Verkö slott.

Idag kom Emma med förslaget att vi skulle göra en liten utflykt till Verkö slott innan Mona skulle åka hemåt igen. Så vi packade ihop oss och åkte utöver öarna. Först blev det färja över till Norderön och därifrån promenerade vi över isen för att ta oss till Verkö. Det var mycket folk i farten då det var sista helgen de höll öppet för den här vintersäsongen. Ingen av oss hade varit där innan och det var väldigt fint. Vi fick oss en god lunch och gick runt och kikade lite på de fina kakelugnarna som stod i varje rum. En fin utflykt som jag nog inte gjort för sista gången.

De där två kan jag bli tokig på, så fort vi ska iväg är det väldigt många "ska baaaraa" ;)

Det lilla slottet.




Det är inrett som ett litet hotell där ute så det är möjligt att övernatta där. 



En fin söndag som gett lite ny energi inför kommande arbetsvecka!

Fredagsdags igen.

Tänk att det bara är på fredagarna jag hinner landa i soffan och ägna en tanke hit. Veckorna öser bara på, det är ett enda virrvarr av måndagar och fredagar och som det är nu känns det som att månad efter månad bara avlöser varandra också. Det kommer nog behövas något vardagligt knep för att stanna upp ibland om det är såhär det ska rulla på. Ett sånt knep var att träffa Emma igår. Vi köpte hem mat och bara bladdrade om allt mellan himmel och jord i några timmar. Så välbehövligt efter att inte ha träffat nån kompis på typ två månader! I helgen har vi Mona här på besök. När vi slutat jobba idag blev det en sväng till nya Stadium outlet, dock utan shopping. Jag i en nyöppnad butik med en massa annat folk en fredagseftermiddag efter en jobbvecka var ju inte direkt lovande från början heller. Men det var kul att kika in en snabbis. 

Förväntar mig såhär soligt väder i helgen också!

Vinter byts mot vår.

Det bästa som finns när vinter byts mot vår: utehängda handdukar och sängkläder. Vi fick en jättefin dag här hemma idag med lite pimpling, korvgrillning och promenad. Jonas fick inviga lite snickeri utomhus också, tror alla har trivts som fisken i vatten. Alla är sträna och röda i ansiktet också efter den starka vårsolen. En bastu på det här så var även denna lördag fulländad.







Här var det livat.

Hej livet, jag saknar dig! Det är ju inte så mycket annat än jobb och jobb som gäller just nu. Så mina vänner och nära och kära; jag har inte glömt er, jag saknar er. Jag beräknar att vara på återseende rätt snart! I helgen är vi i Ramsjö och hälsar på. Drömmer om den varma veckan på Cypern i september och mår gott tillsammans. Som helgen ska vara. 
Liten blir stor, en av de absolut största tecknen på att tiden går och går och går. Massa grattisar på 2-årsdagen Levi!

Tillbaka till vintern.

Har fått två väldigt fina och soliga dagar i Lofsdalen den här helgen. Igår blev det lite skidåkning vilket känns i ljumskarna idag. Idag åkte jag, Jonas och Torbjörn skoter och de andra skidor ut på fjället för att lapa lite sol och grilla korv. Elly har varit med och åkt pulka och sovit hela tiden, det ska börjas i tid. Hon måste ha fått riktigt mycket skönhetssömn i härlig fjälluft de här dagarna. 





Trevlig helg.

Ytterligare en vecka är passerad och den har gått precis lika fort som alla andra. Efter att vi jobbat klart idag åkte vi mot Lofsdalen för att spendera helgen med Torbjörn, Ingela, Emma, Måns-Erik och Elly. Jonas och Elly har haft lite soffhäng ihop, teven är riktigt spännande. Trevlig helg på er!


Vår på Åstön.

Idag gjorde vi en tur ut till Åstön för att titta till lite. Solen sken och vinden ven friskt, men det var ändå inte särskilt kallt. Det var väldigt mycket vårkänsla med forsande vatten i dikena, kvittrande fåglar och lukt av surt gräs. Gud vad härligt att det går mot ljusare tider! 





Intensivt.

Intensiva veckor avlöser varandra, de flesta timmarna går åt på jobbet på nåt vis. Idag passade jag dock på att gå lite tidigare och när Jonas slutade åkte vi mot Sundsvall. Jag är sugen på lite Iittala-shopping och på att bara vara. Därför passar en helg hos Mona perfekt.  Vi får se om det blir en tur ut till Åstön, vädret ska visa sig från sin bästa sida om prognosen håller vad den lovar. Ha en trevlig helg på er! 


Självvalt.

Ställa klockan för att kolla på Vasaloppet, det är ju som standard varje år första söndagen i mars. Tycker allt lite synd om de som åker när det är så tråkigt väder och dåliga förhållanden. Men samtidigt kan man ju konstatera att det är självvalt, så de får skylla sig lite själva medan jag är nöjd över mitt val att äta frukost på säng och se slitet på teve istället. 


RSS 2.0