mig på en skidtur med Jonas på skaren, förutom att skaren inte riktigt bar. Jag blev totalt tokig, tappade humöret och vrålade ut mina sammanbrott så Jonas förmodligen funderade på vad jag egentligen var för en häxa. Efter att ha ryckt av mig skidorna ett par gånger, instrulad i en massa snö i full storm, tog vi oss trots allt ner på sjön där det såklart blåste ännu värre. Inget riktigt skateföre för mig som är lite obalanserad heller, men staka gick ju trots allt helt okej - i medvind. Döden i vitögat när de isiga skoterspåren nerför täkten bara pekade åt ett håll, rakt ner i en skrämmande fart utan förmåga att ploga. Men jag lever, och vi fick ju komma ut i solen i alla fall. Och tro det eller ej, men Jonas tycker nog om mig lite fortfarande trots mitt helt sjukt förfärliga humör då.

Har anmält mig till lite sommarkurser, lite redovisning och annat tjaffs. Ingen aning om jag kommer gå något av det, men finessen är ju att man (förhoppningsvis) kan tacka nej. Någon som är mer säker på det området än mig? Är nämligen inte lika insatt som jag önskar att jag vore. Kanske att jag är ute i liiite sista minuten också, ansökan stänger imorgon. Men bättre sent än aldrig heter det väl?!. Det får vara min filosofi idag i alla fall.

Puss på min Jonas som har en ängels tålamod med mitt humör.

» Handling betyder mer än ord.

♥        J e n n i f e r .

Inte förvånad.

Strålande sol även dag, såklart, när vi ska sitta i bilen. Borde kanske inte vara förvånad, men jag antar att man helt enkelt aldrig lär sig. Åker kanske vidare mot Ljusdal ikväll, beroende på om pappa vill köra oss dit eller inte. Känns lite onödigt att behöva kliva upp tidigt i onödan på måndag morgon annars bara.

Nej, dags att komma igång med den här dagen. Vi ska träffa Elina och Torbjörn innan vi kan ta oss härifrån, och jag skulle gärna vilja hinna med lite solsken hemma innan det är dags för kväll igen. Sen sitter man ju fast i Ljusdal en vecka igen, då det med all säkerhet kommer vara strålande sol dagarna i ända.

» Det enda i livet som man ångrar är de chanser man inte tog.

♥        J e n n i f e r .


Det går åt rätt håll.

Precis hemkommen från Åstön, strålande sol om än lite för blåsigt. Tänker dock inte klaga alltför mycket så länge de där värmande strålarna håller sig framme. Att det går åt rätt håll vad gäller både ljus och värme känns i hela kroppen, och ibland kan man ju fundera över hur man är funtad när man uppskattar lukten av surgräs och lera. Någonstans hör det våren till, och jag älskar det!

 

» Förändra sig kan ingen, men bättra sig kan alla.

♥        J e n n i f e r .


Vi förändras.

Tar min huvudvärk och går och lägger mig, efter en fredagskväll med tvättning på schemat. Okej, mitt liv är inte lika deprimerat tråkigt som det låter, massa mys med Jonas har vävts in också. Är bara lite för trött och slut i huvudet för att vara lagd åt det poetiska hållet at the moment, om jag nu någonsin lyckas med det, så vi tar nya tag imorgon hörrni!

♥♥♥

» Tiden förändras inte, vi förändras.

♥        J e n n i f e r .

En väg till lycka.

Idag har solen kikat fram, har ni hört! Så dags nu, men det var i alla fall jättehärligt. Jag och Jonas åkte in till Sundsvall och kikade lite på draghunds-sm, cool sport måste jag säga. Enligt Jonas är det inte så många som åker med så bra skate-teknik heller, (jag förstår mig inte riktigt på och litar därför på honom), så det kanske skulle vara en sport för mig? Förutom att jag skulle trassla in mig i linan och bryta benen på både mig och hunden, men förutom det..

