In the ghetto.



Det där visste han ju hur man gjorde om man säger..

Hemma bäst.


Nog för att Östersund är bra, men hemma är alltid bäst.

 

» Beundran börjar där begripandet slutar.

♥        J e n n i f e r .


Lite varstans.

Jag sover till mellan nio och tio varje morgon nu, helt underbart att så många dagar i rad vakna av att mamma släpper in Sambo istället för av en väckarklocka som tjuter mellan sex och sju.

Idag är det en del saker som ska göras för att imorgon ska bli en helt ledig dag, men det är fint väder så det får nog bli en promenad någon gång under dagen med. Medan jag inväntar svar från mina marknadsplanskompanjoner får jag försöka kladda lite varstans i arbetet, och kanske tentaplugga lite.



» Gott omdöme kommer av erfarenhet, och erfarenheten – den kommer av dåligt omdöme.

♥        J e n n i f e r .

När det pratas film.

Sitter och myser framför teven med mammsen och pappsen. Zorro - den maskerade hämnaren visas på teven och eftersom jag alltid lyckas förvåna folk med mina fruktansvärt värdelösa filmkunskaper kör jag stenhårt på filmerna som går klockan nio på kvällarna nu i mellandagarna. Kanske det kan ge något i alla fall, jag får ju passa på att göra det jag kan när det trots plugget som finns är tillåtet med lite ledighet.

Jag längtar till nyårsafton också, hoppas alla håller sig pigga och krya för jag har verkligen sett framemot det länge. Lite nostalgi att mamma köpte studentchampagnen också, och bara så ni vet så tänker jag inte vaska den.



Jag saknar er, hjärtegullen! ♥

» Det bästa är att tävla med dig själv, det är den ärligaste motståndare du kan få.

♥        J e n n i f e r .

Lång lunch.

Har precis kommit hem från Ljusdal efter en mysig date med Isabelle. Det blev en riktigt lång lunch på Kina mellan tolv och halv tre, sen lite andra ärenden på köpingen innan det var dags att rulla hemåt igen. Det var jättemysigt i alla fall, och alltid lika kul att träffa världens bästa Blelle.

Nu ska jag försöka knåpa ihop lite plugg, får se vart det leder. Just nu har jag mest lust med en stödsovning tror jag, men jag tror jag skippar den och satsar på att lyckas sova ikväll istället. En kopp kaffe kanske blir bra. Och för uppdateringens skull, nu är jag, mamma och kusilinen ensamma kvar om att inte ha fått magsjuka av de som var här på julafton.. Spännande, det kanske inte krävs så mycket champagne för att spy på nyårsafton?!

Julaftonsbild.



» Det finns tre sorters vänner här i världen; vänner som älskar dig, vänner som inte bryr sig om dig, och vänner som hatar dig.

♥        J e n n i f e r .

Lite julbilder.

Julbordet, mums

Fler som också var hungriga.

Gokrokarna vid granen och alla klappar.

Tomten kom ju också och hälsade på.

Och eftersom jag gillar att folk skrattar bjuder jag på den där också.
Varsågod, nu får ni skratta.


För vissa.

För vissa är man mer än andra,
medan man för andra är mindre än alla.
Någonstans är det ändå viktigast att veta vilka som är de vissa,
för de andra,
de rullar livet på rätt bra utan.


Ljummet trött.

Dagarna går sådär skönt ledigt segt. Man kollar på klockan och inser att den går, men man vet inte riktigt vad man gjort under de timmarna som passerat. När klockan är fyra skulle den lika gärna kunna vara åtta, det är mörkt och man är ungefär lika ljummet trött hela dagarna. Sen stödsover man lite på kvällskvisten, mellan sju och åtta, för att orka se på teve som börjar då. Jag tror jag sjunkit in i en avslappnad tillvaro, jag sover till och med till halv tio utan dåligt samvete.


 

Jag och Emmsen har åkt lite pulka i alla fall, det blev några fina kraschar i pudersnön. Nu har jag en del plugg att ta tag i, men det ska göras idag så det är lika bra att sätta igång, typ nyss.

