En förlust.

När vi upplever en förlust är det ingen idé att försöka ta tillbaka det som har varit, det är bättre att utnyttja det stora tomrum som har öppnats och fylla det med något nytt. -Aleph

Vad lite jordgubbar ställer till med.

Skulle ha gått från jobbet två idag för att hinna klart hemma innan jag ska hämta upp Andrea i Lit för att åka vidare mot Gäddede och midsommarfirande. Nu belv dock planerna ändrade när det givk upp för mig att det är värsta alkofrittbubbelochjordgubbsfikat här nu vid halv tre. Det får bli lite stressigt helt enkelt, det är det värt!
 
Hoppas ni får en fin midsommar, jag har beställt sol till Gäddede i alla fall!
 
Och appen funkar fortfarande inte och det gör mig så irriterad, därav lite bloggstrejk.
 
Puss och kram godingar!
 
Mammas snygging är också i Gäddede! ♥ 

Den bara går och går.

Jonas jobbar och jag fördriver tiden på egen hand. Det lyckas jag sjukt bra med tydligen för klockan bara går och går och går. Nu har jag precis varit och handlat, tänkte starta upp ett kålsoppskok och hårdbrödsbak innan jag ska fixa middag tills Addie anländer till stan klockan sju. Dags att börja jobba med andra ord! 

Hemma bäst.

Som så många andra gånger stämmer borta bra men hemma bäst. Nu är balkongen jättesomrig och fin, jag har fått pussa och krama på Jonas och så har jag hunnit med en liten springtur. Jag ser framemot lite rutiner, även fast jag vet att jag kommer ha tröttnat på det om en vecka. Men nu är nu och at the moment ser jag positivt på lite ordning och reda. Och apppropå det, bombnedslaget här hemma lever inte riktigt upp till någon ordning och reda, så det kan vara en idé att plocka lite. 

Och det suger att appen till blogg.se vägrar funka, kan ju inte ladda upp nya bilder från telefonen utan den. Inte alls kul! Skärpning blogg.se! Bjuder därför på en gammal bild från liteolikaställenisverigeresan jag fick av moster Marie med familj i studentpresent. Här var vi ute någonstans i Stockholms skärgård och seglade. 

Pussochkram på er! 


 

Längtas.

Snart hemma, mamma och pappa kör upp mig till Östersund och vi ska först stanna till i Brunflo och köpa blommor till balkongen. Mamma ska hjälpa oss att göra det lite somrigt! Och jag längtar efter Jonas nu, det ska bli så gosigt att krama om honom.


Det saknas ett hjärta.

För alltid och för evigt kommer Gnarp inte vara sig likt utan min prinsessa. ❤


Gnarp.

Vad är det för dag idag, vad är det för dag idag? Jo det är Simones födelsedag, tralalalala. Därför är vi i Gnarp för att fira lite. Middag, tårta och massa mys med voffsarna står på schemat. Och jag kan fortfarande inte få bloggappen att fungera, därav dålig update! 



Nya blogg.se

Får tydligen testa den nya versionen av blogg.se och det blir ju lite snurrigt när det inte ser ut som vanligt. Inte kommer jag in så jag kan blogga via appen heller, hoppas de kan fixa det problemet fort. 

En vedpall hann i alla fall bli gjord innan regnet slog till, det var inte sex SJ-pallar som var iordningställda, utan tio. Men nu är det bara nio lediga. :)

Nya bilder som inte redan finns i arkivet verkar det fortfarande inte gå att ladda upp via den vanliga hemsidan från en pekskärm, det ska bli spännande att se vad som egentligen blivit bättre. En gammal bild får duga! 



Puss på er!

Ice age.

Ibland är det trist att VHS.ens tid är förbi, kunde inte se på ettan eftersom den inte är en dvd. Men tvåan är ju skoj så det räcker! :)

 


Släkten är värst.

Man är som man är när man inte blev som man skulle.



Finurlig pappa.

Finurlig pappsen jag har ibland, upptäckte precis att han så fint har ställt i ordning sex stycken sj-pallar vid vedhögen. Jag fattar piken, så ja, jag ska försöka få ihop ett par stycken imorgon papps :)


Kyrkogårdsfix.

Planerat och fint på båda gravarna!