Nu har vi precis duschat efter en härlig springtur i solen, på bar asfalt. (!) Att Jonas gjorde mig sällskap gjorde ju inte saken sämre, jag älskar att ha sällskap ute på springturerna! :)

Nu är det nog dags att göra i ordning lite middag, bli inte alltför förvånade nu, men det blir tacos. De som har koll på mina matvanor vet att jag äter det varenda fredag, var jag än befinner mig och hur omständigheterna än ser ut. x) Men tänk er själva hur klurigt det kan vara att hitta på dagens mat ibland, då är det ju perfekt att ha en konstant middag i alla fall en dag i veckan. För om jag säger ärtsoppa och pannkaka, så tror jag att alla vet vilken dag det tillhör. Inte för att jag brukar äta det varje torsdag, jag har ju bytt ut det mot tacosen på fredagar! Tumme upp för det.

Utsikten från köksfönstret här på Örnen precis just nu.

» Det finns en väg till lycka, och det är att sluta bekymra sig över förhållanden som inte står i vår makt att förändra.

♥        J e n n i f e r .


Du är ute ur mitt liv.

Ibland, om man bara ändrar lite i en låttext, så blir den mitt i prick. Mitt i prick. Darins melodifestivallåt blev mitt dissikeringsoffer denna gång, där någon mer än gärna skulle behöva läsa och ta åt sig.

I can’t reach you
If I could turn back time
And make you stay
Maybe then I would still be near you

You’re out of my life
It cuts me like a knife
I’m wounded and it hurts
Since I can’t tell you
You’re out of my life
And now it’s too late to say I’m sorry

Som jag sagt så många gånger förut, det skulle vara så mycket enklare om du bara gav fan i att säga det ena och mena det tredje. Var ligger svårigheten i att ge ett rakt svar på en rak fråga?

» Uppriktigt tal är inte behagligt, behagligt tal är inte uppriktigt.

Jag  bad inte om att få det behagligt.


♥        J e n n i f e r .

Jättemycket pengar fattigare.

Jag är jättemycket pengar fattigare, men en balklänning rikare. Det blev inte som jag hade tänkt, fast jag tror att den blev bra ändå. Som sagt, inte som jag hade tänkt, men å andra sidan, när blir det någonsin som man tänkt? Det känns i alla fall som en stor sten lättat från mitt hjärta, för det här har jag gruvat mig för länge. Nu hänger den där, en storlek för stor och redo att sys in, men den hänger i alla fall där. Jag ska flirta lite med Jonas mamma, jag har hört det ryktas att hon ska vara en rackare på det där med att sy.. Annars ska jag boka en tid på affären där jag köpte den, så syr de in den och fixar ihop den. Nu är det bara skor också, sucksucksuck.. Men det är ju bara ett litet I-landsproblem, så det ska nog ordna upp sig det också..

Ikväll ska jag tydligen åka skidor, hej och hå.. Det var läääängesen, undrar hur det ska gå. Förhoppningsvis slår jag inte ihjäl mig, och om jag har tur är jag kanske i klass med femåringarna som också ska åka...

» Lärdom är bra, men erfarenhet är bättre.

♥        J e n n i f e r .

Dåligt humör från början.

Ingen bra dag, ska därför fatta mig kort så mitt humör inte sprids. Osämja och dåligt humör från början, bilen mellan klockan ett till klockan elva. Trött och less över att ha slösat en hel ledig lovdag på att vara irriterad, sur och värst av allt åka bil. Väl framme här i Timrå hoppas jag på lugna och härliga dagar som till slut kan förgylla det här lovet litegranna.

Lina informerade mig om att Gäddede var nummer 2 i Aftonbladets "blötaste-lista".. Det talar för sig självt, skitväder. Blä blä blä. Det ska vara jag som drabbas av ett sånt oflyt så olägligt.

» Varje utgång är en ingång till något annat.

♥        J e n n i f e r .

Badbild och snögubbsbygge.

