Fake it.

Fake it til you make it, intressant att se att det är så vissa väljer att leva. Jag undrar bara, what happens when all the others break it?

Fin måne ikväll förresten!


Påväg.

Dags att spendera lite mer tid i bilen, det är ju lika bra att vi gör det vi är bäst på! Vi har några mil kvar innan vi är hemma i Östersund och helt ärligt känns det nästan lite konstigt att inte ha bestämt när jag ska åka därifrån igen. ;) Helgen i Lofsdalen har varit väldigt härlig och idag blev det en skotertur till en liten tjärn där vi pimplade. Alla, det vill säga Jonas, Ingela, Torbjörn, Emma och Måns-Erik kämpade väl men ingen lyckades bräcka mig. Så av de fyra abborrarna vi fick drog jag upp 3, och Jonas drog upp den fjärde som även var den minsta. (Jag är sjukt nöjd)!


Lofsdalshelg.

Sista helgen i februari avslutas i Lofsdalen och därmed har varenda helg denna månad spenderats på vift hemifrån, skoj! Idag blev det slalom på förmiddagen och jag kan meddela att jag nu uppgraderat mig från att helst göra blå och gröna åk till att föredra röda och vissa svarta, (stolt)! Efter slalomen blev det en skotertur upp över lite fjälltoppar och det fick även bli ett stopp i våffelstugan, mysigt! Solen har också kikat fram lite till och från, det tackar vi för.


Nya brillor.

Riktigt skönt med nya glasögon! Jag har glasögon på grund av ett brytningsfel som varken försämras eller förbättras, det är bara som det är. Däremot kände jag hur glaset i mina gamla glasögon blivit slitet med åren och det känns verkligen skillnad nu med de blanka och fina glasen! Roligt med nya bågar också såklart! Favoriterna är de till vänster med lite rundare form, de andra kommer bli reservisar!


Sämst upplägg.

Det är så sjukt tråkigt med föreläsningar på videolänk, det går inte alls lika bra att lyssna som när läraren är på plats. Jag hade lärt mig ungefär lika mycket om jag stannat hemma, det känns ju inte jättegivande. Ni kan ju spana in ett av mina nya par glasögon i alla fall, det kanske kommer en bild med dem på sen!


Nu så.

Ordningen återställd!


Beskedet.

Just det, beskedet som ni alla väntar på och som ett antal sms handlade om under tisdagen, (tillsammans med de i sammanhanget inte fullt så viktiga födelsedagsgratulationerna).
Danny och Molly är tillsammans. Hur känns det att jag har missat chansen medan han var singel? Jag ser på det såhär, alla förhållanden är osäkrast i början så jag surar inget, möjligheten borde statistiskt sett fortfarande finnas! Så nu vet ni att jag inte deppat ihop mig totalt! Hoppas ni kan sova gott inatt nu när jag redogjort för det här! ;)


Svensk mark.

E4.an norrut i rejäl snöstorm, tack för det kyliga välkomnandet Sverige. Vi har haft en fantastisk vecka på Gran Canaria med en del utflykter men även lite solande och bad. Min födelsedag firades med en utflykt till Maspalomas och jag vill passa på att tacka Er som inte behöver Facebooks hjälp för att komma ihåg en gammal tjugotvåårings födelsedag, era grattishälsningar är de som värmer i hjärtat, stort tack för dem! På kvällen blev det lite födelsedagsmiddag i San Augustin med Jonas mamma, mormor och morfar som också befann sig nere i värmen! Mysig kväll med god mat och allt man kan begära, (dock ingen semla, får ta igen det när jag kommer hem).

Veckan rullade på och det känns absolut inte som vi varit i solen och värmen i en hel vecka! Dock är det väl bäst att få allt med måtta, nu kan vi ju se framemot nästa semester!

Stort tack även till Jenny, Chrille och Julia som tog emot oss med öppna armar, (åhja, Julias armar var inte jätteöppna mot Jonas och det är så roligt för i vanliga fall älskar barn Jonas och är inte lika förtjusta i mig, därför är det extra viktigt att påpeka detta tydligt!!). Guld värt med er service med skjutsande både till och från Arlanda, middag, övernattning, parkering och allt! Tusen tusen tack!

Nu har vi tagit oss till Sundsvall för en halv natts sömn, bjuder på lite bilder från den gångna veckan men då min telefon befunnit sig i säkerhetsskåpet hela veckan är inte utbudet så stort.


Soffhäng.

Soffhäng is the thing.


Hundprommis.

Det är inte ofta det blir hundpromenader nu för tiden men som hus-, djur- och barnvakt i Gnarp så finns möjligheten. Izor valde väl inte den bästa vägen, snöpuls i världens drivor men det gick bra det med. Snart ska vi hämta Simone och ikväll kommer Tina och Emma. Då blir det tacos och lite fredagsmys!


Skämmas bort.

Det är inte alla torsdagar man blir bortskämd av mammsen med älgfiléplanka och ett glas rött. Trots födelsedagsfirandet i Gäddede förra helgen tyckte hon det var bäst att jag fick ha lite födelsedagsmiddag hemma med. Tackar och bockar säger jag, det är så härligt att skämmas bort!


Mys och middag.

Igår hade vi planerat in lite middagshäng på stan, dels för att hinna fira min födelsedag innan jag åker och sen för att hinna ses lite nu innan det är dags att flytta! Några sågs lite innan hos Sofia och drack lite vin och pratade om allt mellan himmel och jord. Strax efter sju hade vi bokat bord på Sir Winston Upstairs och det var roligt att göra en premiär där! Mycket bra service och riktigt god mat. Jag åt pilgrimsmusslor med en väldigt god risotto och är mäkta nöjd med att jag faktiskt lyckades beställa in nåt annat än kött på restaurang! Tusen tack för en riktigt trevlig kväll flickor!

Nu är jag i upplösningstillstånd över all packning som ska göras iordning. Gnarp, övernattning i Knivsta, Gran Canaria och då vi inte vet om vi ska hem nåt innan Lofsdalen ska även den packningen med. Alla destinationer med sitt egna lilla behov av olika saker, allt ifrån bikinin till slalomskidorna så att säga. Och det här med utlandsresor alltså, vore det en affärsidé att sälja packhjälp till vad som faktiskt behövs och inte. Helt hopplöst och varje liten strumpa verkar ju väga ett kilo styck.. Nåja, lika bra att fortsätta och få någon ordning på eländet.


Mello och fuskchampagne.

Förskottsfödelsedagsfirande i Gäddede. Fonduemiddag med presenter, rulltårta med grädde och hallon och nu torr och sträv fuskchampis till mellon (inte gott nånstans men ändå nån slags känsla i det hela). Jag njuter för fullt av att Danny inte är med enbart ikväll, vilket lördagsgodis flera helger framöver liksom! Efter mellon väntar ett dopp i grytan, eller bad i tunnan om man så vill. Och angående mellon, helt värdelöst startfält.. Att yohio skulle vara bäst trodde jag aldrig, men så fick det bli. Pinsamt att 4 bidrag ska gå vidare endera till final eller till andra chansen när de var så bedrövligt dåliga.


Substitut.


Skål.

Sambo föredrar rinnande vatten ur kranen när han är törstig men i Gäddede på vintern går inte det. I dessa nödlägen nöjer han sig med vatten i ölglas.


RSS 2.0