Tidsfördriv.

Gud, det här kan man ju fördriva hur mycket tid som helst med. Måste nog se till att fotografera lite mer så det finns lite bilder att välja på!


Varva ner.

Det är skönt att låta livet gå på sparlåga ibland, så idag har inte många knop blivit gjorda. Mycket tid fördrivs med att bara sitta i köket och filosofera, vilket Sambo inte misstycker över en sekund.


Mammas älskling.

Inget går upp emot uppskattningen jag får av denna ludna boll, han är som en tejp och jag kan inte få nog av honom!


Nya upptäckter.

Tur jag har Emma som uppdaterar mig med olika bra appar och grejer via bloggen. Nu kan jag trixa en massa med bilderna i mobilen, mycket roligare än att bara ha orginalbilder! Kolla in appen Pixlromatic.

Innan Tina och Emma åkte hem ikväll åkte vi och plockade lite liljekonvaljer vilka pryder en av bilderna i kollaget. Sedan fick äppelblomstret, klematisen och den underbara sommarutsikten från brokvisten ställa upp till mitt första kollage i appen Instaframe.

Nu är det dags att knoppa, nattinattis på er godingar!


Sommarkväll i Sund.

En kväll som denna skulle jag kunna vara ute i evigheter. Alla blommor luktar, det är frisk luft och fåglarna kvittrar.


Back in business.

Efter en vecka som verkligen bjudit på allt man kan tänka sig under en veckas charter i Sunny Beach,Bulgarien känner jag mig väldigt nöjd med att vara i Sverige igen. Just nu sitter jag på ett tåg som tar mig till Hudik och därifrån blir det buss till Ljusdal för att sova hos syster och mosters gokrok.

För att snabbt sammanfatta veckan har vädret varit övervägande bra, de hade haft regn i två veckor innan vi kom så jag tror vi kan konstatera att vi i alla fall hade tur med vädret. Maten var bra, men kanske inte jättespännande. Det var svårt att hitta bulgarisk mat och de flesta förutsatte att turisterna ville äta amerikans barbecue eller italiensk pizza och pasta. Svarta havet var varmt och skönt, stranden var 6 kilometer lång med jättefin sand. Inkastarna på alla discon drev oss till vansinne och det var i stort sett hopplöst att visa sig ute utan att bli stoppad tusen gånger. Shopping erbjöds i överflöd och sexshoppar fanns det i varenda hörn. Några taxichaufförer erbjöd oss att åka taxi gratis också, vi avböjde vänligt men bestämt. En utflykt till Nessebar gav oss mersmak av den lilla medeltida staden och en tripp till bergsbyn Erketch (ingen aning om korrekt stavning) gav en lite mer bulgarisk bild av landet än vad Sunny Beach gjorde. Tyskar och engelsmän erbjöds i överflöd, men det är väl standard på alla semesterorter.

En kort uppdatering blev tämligen lång, men jag hoppas kunna återkomma framöver med lite fina bilder från vår upplevelse. Och for your notice, jag ska äta gröt till frukost imorgon, muuums vad gott det ska bli!! Utlandsfrukostar är ju trots allt helt hopplösa..

Puss på er!


Arlanda here we come.

03.30 ringde klockan och 04.00 satte vi oss i bilen! På Arlanda ska vi efter bästa förmåga lyckas ta oss dit vi ska, sen väntar Bulgarien i en härlig vecka! Gött liv!

Det skulle ha varit en fin dimmig och solig morgonbild här nu, men eftersom den gamla telefonen vägrar blogga bilder får det väl vara då.

Puss på er, jag ska skicka lite sommarvärme på posten!


Vi bara rullar fram.

Regn och grått, helt okej att offra en sån dag i bilen. Och framåt går det, snart lurredags på Hakke gård!


Ahjuste.

Ahjuste, det var imorgon klockan 07.00 vi skulle åka ja, gött att väskan är så färdigpackad! Antar att det inte går att skjuta på det längre, bara att sätta igång!


Flytt och slit.

Flyttar och sliter, hjälper Andrea och Andreas! Men det går fort när man är många som hjälps åt! Och snart är det ju ledighet som står på schemat, bilen styrs mot Katrineholm imorgonbitti! :)


RSS 2.0