Smygfirar.

Smygfirar semestern med min bättre hälft. Imorgon när jag går på semester på riktigt bär det av till Gäddede direkt. Därför myser vi på Winston Sail ikväll med räkmacka och jämtländsk öl i 30 graders värme. Helt fantastiskt!


Konfirmation i Gnarp.

Idag har vi varit och firat konfirmation i Gnarp. God mat och dryck och bästa vädret hittills i sommar. Tack för en fin dag nära och kära!

Nedräkning.

Äntligen helg igen, en vecka kvar till mycket välbehövlig semester! Gårdagen bjöd på middag med Emma och Emelie. Så mysigt när vi på ett spontant sätt får ihop att ses, käka middag och babbla lite tillsammans. I helgen står konfirmation i Gnarp på schemat för min del, det ska bli mysigt att träffa alla där. Jonas har arbetshelg i jaktstugan i Sveg, av nån anledning är jag inte särskilt avundsjuk ;)

I väntans tider, snart ska jag jaga er på fjället! 

1 juli.

Som vanligt hinner jag inte riktigt med mig, kanske blir det så för att jag ägnar en del tid åt att fundera vart tiden egentligen tar vägen. Det har passerat både en härlig midsommarhelg och en mysig helg med Emil, Frida, Levi och Lua på besök. Midsommar var fullspäckad med umgänge, farbror Stig, Millan, farbror Leif och Gun firade den med oss i Ramsjö. Pappas 60-årsdag firades lite i efterskott och vi dansade runt midsommarstången i vanlig ordning. Lördagen bjöd på ett besök i Fränsta hos Elina, Rickard och Eddie. Där blev det riktigt nattsuddande så runt fyrasnåret kom vi oss i säng. Ganska slitna själar dagen efter, tur det fanns utrymme för en slapp söndag.

Den här helgen var som sagt Emil, Frida, Levi och Lua och hälsade på. Så himla roligt att få lite tid tillsammans även om vädret varit under all kritik. Vi lyckades i alla fall göra en liten utflykt till Ljusdal för att se traktorpulling, tror Levi gillade det! 

Dagarna trillar iväg och det är en del att stå i, men nu är fokuset helt riktat på semester! ☀

Levi och Jonas äter godis och kör undan skräpet med traktorn. 💙

Lua gnager på allt hon får tag på och är i ständig rörelse även när det är fotograferingsdags. 💜

RSS 2.0