Helg igen!

Nog är det skönt när det står fredag på schemat. Laddade upp för helgen på bästa sätt igår med Emma. Vi var på Gamla Teatern och åt tapas, delade på en flaska rött och snackade skit. Så mysigt och samma fundering som alltid, varför kryddar man inte vardagen med sånt oftare?! 

Nu bär det av mot Sund för att hjälpa mamma och pappa med lite mer flyttstök. Skulle tro att helgen bjuder på en liten bastu och annat mys. Inget att klaga på!

Jag som brukar kunna ha tur.

Det är inte ofta jag gör mig beroende av kollektiv trafik, men de få gånger det händer brukar jag ha tur och slippa förseningar och liknande. Men inte idag!
Skulle ha varit framme i Ånge 14:30. Nu är klockan strax efter tre och vi har fortfarande inte lämnat Östersund. Stackars mamma och pappa som står i Ånge och stampar. Förseningen verkar bero på att nån tänkt försöka bli överkörd av tåget just idag. Polisen har väl det de gör för att söka av hela området, men varför just idag? En fredag måste ju vara en av de sämsta dagarna att ta livet av sig på. #jaäintäbitter



Hösthelg.

Helgen har bjudit på diverse olika saker. Jonas var i Stockholm fredag-lördag på kick-off så jag passade på att lyxa till det med sushi och målning i gamla hallen på fredagskvällen.


Sen har jag även bakat en kaka, putsat och bytt gardiner i de fönster som jag har höstgardiner till. Jag har sytt om ett kuddfodral och bytt till höstfärger i soffan. Jag har plockat in vackra blommor och skördat min lök. 





Vi har även monterat vår nya garderob i gamla hallen och det blev så himla bra!😊 Ny färg på väggarna och uppfräschat vitt i taket blev också lyckat. 

Tror helgen kan sammanfattas som effektiv!

RSS 2.0