 

» Ångern är ett andra felsteg.

♥        J e n n i f e r .


Everything'll be alright.


Så långt.

Är rätt nyligen hemkommen från Ljusdal efter en Kinalunch med trevligt sällskap. Med mig hem fick jag gokroken som ska sova här inatt då Tina jobbar imorgon. Dessutom är det måndag mitt uppe i alltihopa, så jag skulle behöva plugga lite idag för att kunna ha gott samvete också. Ledigheten är ju trots allt över nu. Jag tror också att jag kan ha mer nytta av lediga dagar efter nyår istället för att ha dem nu. Så en deadline innan nyår får det bli, så långt det är möjligt vill säga.


Lilla skruttan som var här på julafton och gosades. Hon ser ut som en liten valp, men jag lovar, skenet bedrar. Om inte annat måste det vara världens största valp.

» Framgång ger vänner, motgång prövar dem.

♥        J e n n i f e r .

För typiskt.

Om jag skulle få magsjuka just idag skulle det vara så typiskt. Helt för typiskt. Jag är inte smittad, jag är inte smittad, jag är inte smittad.. Har lite att stå i nu på morgonkvisten, sen blir det Ljusdal en sväng och då tar jag med mig Emma hit hem. Det är ungefär det jag vet för idag. Och så vet jag att det snöar, som vanligt. Och att pappa mår dåligt, han är smittad..


» För att ha talang måste man vara övertygad om att man har det.

♥        J e n n i f e r .

Lite ledighet.

Såhär i juletid har jag tagit ledigt från datorn som ni kanske märkt. Dessutom är min dator på renovering så förhoppningsvis fixar Jonas den ikväll så den fungerar innan han åker imorgon. Annars blir det problem med plugg och sånt.

Julaftonen var jättemysig, vi var en något tjockare släkt än vanligt och det var mysigt. Jag fick jättefina julklappar, hela tre köksmaskiner som jag inte har en aning om hur jag ska få plats med hemma i Östersund där skåpen redan är smockfulla. Jag fick en råsaftcentrifug, en glassmaskin och en fritös. Jag och Jonas fick ett vitrinskåp tillsammans och sen fick jag asics broddskor och en massa annat fint. Såklart blev det även en massa god mat, risalamalta och kakor och godis. Som en jul ska vara helt enkelt.

Igår var det den obligatoriska juldagsutgången. Var hos Isabelle först och träffade gamla godingar från Slottetiden, hur kul som helst. Strax innan tio var vi på Stadt och då fick vi ändå köa en bra stund innan vi kom in, men det var mycket trevligt folk ute och jag hade det himla bra.

Idag blev det en promenad i snöyran, sen har det varit lite plock och fix. Har just vispat ihop en skagenröra till förrätten idag. Den ska följas av en plankstek på oxfilé och slutligen blir det en vaniljpanacotta med hallon och björnbär. Tänk att det inte är synd om mig idag heller, vad bra man har det.

Bild från förra årets julafton då de nya inte ramlat in i datorn än.



» Den som drömmer på dagen vet mycket som undgår den som bara drömmer på natten.

♥        J e n n i f e r .

God Jul.

Jag vill bara titta in och önska Er en riktigt God Jul!


Update.

Sitter i skolan, sista rycket innan "lov", om man nu kan kalla det så. Nu vet ni vad jag gör i alla fall, om det nu var nåt att veta. Kanske inte, men det är ju skönt med en minipaus ibland.

So long.

Jag har klarat externredovisningen nu och det känns så himla bra! Nu är även den ur världen och jag kan känna mig i fas igen, förutom att den här marknadsföringskursen blir klurigare och klurigare. Det där målet föreläsaren snackar om vet jag inte om det blir särskilt mycket tydligare, för varje gång han öppnar munnen känns det snarare som det snirklas till. Tror vi får chansa på att fortsätta köra vårt eget race och hoppas på det bästa, men missuppfattar vi det här blir tentan riktigt hopplös.