Nu känner jag mig som en helt ny människa, mitt hår går att ta på igen och jag luktar inte unken skosula. Dock blev inte badbilderna så bra. Glömde ta en bild innan vi shamponerade oss, så det klara härliga källvattnet hann bli dassigt. Men, ni kan nog hålla med om att det ser bra mycket trevligare ut än den där issmoothien det var igår.


Tidigare idag vred vi på kreativiteten igen, det var dags att bygga en snögubbe. Kenneth heter HON, och den som sett filmen UPP fattar det där.. Om ni inte förstår får ni helt enkelt ta och se den, för jag hade förutfattade meningar som inte stämde. Filmen var faktiskt riktigt söt ^^

Starka jag fick mellankroppen på plats.

Vem behöver gymmet liksom?

Emma tyckte de va lite coolt med en Kenneth som var
större än henne själv. Men visst blev hon fin? x)

Det där var tacken det... Snooorunge!

Ja, sånt här roar man sig med i ett spöregnande och stormande Gäddede. Himlen är stjärnklar samtidigt som regnet öser ner, pappa står naken och tjoar "det är så nääärande och stääärkande i fjällen", mamma grymtar över att regnet förstör hennes hår och vi andra bara glider med och grillar en och annan korv. Ja, det är livet det.

» Den ädle ställer krav på sig själv, den simple ställer krav på andra.

♥        J e n n i f e r .

 


Frostig helkroppssmoothie.

Det snöar och det är så fruktansvärt tråkigt. Jag tror det är dags för en uppryckning, jag kan ju inte sitta här inne och glo hela lovet utan att göra någonting. Vill träna eller vad som helst, men det gör sig själv att man inte tränar när man inte kan duscha. Dock har vi fått till tillräckligt mycket vatten i vildmarkskaret nu, så ikväll blir det faktiskt BAAAD!

Fast inte vet jag, ni kanske vill krypa ner i det där?
Det kan ju liknas vid en frostig helkroppssmoothie utan smak.
Möjligtvis med blodsmak, när man fryser ihjäl..
Ikväll får ni "efter"-bilden, och då blir ni nog lite aaavis ;)

 

Som världens bästa moster måste man ju vara lite kreativ på kuppen också, så om Emmsen vill ha en snökoja - ja då är det bara att bygga en snökoja. Det visade sig att jag hade en hel del dolda skills, för om jag får säga det själv blev den där kojan oerhört snygg, eller nåt.. x)

Överväger starkt att gå och gräva ner mig i en snödriva eller två. I alla fall kanske åka lite snowracer och pulka, då borde det nog gå att slå ihjäl en och annan timme.

» Det är aldrig målet, utan resan, som är meningen med hela färden.

♥        J e n n i f e r .


Krångelkvoten á 2010 fylld.

Imorse när jag klev upp sken solen. Samtidigt storsnöade, spöregnade och stormade det. Toppa den kombinationen om ni kan. Man ska aldrig underskatta vädret i fjällvärlden.. Jaaa, det har skottats lite snö och byggts lite snögrotta. Friggeboden är uppvärmd så ikväll byter vi logi. Till middag blev det kolbulle i grillkåtan, med hallonsylt såklart. Smaskens smaskens, även om man inte blir så hungrig när man inte gör så mycket annat än fiskar med iPhonen. Jag lovar att det är en varmare fiskevariant än att sitta nere på sjön och blåsa bort, om än inte lika spännande..

Ja, vattnet krånglar ju också. Och teven. Så inget bad ikväll, och inte heller något teveprogram. Film ska väl funka, men det här med film och mig är inte så nice, särskilt inte teckande filmer så länge det inte är lejonkungen.

Ahja, just nu är badtunnan smockad med snö, jag ska knäppa ett kort på det ska ni få se hur mysigt det ser ut. Hoppas verkligen på att kunna bada imorgon, annars måste jag bada i snön. Håret är äckligare än ever, och att man luktar rök sen grillkåtan gör inte saken fräschare.

