Snygging.

Mammas goding, vad vore världen utan honom? Inte alls lika lurvig och go.


Lite av allt.

Solar lite, fiskar lite, läser lite och pysslar i växthuset lite. Det är söndag, det är långhelg och jag är helt ledig. På väg ner till stugan hoppade en tjock rådjursget graciöst ut ur skogen och över diket, trots att hon säkert har två småttingar i magen. Jag älskar Sund.


Favoritsmycket.

Nya favoritsmycket. Stort, färggrannt och bekvämt ska det vara, som denna! Lalo in my heart, sorry Emma! ;)


Pärlan.

Titta titta, min fina lilla pärla har blivit sjösatt idag. Det blir nog lite sent att lägga nät ikväll, men då gör vi det imorgon istället. Min fina lilla båt som till och med går att såga isär på mitten utan att den sjunker. Jag vill ut och meta!


Öppet vatten.

Isen har försvunnit och vattnet gör att hela Sund vill ha sommar. Penséer är planterade, små plantor av diverse sort är omskolade i växthuset och vi har fikat ute på sommarköksbron. Allt är som våren ska vara!

Nu kommer syster och systerdotter, så nu ska systerdotter få en blöt puss, hehehe!

 


Mystiskt.

Konstig kväll igår, väldigt skoj fram till någon gång vid tolvslaget, sen vette fasen vad som hände. Alldeles för lite sömn inatt gör mig alldeles seg idag, men vid nio kom vi iväg från Östersund så vi har väl ungefär knappa timmen kvar hem. Nu väntar fyra dagars ledighet innan några måsten belastar mig igen, underbart!

Hoppas ni får en mysig lördag!

 


Nummer ett.

Plugghörnan nummer ett! Fick nackspärr igår av att sitta vid vårt barköksbord och stirra ner i mina papper, så idag har större delen av inläsningen skett med rejält stöd åt nacken i soffan. Man får det så mysigt som man gör sig.


Fredag klockan lunch.

Jag orkar inte mer, vill inte vara kvar, jag längtar efter er min kära mor och far, för skolan den är skit, jag känner mig så seg, jag orkar inte tänka för jag hatar vår kurs metod!
Hm, om jag slutar nynna Markoolios sånger och slutar modifiera texterna på dem kanske denna oändliga teori skulle fastna någon nedrans gång.

Citerar en annan stjärna, Doris i Hitta Nemo: Just keep swimming, just keep reading?... Jag läser och läser och läser men kommer aldrig till slutet. Väldigt motiverande.

Nu ska ni inte behöva läsa några fler självbeklagelser här, imorgon är ångesten över för den här gången. Ge mig fredag klockan lunch, NU!


Yes.

Lyckan är total, ingen sol att sitta inne och tråna efter idag! Och av någon anledning har jag en känsla av att det är det enda bra som kommer hända idag.

Hoppas ni får en fin torsdag i alla fall! :)


Många timmar kvar.

Huvudet börjar sega ner sig lite nu, men än är det många timmar kvar innan jag har tid att ta kväll. Nu har några stackars minuter offrats på middag och det kanske kan hjälpa igång huvudet igen om jag har tur. Har jag kommit ihåg att berätta att jag hatar tentaveckorna? Det gör jag i alla fall, for your notice.
Fem minuter vila i soffan, sen på't igen.

Puss och kram, vi ses inte på stan för där har jag inte tid att hänga.


Inte så bra.

Idag roar jag mig med att plugga ihjäl mig. Som Sean Banan förmodligen skulle ha sagt; inte så bra. Jag hatar denna kurs över allt annat på jorden just nu, ge mig en mjukglass i solen.


Addies birthday.

Hurraaaaa! Handblåst av glas, men inte en vas... Grattis darling!!

 

 


Lång dag.

Det har varit en lång dag idag och resten av veckan kommer bestå av detsamma. Började plugga vid åtta imorse och förstod inte riktigt vart tiden tog vägen fram till klockan tre. Då smet jag och Emma ut på stan en sväng och fixade lite ärenden för en liten kråka som fyller tjugoett år imorgon. När det var gjort gick jag vidare till Clarion där jag var en av åtta personer som skulle delta i en marknadsundersökning. Det var en gruppdiskussion som handlade om olika resesätt. Helt klart inget att klaga över när vi fick världens godaste fika och 500 spänn för det! Nu börjar det bli dags för lite sömn, det kan behövas för att orka ta sig an morgondagen.

Puss på er!


Resaaa.

Det verkar som det blir destination Prag i september, Jonas mamma fyller... få se nu, 30 var det va? ;) Det ska firas och som sagt, Prag verkar det bli. Misstänker att resan bokas i skrivande stund för Jonas har telefonkonferens med Emma. Skooooj! :)


Cykelpremiär.