So long, skitkurs.



» Visioner utan aktivitet är dagdrömmar, aktivitet utan visioner är tidsfördriv, visioner i aktivitet kan förändra världen.

♥        J e n n i f e r .

Lunchpaus.

Lunchpaus, sen är det dags för ett skrivpass igen. Det har väl inte hänt så mycket sen sist, en del text har bearbetats och diskuterats och lite mail har skickats iväg. Så dagarna är inte så spännande, men som sagt bunkrar vi upp med att kunna ha gott samvete över jul.


» Om man vet precis vad man skall göra, varför då göra det?

♥        J e n n i f e r .

Köttkasse.

God morgon! Ytterligare en tidig helgmorgon för plugg hela dagen, det tar sig och det känns som att julen kommer kunna bli rätt rofylld ändå. Såvida inte vår lärare säger något imorgon som skulle tyda på att vi har fattat något helt fel vill säga.

Nej, köttkasse, nu kör vi!

Jag längtar efter soliga, vintriga promenader.


» Det enda sättet att förutsäga framtiden är att ha makt att skapa framtiden.

♥        J e n n i f e r .

Impulsivt.

Godmorgon! Har hunnit vara vaken en stund, det är dags för plugg. Ingen rast och ingen ro, den tar vi över jul istället. Som vanligt har jag ju inte tid med att skriva något här, men det kommer nog en tid för det med.

I alla fall, när vi tyckte vi pluggat nog igår blev det ett impulsivt beslut om utgång, så vid nio slutade plugget och vid halv tolv var vi på O'learys för första gången på riktigt länge. Det var mer trevligt än kul, men trevligt är aldrig fel. Vi satt och pratade och myste bara, men vi dansade till mikrofonkåt också, såklart!



» De som har mycket att hoppas på och ingenting att förlora är alltid farliga.

♥        J e n n i f e r .

Ohja.

Ett A i Ekonomistyrningen hade knappast kunnat sitta skönare, aaaaaah!

Såklart.

Om vi pluggar fortfarande?! Såklart. Vad trodde du? Therése har ju smitit iväg på jobb, så hon kämpar på sitt håll.

 

» Enda sättet att rädda sig från illusionens smärtor är att inga illusioner ha.

♥        J e n n i f e r .

Stillbilder.

Stillbilder på skype är kul när man sitter mitt emot varandra och pluggar.
Sjukt kul, faktiskt!


Kötta plugg.

God morgon god morgon! Jag har kikat på julkalendern, ätit frukost, slagit in lite julklappar, mött upp Emma, promenerat till Therese och slagit mig ner vid hennes köksbord för att kötta plugg heeeela dagen. Att bloggandet går som det går får vi alla leva med nu, fram tills på tisdag är det plugg dygnet runt, sen kommer inte gruppen kunna ses något mer innan arbetet ska lämnas in.



» Hälsa är summan av alla de sjukdomar man inte har.

♥        J e n n i f e r .

Se där ja.

Se där ja, lite kass uppdatering nu för tiden.

I torsdags skrev jag alltså en omtenta i extern redovisning vilken var så gott som exakt likadan som den första tentan. Som tur var hade jag pluggat en del på den gamla, och jag fick dessutom balansräkningen att balansera. När jag insåg att jag lyckats med det var lyckan så total så jag nästan inte kunde koncentrera mig på övriga tentan, hade jag haft lite mindre självbehärskning hade jag ställt mig upp och hoppat lite. Istället blev det lite glädjetårar, nästan i alla fall. Så nu är jag helt inställd på att ha klarat båda tentorna, så nu är tanken att jag ska vara i fas igen.

I torsdagseftermiddag hade vi sen kursstart i marknadsföring, hörde jag nåt om rast och ro? Inte direkt.

I fredags var det en marknadsföringsföreläsning och efter den åkte jag och Jonas till Timrå. Jag var hängigare än aldrig förr och det märktes tydligt att tentaångesten släppt som en bomb. Ingen smak, huvudvärk, feber och allt man kan önska sig. Jonas överraskade mig i alla fall med ett besök på spaavdelningen på Södra Berget, så det var mysigt även om jag inte var i riktigt det rätta skicket.