Nu försvann hela slutet på inlägget så nu blev jag lite lätt irriterad. Kan inte bara datorn börja krångla också, så är krångelkvoten á 2010 fylld.. Det som försvann vad kanske det viktigaste i hela inlägget, att klargöra att jag inte är lika bitter som tonen i inlägget antyder. Jag förstår bara inte hur så mycket kan krångla, när allt i vanliga fall alltid fungerar. Men det är trots allt Gäddede, och jag vill absolut inte hem. Här kan det mesta krångla hur mycket det vill, men det behövs ingen teve eller så för att få dagarna att gå här. Dock kan vädret få skärpa till sig, för utan bra väder känns livet näst intill hopplöst här.

» Den som tiger, han samtycker.

♥        J e n n i f e r .

Puuuhuhust!

Puuuhuhuhust! Det är sanslöst varmt här inne. Så nu vet ni det. Inte för att det kanske berikar ert liv, men jag vet att det berikar Linas älgfärsbiffsliv om jag berättar att jag ätit sjuuukt mycket godis idag. Det tar ju på krafterna att åka bil i flera timmar, så man måste ju fylla på energireserverna med diverse papperspåsinnehåll. Och pizzasnittar. Och chokladbollar. Och dricka. Och mackor. Ojojoj, jag måste skämmas...

Jag är jättejättetrött, men de andra sitter helt pepp och spelar ett frågespel med löjligt lätta frågor. Bara för att mamma är så kaxig och tror att hon är smartare än Einstein kan jag avslöja att hon svarade fel på frågan "Hur många procent berhöver ett parti för att komma in i riksdagen?". Hon svarade fem procent, men eftersom jag är så mycket smartare, (lägg även märke till att jag är tre gånger så kaxig), så vet jag att det är fyra procent! Höhöhö, poäng till mig.

Jag vill sova. Nuuuu! Nu ska Jonas få en puss, då kanske han också vill gå och sova. Pusssss..

» Den som dömer mellan två vänner, förlorar den ene.

♥        J e n n i f e r .


Framme i myspysstugan.

Framme i vår fantastiskt mysiga stuga i Gäddede, med lite ont i rumpan efter mycket tid på sittmuskeln och lite stel i benen eftersom jag råkade hamna bakom mamma som skulle fälla sätet och sova. Även lite varm eftersom mamma frös och ville ha tjugofem grader i bilen, vilket tog kålet på mig som satt inklämd i ett hörn i baksätet, med hennes säte så nära benen så det utan tvekan var trängre än på de minsta av flygplan.. Jaja, nu är vi ju som sagt framme.

För någon dag sedan fick vi besked om att det inte var särskilt mycket snö här, och att det inte alls var något skoterföre. Inte för att det någonsin över huvud taget är bra skoterföre här, men snö brukar det ju vara. Nejnej, inte alls någon snö här inte, bara cirkus en meter blötsnö?!.. Vet inte vad vår rapportör räknar till snö jag inte, det här fyller alla funktioner som jobbig snö ska göra - den är blöt, pudrig och överallt..

Jaaa, inte har det hänt så mycket mer vad jag kan komma på. Sitter man i bilen en hel dag hinner det inte hända så mycket. Är oerhört tacksam för min iPhone idag, fisk- och apan-i-lianen- spelen räddade min dag!

» I brist på skäl brukar man undanflykter.


♥        J e n n i f e r .


Spanar in snögrottan.

Jag har inte packat än, bra planering om jag får säga det själv. Vi åker vid absolut senast nio imorgon, men helst lite tidigare ändå. Med skotern på släpvagnen tar det lite längre tid än vanligt, och med tanke på att det med all säkerhet är minusgrader inne i stugan vill man komma dit och börja elda lite innan man ska krypa ner i totalt genomkalla och råa sängkläder. Någonstans har även det sin tjusning, fast det kanske bara jag tycker för att jag är som jag blev?!..

