En massa skit.

Mina underbara brudar gjorde helt klart min lördag, vi shoppade på eftermiddagen och satt på Solo och drack drinkar hela kvällen och nästan ända in på natten. Tanken var att vi skulle gå dit och ta en drink och snacka lite skit, men det blir ju sällan som man tänk. Istället drack vi flera drinkar och snackade en massa skit, så gosigt!

Idag är en söndag som går i ett lagom tempo, jag fixar här hemma, pluggar, tog precis en långpromenad med Elina (över telefon alltså) och lergrytan ligger i blöt för att senare i eftermiddag få laga saftig kyckling åt mig än en gång. Hösten är definitivt här nu, det var så kyligt här inne så jag var tvungen att stänga köksfönstret som varit öppet dygnet runt sedan i maj.

Näh det här duger ju inte till mycket, dags för lite mer vettigheter så jag kan vara ledig och gosa ner mig i soffan ikväll, det känns som nästa vecka blir lite tung med massor av jobb och så mycket plugg som möjligt som grädden på moset.


Brun - inte brun - brun - inte brun - brun ?

» Att idag tänka annorlunda än igår, skiljer den vise från den envise.

♥        J e n n i f e r .

Mitt stora dilemma.

Här händer det ju mycket.. Jag hinner inte riktigt med mig själv just nu, det händer lite för mycket annat. Det mesta av min tid upptas av jobb och plugg, och däremellan är jag dessutom förkyld. Två varav en riktigt intensiv nollningsvecka satte sina spår och återhämtningen är nog inte riktigt färdig än. Det är i alla fall rätt klurigt att prioritera alldeles som man vill mellan jobb och plugg, så den här fredagen kan bara sluta på ett sätt: sovandes i Andrea och Andreas soffa. Snart ska vi dit och äta tacos, och sen åker Jonas iväg mot Sveg för att jaga.

Ahnäh, det händer väl inte så mycket andra spännande saker. Jag vet att jag inte berättat om Kroatien än, och att jag inte ens visat några bilder. Däremot räknar jag med att livet borde lugna ner sig efter nästa vecka, så då kanske tiden faller in så jag kommer ikapp mig själv lite grann.

Over
and
out.


Mitt stora dilemma just nu: Jag vill färga håret brunt men inser att så gott som ingen kommer hålla med mig. Ni förstår, till och med pappa lägger sig i när det här kommer på tal, hans lilla flicka är ju en blondie.

› Det möjliga och det omöjliga ligger i individens beslutsamhet.

♥        J e n n i f e r .

Ska det va så ska det.

Att jobba idag, det var inte kul. Jag hade dödat för att få sova i tio timmar till, men vad gör man? Överlevde på  nåt mirakulöst sätt, och nu har jag och Emma sett tre filmer. Sleepover, Lejonkungen 3 och Lejonkungen 2. Gissar att vi kör ettan när vi ändå är i farten, ska man göra nåt ska det ju trots allt göras ordentligt. Även om jag helst av allt skulle se trean tre gånger istället. Världens bästa film, alla kategorier!



Jag älskar mina brudar!



Och jag älskar Pumba!


» Detta är mina principer, och om du inte gillar dem... så har jag fler.

♥         J e n n i f e r .

När man är en nolla..

.. fast så var man inte det. Idag fick vi ta och berätta för våra nya klasskompisar att vi faktiskt bara busat lite och att vi har en egen klass redan. Jag och Emma har varit fejknollor hela veckan och vi har verkligen kämpat för att inte försäga oss för de nya ekonomettorna, (än så länge nollorna). Det verkar som vi lyckades rätt bra, inte alltför många verkade ha förstått vad vi pysslade med. Hård fest hela veckan och inte längre fusknollor hindrar oss dock såklart inte ikväll, nu kör vi!


» All makts hemlighet består av att man vet att andra är ännu fegare än man själv.

♥        J e n n i f e r .


RSS 2.0