Examen!

För nån har tagit exaaameeen, fy fan vad han är bra!


Soppan!

Sista soppan med människor som efter ikväll är klara här i östersund. Ignorera ignorera, ikväll har vi det gött!


Skål!

Dränker mina sorger och firar in sommaren. Tänker inte heller på alla tråkiga hejdån som kommer förekomma ikväll, för det ska bli en grym avslutande kväll. Så, skål!


Trevlig sommar.

Äsch, inte alla gånger man kan lyckas plugga på rätt saker. Tentan kändes hur som helst väldigt orättvis, så gott som inga frågor på det mest väsentliga. Men nu är det skit samma, sommarlovet är ett faktum tills det är dags för omtentaplugg. Bulgarien på måndag känns också närmare än någonsin! Trevlig sommar! :)


Glädje behövs.

Världens mest perfekt mogna mango, muuuumms! Nåt ska man väl få glädja sig åt även dessa dagar som annars är så tråkiga.


Jo tack.

Sista köttardagen med tentaplugg innan sommarlov, jo tack det känns bra. Inte tentaplugget alltså, att få sommarlov. Fullt fokus resten av dagen, puss på er!


Vilket lyft.

Härligt att semesterläsningen kommer i postlådan och påminner mig om att jag ligger och steker på en strand med en av dem i min hand om en vecka!


Sova i det fria.

Jag låg och läste här i solen på min filt när ögonen blev lite tunga så jag bestämde mig för att ta en liten powernap. Jag är övertygad om att jag somnade på två sekunder efter att jag lagt bort mina papper och nu upptäcker jag att den där bussen kommit utan att jag märkt ett dyft. Man sover gott i det fria antar jag, och skönt var det!


Det må suga.

Det må suga att plugga på en söndag, men man kan ju se det såhär, det kan suga mer eller mindre! Ha en underbar söndag hörrni, puss på er.


Vilken flopp.

Varför ligger det inget bubbel i kylen? Varför varför varför?! Vilken flopp! Men vi vann, vi vann, vi vann! Helt magiskt! Tänk att vi får anordna Eurovision nästa år! Och vi kommer vara där! Sååå grymt!

Glad, men fruktansvärt trött tjej har tävlat klart för denna gång, puss och godnatt på er!


Så lycklig!

Det luktar Eurovision live år 2013!!! Så lycklig!


Live.

Har dealat med Elina, så om (när) Loreen vinner innebär det att vi åker och tittar live nästa år! Fylla en bil med 5 glada eurovisionister och få en grym upplevelse, det vore väl nåt. Nu ska vi bara vinna först!


Uppladdning.

Dagen har bjudit på tre timmars jobb på bokhandeln, en springtur och nu snart tacos i goda vänners sällskap när Jonas kommer hem. Tacos som uppladdning för att ta hem Eurovision ikväll känns perfekt, som hittat.

Se till att heja nu hemma i stugorna, det är långt emellan vi har samma chans som i år!


Dresscode.

Nöjd och svettig efter en springtur. Hade hoppats på lite regn när jag var ute, gillar att springa när det regnar för det känns som luften är så smockad av syre då. Men precis när jag sätter foten i lägenheten och går ut på balkongen börjar det regna, inte en enda droppe på mig fick jag! Men det var skönt ändå, och det luktade somrig blöt asfalt sen det regnade lite förut idag. Nu ska jag plocka i ordning lite här hemma, sen ska jag väl kanske plocka i ordning mig själv. Kan ju knappast dyka upp såhär när det tydligen är dresscode klänning ikväll. (Vilken knäppis som nu kom på det kan man också undra?!).


Emma sa det.

Plugga ÄR kul.

Jag tror mer på att man får så roligt som man gör sig. Därför kan man mmsa otroligt vackra bilder på sig själv till den som har nått en lite svag nivå i humöret på grund av denna tråkiga sysselsättning.


Coffee.

Fokus: kaffet. Både bildligt och psykiskt.


Bryter ihop.

Jag kommer bryta ihop på mig själv när det gäller tentaplugg snart.. Det är helt bedrövligt vad dålig jag är på att bara lära mig saker, och ingen disciplin har jag heller. Varför kan jag bara inte lära mig saker i tid, varför har jag lyckats skaffa hjärnspöken som gör att inget fastnar så länge det inte råder panik och stress inom mig?! Jag fattar inte systemet, men det är riktigt drygt i alla fall. Ah! Back to learning nothing by doing everything.