Har än inte bestämt om datorn får åka med, och om det får det så vet jag inte hur aktiv jag kommer vara. Därför vill jag varna för en extremt dålig uppdatering och aktivitet här, och hoppas att Ni kan ha lite överseende med det. Förhoppningsvis är jag helt back on track på torsdag då det är tänkt att bära av hemåt, eller till Timrå.

Hmm, packa var det ja.. Ska dessutom packa två väskor, en till Gäddede och en som jag ska lämna i bilen vi ska ta direkt mot Timrå på torsdag. Ska försöka få möte i Ånge så vi slipper åka hem hit bara för att vända om åt samma håll, sånt onödigt tjaffs är ju som sagt bara onödigt tjaffs.

Näe, vet ni vad, jag bara måste packa nu.


Spanar in snögrottan nere på isen, made by pappsen, enbart för långfredagen.
Är det kanske någon som kommer kika förbi? :)


» Jag vet att du tror att du förstår vad du tyckte att jag sa. Däremot är jag inte säker på att du fattade att det du hörde inte var det jag menade.


♥        J e n n i f e r .

Soliga vinterbilder.

Väldigt härligt väder idag, sol och korvgrillning gav lovet en utomordentlig start. Mina ben mår som de mår, 1,5 mil löpning är kanske inget man bara ska kasta sig in i om man inte sprungit så väldans mycket innan. Men men, det är bara att stretcha så ska det nog gå över. Jag är bara glad att jag klarade att springa rundan utan paus, och utan en alltför mycket sämre tid än i somras.

Tusen tack för den sunshinereward jag fick i Anders och Sandras blogg, dock har jag inte riktigt tid att sätta mig och rewarda vidare. Men jag vill som sagt tacka för att jag fick den av er! :)

Nej, det här har jag inte tid med egentligen. Imorgon bitti åker vi mot Gäddede, så jag har en del att packa och stå i. Ska slänga mig i en dusch och försöka se till att allt annat är ordnat med. Ni ska få se lite bilder från dagen, vi passade på att knäppa lite kort när solen strålade på och dessutom värmde!



» Samvaro är den högsta formen av tillvaro.

♥        J e n n i f e r .




En knuten näve.

Jag har looooooooooooooooov! Så himla skönt. Hoppas på lite mer tid till att kika runt bland lite olika skolor nu på lovet med, sånt som jag tyvärr inte prioriterar under skolveckorna när jag har annat att göra.

Jag och pappa köpte med pizza hem från Ljusdal, och det resulterade i ett uns, (mycket), dåligt samvete. Det botade jag med att springa en och en halv mil (!) och det fungerade. Nu känner jag mig helt upphängd och nedsläppt, och om jag kunde så skulle jag sova nu men då vet jag att jag vaknar supertidigt imorgonbitti.

Nu ska jag nog gå och slänga ihop en smoothie tills imorgon, och kanske tills ikväll, jag har lite brist på energi. Undrar vad det kan bero på?!.. Och om ni undrar så är min goooosegris Jonas här, han har redan sovit i tre omgångar ikväll, så det är fler som är trötta.

» En knuten näve kan varken ge eller ta.


♥        J e n n i f e r .


Vad väntar?

Duschad och redo för sängen, ska väl lägga mig med mina funderingar och göra något jag är sanslöst bra på - fundera. Om jag skulle gå runt och lägga märke till hur förvirrad jag egentligen är skulle jag förmodligen gå och gräva ner mig, jag har ingen aning om någonting. Ska det verkligen höra till, i den här utsträckningen? Det är tufft när sinnet pendlar mellan att vara tusen procent säker på att söka dietist i Uppsala, till att söka civilekonom någon helt annan stans, typ Östersund.. Men då åter till frågan, ska jag ens plugga redan till hösten? Nyss var jag ju tusen procent säker på att jag inte skulle göra det. Men att åka utomlands ensam då, är det vad jag vill? Är det min dröm? Eller, är det på grund av fenomenet att "alla andra ska göra det"?  Är det för att det är något man "ska" göra? För att det är ballt och ger sjuka erfarenheter och upplevelser?