I lördags var det tunnbrödbakning som stod på schemat och sen en del spring på Birsta. Fortfarande hängig, så orken var i botten och humöret lika så. Igår var det födelsedagsfika innan vi åkte tillbaka hit till Östersund. Väl framme blev det lite soffhäng med Beck på teven och sen sista uppladdningen för denna vecka som började hårt.

Den här kursen kommer nog bli sjukt intressant, men riktigt riktigt krävande. Inlämning den 6/1 på ett grupparbete, just det, ett grupparbete över jul och nyår. Måste jag säga att det är gruppen jag ska träffa nu, jag måste nämligen kila..

Bilder från tunnbröd och så får ni när jag har tid, det vill säga aldrig.. Men jag ska ta mig tid, nån gång..



» Det som är, är. Vad innebär det?

♥        J e n n i f e r .

Tvärdäckad.

Skulle lägga mig i sju minuter efter middagen, och så när klockan ringde efter sju minuter snoozade jag den i nio minuter till. Tvärdäckade och hann drömma en hel massa tok, det kändes som jag sov i minst en timme, vilket i och för sig hade varit rätt skönt. Några förhoppningar om att kunna lära mig nåt för att klara tentan imorgon har jag inte, men jag ska köra på lite till och hoppas på att något moment fastnar i alla fall. Hur som helst är det ju värt att gå dit imorgon och kika på frågorna.



Även fast det inte alltid går som jag vill tror jag att jag, nånstans djupt här inne, är rätt så glad ändå.

» Den som vill göra verklighet av sina drömmar måste vara vaken.

♥        J e n n i f e r .

Så petnoga.

Huvudet känns sådär oroväckande tentaångestbefriandetugnt. Halsen kliar lite sådär lurigt och näsan har tätnat lite. Tror inte kroppen hänger med på att det inte är dags att slappna av än.. Om jag ska se nåt positivt med det hela, så är jag helt övertygad om att pepparkakor och mjölk hjälper mot huvudvärk. Inte mig emot liksom, knarka pepparkakor är ju aldrig fel.

Plugget går väl inte sådär vidare bra, om det kunde vara ungefär tretusenfemhundaåttiotretton mindre detaljer skulle det kanske kunna gå, men allt är ju verkligen så himla petnoga.



Saknar Gäddede, det var ett tag sen nu.

» Intuition är förnuft som har haft bråttom.

♥        J e n n i f e r .

Himla skönt.

Tentan kändes bra och det är så himla skönt, vågar inte släppa det helt men jag är faktiskt rätt säker på att jag klarat den. Det jag satt och tryckte in mellan klockan 22.00 - 00.30 inatt var det som kom, sen var jag osäker på vissa saker men nåt annat hade jag inte räknad med. Har jag failat måste jag i alla fall ha missoppfattat allt, och så illa kan det nog inte vara. Det som kändes konstigt var att jag var klar så fort, jag brukar alltid gå sist och nu var båda salarna fulla när jag hade kollat igenom tentan två gånger, noggrant..

Så nu kör jag igen, omtenta imorgon. Känns inte som att jag riktigt har förutsättningarna att klara den, men det är väl värt ett försök i alla fall. Hjärtat är ju bra mycket lättare nu än det var igårkväll i alla fall, hoppas det hjälper till lite.

Unnade mig till och med en promenad efter tentan, för att liksom rensaa bort lite av den inför det nya tentaplugget. Solen sken lite smått och det var välbehövligt!



» Att rätt förstå en sak och samtidigt missuppfatta den utesluter inte helt vartannat.

♥        J e n n i f e r .

Varken in eller ut.

Saken är den att det inte ens går in på ena sidan och ut på den andra, det går inte igenom från sida till sida över huvud taget.


Den är fullkomlig.