Ekonomfredag.

Morgonprommis avklarad, nu frukost och sen förhoppningsvis lite effektivt tentaplugg innan eftermiddagen och kvällen bjuder på sol, ekonomhäng och ekonommiddag och fest på Oscars. Låter som en bra fredag i mina öron!

Bilden illustrerar gårdagen då ambitiösa psykologer studerade hela dagen medan vi lade plugget åt sidan för att lapa sol. Bra samvete man fick, eller hur var det nu?


Så bränd.

Det svider lite här och var på hela kroppen, blev lite mycket sol för lite oinsmorda kroppsdelar. Det var det dock värt, bjuder på en stekig Emmabild också.

Kvällen bjöd på en promenad, lite häng på campusvägen och nu kvalet till Eurovision. Det är ju ett land som är fett så överlägsna i år. Det börjar på S och slutar på weden.

Puss och gonatt finisar!


Solsolsolsol.

En bild säger mer än tusen ord. Tänk att solen kan göra så mycket för humöret, ganska otroligt egentligen. Efter dagen är jag härligt röd på ryggen där jag inte nådde för att smörja in mig, men på framsidan är det lugnt så därför fortsätter jag solhänget här hemma på balkongen. Den här dagen skulle ju aldrig behöva ta slut!


Rätt så nice.

Tanken slog mig att om man lyfter blicken lite från basketgrabbarna utan tröja så ser man även kritvita fjälltoppar. Rätt så nice så att säga, rätt så nice.


Schysst pluggmiljö.

Sol, stek, gräs, picknickfilt, räksalladslunch, kaffe, isglass, vänner och grabbar som spelar basket utan tisha! ;) De ska va gött å leva, annars kan de kvetta.


Min nya grej.

Kvällens smoothie, jag börjar få kläm på det här med mixade saker! Mango, mandarin och vaniljyoghurt med en liten dust kanel ikväll, mumsfilibabba! Kommer passa så perfekt efter cykelturen, och under den kom jag på att det finns sjukt fina hus i utkanten av stan.

Nu är det dusch, sen smoothie, sen sängen!


Svettig tjej.

Premiär för shorts och linne utomhus, bara det blir ett lyckorus i sig! En sjukt svettig tjej bjuder på en sjukt svettig bild och kastar in handduken för idag. Om jag inte ska följa med Jonas och cykla lite när han åker rullskidor.. Åh vad jobbigt! Men skönt för mina stumma ben kanske? Ah, kör på det!


Balkongmiddag.

Tänk att vädret bjuder in till balkongmiddag på en vanlig sketen onsdag, det är inte så illa! Synd att jag inte har nåt sällskap bara. Kryddstark wok lyckades jag med i alla fall, tur att jag har lite förkärlek för starka smaker.

Nu ska maten smältas, sen ska jag ut och svettas i löparskorna, hupphupp!


Inte okej.

Tråkiga nyheter att Marité har brunnit ner, jag förstår inte riktigt vart vi då ska kunna äta finmiddag och dricka vin under yran.. Trist!

Nu är frukosten avklarad, två timmar föreläsning väntar och sen är det tentaplugg som gäller!

Ha en fin dag sunshines!


Favvos.

Skoj att blogga med ny telefon, bilder och bloggappen samarbetar hittills och det gör ju allt så mycket roligare! Blev en prommis på Ica också, så jag har inte fått någon smarrig smoothie än, men nu är det dags. Helt klart en favvo, banan, kiwi, vaniljyoghurt och kanel! Yummiee!


Tulips.

Lite konstigt var dansaerobics allt, det tränade liksom bara högra sidan av kroppen. Men det var skoj och sjukt svettigt, och instruktören var jätteinspirerande och duktig! Nu har jag precis gått och mött Jonas när han kom från jobbet, så nu ska jag nog hem och göra mig en smarrig smoothie.

Hoppas ni har en fin försommarkväll!


Sommarvärme!

22 grader, lika varmt ute som inne, lycka! Nu blir det en promenad i det fantastiska vädret, sen dansaerobics med Emma (?!?!!). Jag är inte riktigt säker på hur det kommer gå, men skoj lär det bli!


