Helg på tu man hand.

Vi har ju mycket för oss min bättre hälft och jag, och mitt i allt annat man vill göra och alla man vill träffa är det inte alls lätt att få tid på tu man hand. Det skulle däremot hända den här helgen. Middag och biodate på fredagen och hemmamys resten av helgen. Tji fick vi!
Igår blev det akuten för Jonas på morgonen, vilket slutade med en blindtarmsoperation mitt på dagen. Det blev sjukhushäng med idolmys igår. Nu mår han helt okej, stelt att komma upp och ner i sängen. Det räckte inte med titthålen de började med, så det blev både 3 titthål och ett snitt. Enligt vad läkaren säger nu kan vi åka hem efter middagen idag, återstår att se om den planen håller eller om de ändrar sig.
Så kan det gå! Ibland är det bra att bli påmind om allt man har och hur bra det är, med lagoma sjukdomstillstånd.


Långt mellan gångerna.

Det blir lite långt mellan gångerna här, men vi har väl helt enkelt inte så mycket saker för oss. Såhär på hösten efter semester är det fullt sjå med att acceptera vardagslunken igen. Det har varit lite jakthelger på senaste tiden, vi har hunnit vara lite barnvakt åt Elly, vi har haft en grävare hemma som planat och fixat till en del av tomten, avslutat växthuset för säsongen osv osv. I helgen är vi hemma i Ramsjö, garageporten är på plats och jag har lagt golv och pysslat på. Nedan följer bilder från lite allt möjligt.


RSS 2.0