Det är ingen idé att söka balansen, för den finns inte.
Det är ingen idé att söka logiken, för den finns inte.
Det är ingen idé att söka svaren, för de finns inte.
Synd att mitt liv bygger på balans, logik och svar.


Vad väntar i min horisont?

» Den där resan på tusen mil börjar knackigt röra på sig, med en skräckblandad förtjusning.

♥        J e n n i f e r .

Väldans bra recept.

Humöret har lagt sig lite, och det var väl tur. Det kanske var det där med maten, som det brukar vara?! Emmsen ringde preciiiis när jag kom innanför dörren och äntligen skulle få äta, så det var bara att traska iväg och hämta henne. Men, vad gör man inte när man har titeln moster liksom..

Tänker dela med mig av ett väldans bra recept på pizzasallad, den är hur enkel som helst, och supergod dessutom. Det får bli kompensationen för det uteblivna pirogreceptet som jag glömde att ta med mig hit till Ljusdal, förlåt för den..

Riv kålhuvudet och "slanta" några morötter.

Koka ihop:
2 dl matolja
½ dl vitvinsvinäger
1 msk ättiksprit
3 msk vatten
1 msk socker (fast det brukar jag strunta i, och det blir gott ändå)
Lite salt och svartpeppar efter smak.

Häll detta hett över kålen och morötterna och pressa i vitlök efter smak.
(I receptet står det att man kan blanda i vitlöken i den kokande lagen, men då blir den grön för mig, haha, typiskt mig liksom x)

Låt det svalna i kylen, sen är det färdigt att mumsa i sig till vad som helst!

» Jag sa inte att det skulle vara lätt, jag sa bara att det skulle vara värt det.

♥        J e n n i f e r .

Med all tjurighet.

Provet i organisation och ledarskap är avklarat och nu är det bara fredagen kvar innan en veckas sportlov väntar. Det kändes helt okej på provet, har fyra poäng att röra mig med, och därav hoppas jag verkligen att jag inte slarvat i onödan. Det fanns en del slamkrypare med, saker bortsett från boken, där det helt hänger på fria spekulationer.

Febern, om man nu ska kalla den så, håller i sig. Men, jag blev relativt uppretad när jag fick rådet att "sluta kolla tempen om jag ändå inte är sjuk". Fiiine, betyder febern ingenting tänker jag fan inte ta det lugnt heller. Därför går jag med tjuriga steg till gymmet och tränar. För jag är ju ändå inte sjuk, enligt den där sjuksköterskan. Läkartid i Ramsjö en torsdag är ju inte så lockande heller, går förbi sjukhuset här i Ljusdal två gånger om dagen och ändå är mamma så rolig så hon tar en tid hemma. Tyvärr kan jag inte diskutera något som har med läkarbesök och sjukdom att göra med henne när det gäller mig, hon är alltför bortskämd med att jag jämt är frisk så vi blir alltid osams.

Skit samma, frisk som jag tydligen är går jag och tränar, med all tjurighet nerpackad i gymväskan... Hoppas på ett trevligare humör och mindre aggresion efter lite svett, det brukar funka. Morr.

» Ingenting som utvecklas följer sin ursprungliga plan.

♥        J e n n i f e r .

Det är skillnad på olika.

Matteprovet gick dit det gick, raka vägen till skogen, kommer aldrig mer igen. Om jag lyckats ha lite tur gick det nog vägen, men det gick ju inte den väg jag ville att det skulle gå. Det är ju skillnad på "att gå" och "att gå bra" liksom.. Jaja, nu är det där glömt. Dags för fokus på morgondagens prov i personaladministration och ledarskap. Så dags att fokusera på det nu, sisådär kvällen innan, men det är inte så mycket att göra åt saken, förutom att plugga jäääärnet.