Bra koll.

Bra ordnat på Golds när Emma ringer och undrar vem som kör attacken när Frida är borta och de inte ens vet att hon är borta. Värre är kanske att det två timmar senare när vi kom dit i hopp om en annan instruktör eller ett annat pass inser att de inte gjort nåt för att fixa det, utan fortfarande bara verkar helt nyinformerade. Det blev i alla fall 30 minuter på bandet och lite styrka istället, och nu väntar film, smoothie med banan, kiwi och kardemumma och mys med hjärtat innan vi testar på en ny vecka imorgon!

Puss och nattis på er snyggingar!


Hemfärd.

Inte så kul, det enda som gör det lite mer okej att åka är att det regnar. I normala fall skiner alltid solen här på söndagarna annars. I midsommar verkar det bli ett himla kalas här, så jag har verkligen lust att komma hit igen då. Jag får se hur det går att lösa med att Jonas ska jobba och sådär, och om det verkar bli några planer hemma. Våra tidigare planer har ju gått lite i stöpet, men tror inte en midsommar här skulle vara ett dåligt substitut! Time will tell hur det blir.

Stressa inte ihjäl er över att helgen är slut, ta och mys lite idag också!


Mon.

Utsikt som erbjuds under en springtur här!


Livet på en pinne.

Tränar, äter, mår gott och umgås. Duschar ute i fem plusgrader med hjälp av mamma som häller vatten över mig. Fiskar, grillar korv och myser. Jag har inget särskilt stort behov av att åka hem imorgon, men det är väl ett måste. Tänker därför njuta helt och fullt av kvällen nu!

Hoppas ni har en mysig lördag, puss på er!


Sen kväll & tidig morgon.

Efter en grymt trevlig kväll igår med Sara, Jannice, Frida, Andrea och Emma ställde jag klockan på halv sju imorse. Jag och Jonas kom iväg mot Gäddede vid halv åtta, så nu har jag hunnit mysa med Sambo, varit ut och sprungit och träffat lite stuggrannar. Det är lite grått och tråkigt väder, men regnet gjorde sitt för mina schletna ben när jag var ut och sprang. Mycket syre i luften tog jag tacksamt emot då! Eftersom vi enbart har en badtunna här fick mamma hjälpa mig att duscha med hink, det var lite kallt ute i sex plusgrader kan jag säga, men nu är jag ren, varm och nöjd! Mer mys med Sambo ägnar jag mig åt nu, inte det sämsta!

image description

Bjuder på en bild från ett himla vårigt Mon, eller hur vad det nu? Nåja, lite vitsippor finns det mellan snödrivorna i alla fall, så jag nöjer mig gott och väl med dem!

Puss på er och hoppas ni har en fin dag!

Nöjd tjej.

Det är inte mycket som är bättre än att vara ute och springa när kroppen känns pigg, benen bara vill framåt och svackorna är över innan de kommer. Jag förstår varför jag älskar löpning när jag mår som under passet idag, 45 minuter när allt bara handlar om att ta sig framåt. I like it, nu en kopp te, sen sovdags!

Puss och godnatt godingar!


Gröna fingrar.

Gröna återstår väl att se beroende på om nåt kikar upp ur jorden, men svarta fingrar fick jag inte i alla fall för mamma har gett mig så bra handskar! Nu är det alltså 2 avokadokärnor, 1 mangokärna och lite gräslök jag hoppas ska börja gro!


Förmiddagsprommis.

Det bästa som finns när snön försvinner här i stan är att få tillbaka alla fina skogsstigar, invigde min favoritrunda nu på förmiddagen. Nu väntar lite hemmafix; fönsterputs, gardinbyte och lite plock.

Hoppas ni har en fin söndag!


Mogentjej_91.

Haha, Jonas tar på fram jordnötsringar varpå Emma överlyckligt utbrister: "Så tar man ju en på varje finger!! Har ni aldrig gjort det?! Såhäääär!!"


Vitt som vitt.

Gäddede nästa helg finns på planeringen. Det känns dock lite segt att det tydligen fortfarande är så pass mycket snö så det tydligen går att åka skoter överallt förutom på sjöarna då. Jag som hade hoppats på den vitsippeprakt som bara backen på Mon erbjuder. Men men, vitt som vitt kanske?