Eftersom folk hela tiden påpekar hur kul det är att läsa om allas tentaångest tänker jag inte skriva om den, men tust me, den är fullkomlig.. Kunde knappt hålla upp ögonen under julkalendern imorse heller, det är riktigt påfrestande att vara såhär trött. Särskilt när nån annan ligger i sängen för att vila och absolut inte för att somna.. Just det ja..


» Det man hatar, det kan man inte förstå.

♥        J e n n i f e r .

The first Noel.

Det är lite julmusik som får göra mig sällskap när jag pluggar idag. Jag tror nämligen att Rix FM är lite för intressant att lyssna på ibland, så då lyssnar jag med mer än ett halvt öra och läser tomma ord i boken istället. Det känns jättetråkigt att svika mina fina vänner på radion, men det får bli så i några dagar nu.



» Mod är rädslan för att verka feg.

♥        J e n n i f e r .

Mäktig.



En av de absolut finaste julsångerna som finns, jag älskar den, den är... mäktig! Och det har nog en del att göra med den fantastiska rösten också.

En del.

Morgonpromenad i -18°C, en dusch, julkalendern, frukost och Rix MorronZoo, jag har nog vaknat nu. Så nu är det nog bara att sätta igång med det som ska göras idag, vilket är en del. Jag kan ju börja med att greppa kursen vi läser, sen behöver jag nog inte så mycket mer planering.



» Det man inte gör idag behöver man inte göra om imorgon.

♥        J e n n i f e r .


Klockren.



Jag har aldrig gillar September, och jag har aldrig gillat Petter, men jag älskar den här låten! Jag har ingen kalkyl på hur det går ihop, men det behövs inte. Den är bara bra. Sjukt bra!

Lysmask.

Dagen har varit lång, men den blir väl det om klockan ringer 6:15. Traskade iväg med Emma till Andrea så vi var hos henne vid strax efter åtta, och där var det kolmörkt när vi knackade på. Andrea hade inte riktigt lyckats vakna, men hon var så söt när hon kom nerstressandes helt yrvaken för att släppa in oss från minusgraderna. Sen blev det såklart julkalender, bumbibjörnarna på disneydags och plugg innan dagens huvuduppdrag.

Nu i eftermiddag har vi jobbat åt StepIn på en dansuppvisning med barn mellan typ 4-14 år tror jag det var. Barnen var sååå söta och duktiga! Jag var lysmask, (ja, det är coolt), och hade alltså hand om ljuset. Andrea stod bakom filmkameran och Emma var DJ. Det var himla kul att se dem i alla fall, det fanns en del utstickande individer om man säger så.

Nej, guess what.. P l u g g d a g s !

Ja, lite cool kände jag mig allt.



» Så länge människan har hopp är ingenting skrämmande.

♥        J e n n i f e r .

Lycka en lördagkväll.

IIIIIH!
Bokslutstablån balanserar ! ! ! !
Fattar ni?
D e n   B a l a n  s e r a r ! !

Riktigt bra.

 

 

 

 


En riktig pärla.

Har precis ätit lite lax med mammsen och pappsen nu innan de ska åka, himla tur att de kom i helgen och styrde upp lite här. Nu är det riktigt julmysigt, mamma är en riktig pärla. Det var en välbehövlig inryckning hon gjorde i dammråttornas värld nu när det är det jag måste prioritera absolut sist mitt uppe i tentaplugget.

Kvällen bjuder på plugg, och förhoppningsvis lite filmmys i soffan med en eller annan snygging. Tror plugget avgör det mesta för alla som alltid under tentaveckorna, men det är faktiskt lördag och då ska man inte sitta själv. Dessutom har jag sjuuukt (!) mycket godis kvar sen jag och pappa handlade igår, fattar inte hur vi lyckades.



» Den som bara kollar i backspegeln kör oftare i diket.

♥        J e n n i f e r .

Julraketen.

I tentatider då mycket tid spenderas vid skrivbordet har jag utvecklat en mycket god relation till Rix FM och kanske framför allt till Rix Morgonzoo. Det går nästan inte att ha en dålig morgon om de får göra mig sällskap, och därav älskar jag låten Julraketen med Ola Lustig, så... jag vet inte.. Den är inte söt, och  inte särskilt rolig. Det är ingen skönsång, och den är inte särskilt seriös. Men det är sjukt bra, jag blir helt glad! Kika in den.



