Rabarbersaft.

Just nu är det rabarbersaft på G. Har aldrig gjort det förut, så om två dygn får vi se om det blev något att ha 😊

Glad Midsommar! ☀️

Vilken midsommarafton, hade inte kunnat ha det bättre! På världens bästa plast med härligt umgänge, sol och god mat och dryck. Glad Midsommar!





 

Stenmuren är väck.

Vi fick en riktigt härlig sommardag här idag, helt över förväntan. Mot eftermiddagen var det till och med vindstilla. Ingen lufttemperatur i skuggan men vad gör väl det när solen skiner hela tiden. 
Dagens projekt blev att ta bort hela stenmuren vid parkeringen. Den risiga enen strök också på foten, och de nio buskarna (eventuellt någon slags spirea) tittade fram som varit helt bortträngda av stenar och gräs. Förhoppningsvis kan de växa på sig nu när de fått lite mer plats och ljus. Den här gången var det förebilden jag glömde att ta, så typiskt. Men fint blev det!
Hann i alla fall få en bild medan enen var kvar. Det återstår att få hit en grävare som kan lyfta undan de hemska betongblocken också. 

Resultatet! 😊👍🏼
De svarta högarna är buskarna vi fått fram, de syntes knappt. Muren av sten i alla möjliga storlekar låg från betongblocket och ut över buskarna. Men nu är den äntligen borta, inget jag visste eller räknade med imorse när vi vaknade. 

Viktigt att tänka på vätskan sådana här dagar! 🍷☀️

RSS 2.0