Lördagszumba.

Kanske lika bra att inse att jag fortfarande är sjukt schleten efter MRL-passet i torsdags. På Zumban kände jag mig som kossorna tidigare idag, man vill så gärna vara smidig och ändå orkade jag knappt studsa upp från golvet förrän jag var nere igen. Benen är helt slut med andra ord, men det var skoj. Instruktören är den gladaste människan man kan stöta på och all hennes energi bara smittar av sig, så härligt! Nu väntar dusch, sen ska vi grilla lite torrkryddad karré och hacka ihop en smarrig sallad. Emma som är lämnad åt sitt öde i några dagar käkar här, ingen som inte vill ska behöva äta ensam, särskilt inte på en lördag! Det är min bestämda filosofi :)

Puss och kram finisar!


Kosläpp.

Nu var det gjort, mitt livs första kosläpp! Det blåste galet kallt och det tyckte nog kossorna med, för de sprang nästan in tillbaka efter att de skuttat lite. Men de stångades och gjorde kanske inte graciösa försök, men hjärtliga, till att skutta av glädje. Nu blir det lunch, sen Zumba med empa! Sen ska jag och Jonas grilla lite på balkongen, om man inte blåser bort när man går ut dit vill säga!

Myslördag på er!


Regn + prommis.

Det kan faktiskt bli en ganska bra kombination, mycket syre i luften så man blir pigg efteråt. Ännu bättre blir det när man kan sno Jonas sköna underställströja, så mjuk och skön att strutta runt i. Tumme upp!

Och nu går det inte så bra för Sverige, vilket drar ner stämningen. Älskar spelarnas feta egoism, puckon....


Gofredag.

Hade jag gillat hashtags hade jag gjort några, men jag hatar dem, så jag skippar det! I alla fall: fredag, vänner, tacos, hockey, pesto, mango och te! Många komponenter som tillsammans gör en fredagskväll så fulländad den kan bli. Att det går bra för Sverige lättar ju också upp stämningen!

Morgondagen erbjuder mitt livs första kosläpp, det ska bli himla roligt att se! Hoppas det inte behöver vara pisseblött ute bara, idag blev det både blött och kallt ute på min prommis! Det vore trevligare med uppehåll, men tur att man inte är gjord av socker om väderguden inte läser det här!

Hoppas ni har en mysig hockeyfredag sweetnoses! Puss på er!


Go å gla!

Helt fantastiskt slutkörd men även nöjd efter ett grymt pass MRL. Nog märkte man att man lever! Nu väntar en lugn kväll framför en hyrfilm i soffan, men först ska jag klara mig uppför backen dit hem. Phust och phust


Plööögg.

Sitter hos Emma på Frösön och pluggar lite, eller ehm, vi sitter här i alla fall! Plugg utan stress är för oss ingen bra kombination, det blir inte så effektivt. Särskilt inte när man får resultatet från förra tentan som verkligen kändes helt oviss då, och det visar sig att den är avklarad och härmed kan glömmas! Göööött! Solen skiner också, och jag har träningsvärk. Gött gött gött!


Helgavslut.

Mysigt avslut på söndagen, tacomiddag hos Andrea och Andreas och snart är pappa i stan för en övernattning innan han flyger en sväng till Kiruna igen. Just nu leker vi rörkrökare, Andrea blev blöt om foten när hon stod och diskade och då råkade det läka lite under bänken. Nu verkar det dock hålla ihop, så mission is complete. Inte för att jag agerade så mycket, jag var mest moraliskt stöd! Fast nej, nu blev det stopp igen. Hmmmm..

Puss på er sötingar!


Det går bra nu.

Haha, Tina lånar Emmas telefon för att spela wordfeud med mig så vi har en match igång jämt och ständigt. Jag har haft som sjuk otur med bokstäver och sådär och även om det tar emot att erkänna så är syrran grym på att knåpa in bokstäver och kunna konstiga ord. Men i den här matchen känner jag mig ganska så safe just nu, hehe!


Calamares fritto.

Riktigt god middag, Calamares med ris och tzatsiki. Vi äter det här alldeles för sällan så det är väldigt smarrigt när det väl blir av! Nomnomnom!


Braaa lördag.