Mycket jonasbilder här nu, men han är ju lite mer tillgänglig än jag själv när jag fotar med mobilen. Nu har vi lite balkonghäng, vi har varit ut en sväng, Jonas på rullskidor och jag på cykel. För en gångs skull var det inte jag som plågades värst, mohaha! Väldigt härligt väder i alla fall, och det är så fint nere vid vattnet nu när isen börjat försvinna och så. Gilla våren!


Utflykt.

Söndagen i all ära tar vi vara på solen, jag har gjort ett tappert försök att läsa lite inför tentan men det är så mycket trevligare att grilla korv och blunda mot solen. Hoppas ni har en riktigt mysig söndag, för det har vi! <3


Piffelipiff.

Min sambo har bjudit ut mig på date ikväll, så nu är det dags att piffa till sig lite. Mys!


Hur tänkte vi nu?

Hur tänkte vi nu? Vi har pallrat oss till skolan för att plugga som planen var, men en oplanerad bakfylla på Addie och allmänt sega huvuden gör att vi kommer sitta här utan att göra något vettigt alls. Men Addie har hittat en mening med att vara här med.
Citat Addie: -Här sitter jag i alla fall upp, det hade jag ju inte gjort hemma.


Krossa alla fönster.


Spontant.

Så kan det gå, huppelihupp.


Pingisturnering.

Sjukt kul med pingis, till och med på ett ikeabord!


Premiär.

Tänk att premiärer är så mysiga fast förutsättningarna aldrig hinner bli riktigt optimala. Nu har jag och Jonas invigt balkongen med en svalkande, (läs förfrysande) sushimiddag i en härlig vårvärme, (läs svinkall vårkyla). Och trots att jag nu är relativt genomfrusen värmde solen så gött i ansiktet så det ändå var så himla mysigt.


Studiemiljö.

Jag diggar verkligen att sitta hemma och plugga istället för att göra det i skolan, så länge jag inte sitter hemma själv och pluggar för då får jag absolut inget gjort. Men hos Emma idag när jag, Emma och Addie sitter och tjötar på, då är det gött att slippa skolan även om solen är lite besvärande i ögonen och i datorskärmen ibland. Det löser vi dock med att Andrea är gardinhållare, och för framtiden diskuterade vi även om att häfta ihop dem vore ett alternativ. Undrar dock vad Emmas mamma skulle säga om det, schhh!


Craving.

Drabbades just av en akut sushicraving. Hoppas Jonas också vill ha det till middag, muuums skulle det vara!


Helt slut.

Nu blev jag ju himla pigg, lunch är bland det farligaste fenomenet som finns. Nu vill jag bara ta min täta näsa och lägga mig under en filt och läsa en spännande bok eller nåt. Men dream on, det får jag nog göra i ett annat liv.

Hoppas ni har en fin onsdag!


Vilken skit.

Ibland skulle man bara vilja ha lite kvalitet på en föreläsning. Som igår, då vi lärde oss mer på en timme än vad man gjort under fyra veckor. En timme till nu, sen är eländet klart för idag åtminstone.


Timjanbad.

Ja nu kan jag sova gott inatt igen när hockeyn gick som den skulle! Bara ett timjanångbad som återstår innan dusch och säng. Och för er som gillar lite hemmakurer så är det mamma som blivit tipsad om timjanångbad av en läkare. Om man känner att bihålorna börjar tätna till är det bara att koka upp vatten och krydda med timjan och andas in ångorna med en handduk över huvet tills man känner att det släpper lite. Så kan man göra det några gånger och hoppas att det funkar som sån där hemmakuckelimuck brukar göra!

Puss och godnatt på er!


Instagram.

Har aldrig riktigt fattat det här med instagrambilder som många lägger upp på Facebook. Testade att ladda ner en instagramapp men fattar fortfarande inte riktigt grejen, men det kanske kommer. Nu är det dags för ytterligare tjugo svettiga minuter, det här är så bra teve!


Bulgarien.

Tanken slog mig att jag glömt att berätta en av de saker jag ser mest fram emot just nu. Jag och Andrea bokade för ett tag sedan en resa till Bulgarien på tu man hand. Det ska bli galet gött med sol och värme för lite energiuppladdning innan sommarjobbet drar igång, och sjukt skoj att åka tillsammans vi två! Det kommer bli hur roligt som helst, så 4.e juni åker vi till Sunny beach som två bleka turister, som jag längtas!


Go go go.

Hupphupp, då kör vi för fullt igen då! Hoppas Skellefteå sköter sig snyggt ikväll, det håller jag alla tummar och tår för! Har egentligen för ont i huvudet för att orka sitta på helspänn, men vad gör man inte. Go go go.