Innan jag tar mig i den berömda kragen kan jag uppdatera er med att jag har feber, igen eller fortfarande, det vet jag inte.. 37,8°C, så jag märker fortfarande ingenting av det, förutom att jag möjligen är lite tröttare än vanligt. Tid hos läkare ska härmed bokas på mammas order, smygfeber en vecka i sträck måste ju betyda något annat än att jag är frisk. Fast det är ju klart att jag är frisk, men det är bäst att lyssna på mammsen..

Neeeej Jennifer Margareta Arvidsson, det här duger inte. Personaladministration och ledarskap nästa!

» Vi gör livet spännande för att inte märka vad som egentligen händer.

♥        J e n n i f e r .

Vem är förvånad?

Som ni märker finns det inte mycket tid över för det här, och tyvärr jag kan inte skylla detta på att jag skaffat mig ett liv. Hade tänkt plugga massor med jättemycket idag, men sedan när blir någonting över huvud taget som man tänkt sig? Näe, just det.. Hade en lektion idag, sen minglade vi runt bland lite olika högskolor som hade mässa på skolan. Lina hittade ju så klart ett par snygga män, vem är förvånad? Så ja, det tog liiiite tid. Sen följde hon med mig hem, fast först skulle vi shoppa lite grejs. Det tog också liiiite tid.

Väl hemma och en mattesida senare var det dags för middag. Disk. Bibblan, spana på frugans man, som självfallet hade paus i samma sekund som vi passerade dörrarna. För en som undrar händer det bara i en kombination av mitt och Linas liv. (!)

Sen bar det av på Coop, kikade lite bokrea, köpte ett kålhuvud och endast ett kålhuvud. Ett kålhuvud som efter lovet kommer vara ett mögligt kålhuvud eftersom jag inte kommer använda kålhuvudet den här veckan. Undrar om det kanske var ett kålhuvud som planerade inköpet?! Förmodligen..

Väl hemma ytterligare en gång förhörde Lina mig på instuderingsfrågorna till provet i organisation och ledarskap. Det gick väl som det gick, men vi gjorde det i alla fall. Sen gick vi på gymmet, attans pannkaka vilket klockren planering. Som ni förstår har jag en del kvar att göra innan jag kan sova, så ha de gött hörrni!

Dagens citat från Coop:
Lina: Här har någon spillt en selleri.
Jennifer: Det där är en purjolök Lina...
Lina: Jaja, långt som långt och grönt som grönt!!
KUNG! x)

» Erfarenhet är inte vad som händer dig, det är vad du gör med det som händer dig.

♥        J e n n i f e r .

Lite utöver det vanliga.

Dagen har varit lite utöver de vanliga måndagarna. Skolan mellan 07:30 - 15:30, varav 5,5 timme matte. Lite mer specifikt har jag haft enbart och endast matte idag, och en föreläsning. Det sista, verkigen absolut sista, jag kände för när jag kom hem var att gå till gymmet. Jag gick till gymmet. Fördrev lite tid, kände hopplösheten flöda när jag insåg vad den feta sträckningen gjort med min rörlighet i höger lårmuskel. Den är stelare än allt stelt och jag har ingen aning om hur jag ska få tillbaka den normala rörligheten. Stretching stretching I guess, men lite segt känns det allt.

Kom hem och fixade lite middag, gick och handlade. Det bara råkade slinka ner två kokböcker till från bokrean, 500 soppor och 500 smårätter. Kanske för att jag någonstans tyckte jag var värd det efter den här dagen. Efter disken var klar tog jag mig en kopp kaffe framför halv åtta hos mig, och när klockan slog åtta var det dags för nästa pluggpass. Låg och läste i en och en halv timme, sen blev det en varm och go dusch. Nu väntar tevattnet på spisen, (Nej, jag har INGEN vattenkokare), och sen sängen för ytterligare några sidor i någon av böckerna. Matte eller organisation, det är bara att välja och vraka.

Your one and only Jennifer, the true plugghäst of the day!

» Människan kan enbart utvecklas om viljan finns.

♥        J e n n i f e r .

RSS 2.0