Jag bor i en fin stad, jag bor i en fin stad, jag bor i en fin stad.... Åhja, lite snö har väl ingen dött av. Och när allt kommer omkring så kan vi ju inte göra nåt åt det här som kallas väder ändå. Tur är väl det, tänk vad växlande vädret skulle vara annars!

Bra lördag hittills, body combat med Emma och fika på Törners därefter då även Dea slöt upp! Satt där och tjötade ikapp veckan som gott och gosade inne i värmen medan det var ruskväder ute. Myselipys!


Fredag igen.

Mycket bra fredag! Först plugg på skolan, inte så kul. Sen shopping på stan där jag hittade en del, leggins, två koftor, lite t-shirts och en ny laloring, lycka! Bild kommer framöver :) Jag och Jonas har ätit en god middag bestående av älgstek, potatisgratäng, svampstuvning och en dödligt god hemgjord pesto och nu är det hockey som gäller. Sämre kan det bli!

Mys till er godingar, pöss!


Dem eller dem eller.

Skoprovning med Emma, undrar om jag vet vad jag gett mig in på nu! Men det är sköj, för alla äter körv i götebörg.


Samuraj.

Samurajlunch med Emma, passar på när Dea inte är i stan eftersom hon inte gillar sån här mat! Fredag idag känns helt fel, kortveckor är alldeles för ovanliga så man hinner inte fatta nåt nu när det är helg igen! Skönt i alla fall, helg är ju inget jag tänker klaga på i alla fall!

Och just det, är ni sugna på lite snö kan ni ju kika förbi här, det ska tydligen vräka ner i två dygn, trevligt! Eller?

Puss på er!


Jag, ensam?!? Aaahhhh!!!!!

Tjatjaaa kazoo (/emma) in the houze. Min telefon är på vift och Jennifer lämnade mig ensam i fikaön för någon minut. Hur ska jag klara mig?! Då gav hon mig tillåtelse att gästblogga från hennes telefon. Woop!

Önskar att jag hade nåt smaskigt att avslöja nu men inte ens det har jag...typiskt. Jaja men fick iaf telefonsällskap. Men puh, nu kommer hon!! ;) bäbis-Emma överlevde!!!


Startskottet.

Kursen är igång, uääääh. Ordbajset kan börja, så har vi nog nåt att lämna in på måndag. Blablablaaa.


Ett enda steg.

Hur ska man kunna vända att börja träna till något positivt när det enda som maler i huvudet när man är ute och grisar i löpardojorna är: "varför slutade jag, jag kommer aldrig få konditionen tillbaka". Varför kan man istället inte tänka: "Åh vad skönt, första steget mot ett bättre flås är taget, nu kör vi". Jag gillar verkligen löpning, därför förstår jag inte varför det är så svårt. Lika stor ångest varje gång innan jag tar mig ut, men när jag väl flåsar på i någon park är det så härligt. Nu kämpar jag dock med nya skor med, aldrig någon höjdare!
Så vad tar vi med oss från idag? Att alla resor börjar med ett enda steg.

Puss och godnatt godingar!


Aoooouuu.

Det finns en anledning till varför man inte ska ha hund när man bor i lägenhet. Det är för att sånna som jag ska slippa höra aooovoffauuoovooofff när man försöker läsa. Jäkla ylande, finns inget som retar mig så mycket som såna ljud när jag försöker plugga. Särskilt inte när humöret redan tryter eftersom det nu blivit bekräftat att jag ska behöva utså ännu en värdelös kurs innan tvåan är slut.

Livet är underbart, puss på er!


Prommis.

Hann med en liten promenix med Pappsen innan det var dags att bege sig. Nu sitter vi i bilen på väg mot Östersund igen efter en helt fantastisk långhelg med underbart väder och mycket mys. På återseende!

 


Soooool.

Åh, solen har schtekt min bara hud hela dagen och nu är jag rejält röd och grann på magen och bröstet trots solskydd, det är vårsol det! Jag har läst och haft det allmänt gött, tagit tillvara på den sista lediga dagen innan måstena hänger över mig igen. Nu väntar en underbar grillmiddag i mitt fina Sund innan bilen återigen styrs mot Östersund och känslan är som alltid lika vemodig. Åhja, var sak har sin tid, och Östersund är ju inte fy skam det heller.

Puss på er, hoppas ni haft en bra Valborg och sol över er denna långhelg!


RSS 2.0