Helt slut.

Efter en heldag plugg och lite måndagsicahandling är det snart dags för lite middag. Är hungrig så jag spyr snart, och trött så jag skulle kunna däcka var som helst. Siktet inställt på soffan, kvällen here I come!


Ahrå.

Tre till sånna där matcher så snackar vi, huuuua vilken pärs. Phew!


Solsöndag.

Kunde inte ha fått en bättre start på söndagen än såhär. Det är som att östersund fortfarande sover, det enda jag hör är fågelsång och solen värmer i ansiktet.

Myssöndag önskar jag er!

 


Hard work work.

Dagen började ju inte särskilt bra. Eftersom jag jobbar så sällan på Akademibokhandeln har jag ingen egen nyckel eller så, och jag kan heller inga koder. Jag tar mig alltså inte in i butiken och kan inte under några som helst omständigheter öppna på egen hand. Imorse när jag som vanligt knackade på vår personalingång kom ingen och öppnade och jag gissade att min kollega var ute i butiken och därför inte hörde mina knackningar. Klockan tio gick jag helt enkelt runt till den vanliga ingången och finner butiken mörk och låst. Ett missförstånd hade gjort att hon jag skulle jobba med trodde att hon skulle börja jobba halv elva istället för tio. Så i tjugo minuter fick jag stå och ta emot kunder som kom neråkandes i rulltrappan och förklara läget. Halv elva var vi någorlunda fit fot fight och resten av dagen har bara glada kunder hälsat på, och tur var väl det! Nu är det kväll, gött!


Puss och kram och nyp i röven, och ha en fin kväll på er!


Lyckliga fredagsbarn.

När blir man för gammal för kinderägg? Aldrig! Andrea fick en barbafigur, jag fick en snurrleksak och Andreas fick en motorcykel som är sönder, precis som kinderägg ska va!


Carrothead.

Ah, så kan det gå. Men ingen sa att vägen från brun till blond skulle vara enkel, så nu får det här vara ett mellanläge ett tag. Egentligen är det väl inget större fel på färgen, men när man vill ha det blont är ju inget annat särskilt sköj.

Kyss och kläm och ha en trevlig fredag!


Solmorgon.


Bingo.

Bingo Rimér är på besök också, det händer inte alla dagar!


Normaltjej.nu

Haha, inte undra på att man blir knäpp när man blir som man umgås. Till historien hör att min söta lilla vän stod i denna position i två minuter utan att säga ett ord. Hon är lite söt den där Addepadde, fast det syns inte så bra här.

 


Sol och te.

En morgon kan ju inte börja på så många bättre sätt, jag önskar att det hade funnits tid för en liten promenad i solen innan plikten kallade bara, men åtta nollnoll är det skolan som gäller.

Ha en fin dag alla, puss och kläm!


Välkomnar ljuset.

Känslan av att kunna bestämma sig för att ta en springtur när klockan passerat 20.00, och ändå får springa i dagsljus, den känslan. Loveli!


Ingen lust.

Dessa söndagar, lika otrevliga som vanligt även fast morgondagen också är röd. Påsken har varit mycket trevlig men som vanligt går dagarna hemma alldeles för fort. Nu brinner några marshaller ute på altanen, Emmsen och jag har krattat och eldat gräs hela dagen. Vi har skjutit luftgevär och spelat lite kubb och ätit en god trerätters. Aprilvädret är som det ska och lite nu och då storsnöar det på den utehängda tvätten. Sjön sjunger dagarna i ända och rådjursgeten går och smaskar på täkten i väntan på grönare tider. Nej, jag har ingen större lust att åka tillbaka till vardagen i Östersund redan imorgon.

Puss och kram och ditt och datten!


Otålig.com

Ibland kan jag inte riktigt låta var sak ha sin tid, det är ju så härligt med utehängd tvätt. Kläderna luktar så himla gott efteråt så nu när solen skinit och vinden vinit kunde jag inte låta bli. Två av mina andra favoritvårtecken har jag också hunnit med idag, nämligen elda gräs och kratta. Jag gillar att vara hemma hemma, och jag vill också ha en egen gräsmatta och egna blomland. Men ja, var sak har väl sin tid, egentligen.


In i kaklet.

Inte för att jag är särskilt sportintresserad, men i vissa lägen engagerar till och med jag mig. Som när Skellefteå ska ta sig till final. Nu är det ända in i kaklet som gäller, kom igen!

 


Vill man så går det.

Ibland så går det som det ska, vilket upplyft att få skriva A på externredovisningsduggan. Som jag slet den tentaveckan, och vilken ångest jag haft för den kursen ända sedan vi läste företagsekonomi A. Som sagt, ibland så går det som det ska, yihaa!

Puss och kraam


RSS 2.0