» Tiden omvänder fler än sanningen.

♥        J e n n i f e r .

Glisen.

Julkalendern idag var bra, det hände lite saker. Det hade dock blivit vinter väldigt fort, över en natt sådär. Men som sagt, man kanske tittar med lite väl kritiska ögon när man är nitton istället för nio. Jag vill i alla fall också ha en sån där söt gris i sängen. Och lite inside information, den där grisen heter Glisen och kommer från Katrineholmstrakten. Andrea, som är från Katrineholm typ, sa att Glisen varit med i talang förut, och så jag är typ kompis med en kompis till Glisen. Coolt! ;)

I övrigt, plugg hela dagen. Får se hur bra det går, jag skulle ju hellre följa med mamma och pappa ner på stan en sväng. Time will tell, varför skaffa disciplin nu liksom?

Skridskoåkningen för nån vecka sedan.



» I morgon kommer att bli inställd på grund av bristande intresse.

♥        J e n n i f e r .

Jag visste det.

Mamma ringde just. Sambo hade total panik i den där jävla buren, han bara skrek. Jag visste att det skulle bli så, så nu skulle de vända hem med honom. Han var det jag verkligen hade sett framemot med i helgen. Är det nåt som tänkt gå bra, typ helst snarast?!



» Det är min plikt att erbjuda mina motståndare argument, men inte förstånd.

♥        J e n n i f e r .

Inte så.

Trodde jag skulle vara helt återställd från parasiten idag, men så blev det nog inte. Är jätteillamående och vill helst av allt bara gå och lägga mig. Den möjligheten finns dock inte, ge mig torsdag klockan ett..

Det är en så positiv anda här i bloggen nu för tiden känner jag.. Ber om ursäkt för min långvariga depp, men det borde ge med sig snart. Fast om det beror på sklolan så har vi tre deppiga år att se framemot.


» Vi har alla styrka nog att bära andras olyckor.

♥        J e n n i f e r .

Mammas prins.

Mammas älskade lilla prins kommer och hälsar på imorgon. Helst av allt skulle jag vilja ha honom kvar här, men det skulle nog inte riktigt fungera. Undrar hur det går för honom att åka bil så länge också, det har han inte gjort på himla länge. Hoppas mamma skippar buren, han kommer bli galen i en sån. Han har nog så gott som aldrig suttit i en bur på sina sjutton år, hade mammsen varit med i bilen hade han fått åka i mitt knä.

 

» Inget svar är också ett svar.

♥        J e n n i f e r .

 


Sällan som man vill.

Tidsbristen är ett faktum men jag tror jag fattar det mesta av det jag gör. Hade det varit tre veckor kvar hade tentan till det här kursen varit rolig att göra, för då hade jag kunnat allt som jag faktiskt känner mig intresserad av att lära mig i den här kursen. Men nu blir det ju sällan som man vill så det är bara att se till att vara föreberedd så det räcker till mer än ett F på onsdag, men om det inte krånglar ihop sig allt för mycket mot de sista kapitlena borde grunderna ha följt med den här gången. Om inte, ja då vet jag inte vad jag gör.

Det är lite dåligt med snö för nåt snögubbsbygge, vädret får allt skärpa sig.



» Konversation är språket som sällskapsspel.

♥        J e n n i f e r .

Surpriiise.

Julkalendern var inte lika bra idag, så tills imorgon får den skärpa till sig. Dessutom förstör Isadora allt, om inte hon hade varit med hade det varit mycket bättre, dryga unge. Nu är det plugg som står på schemat, (surpriiiise)... Inte vill telefonen funka heller. Och inte kunde jag få i mig nåt bra till frukost heller. Det går braaa idag, not.

Det är lite kaaallt idag, fast bara lite, -17°C.



» Abstinens är lättare att klara av än måttlighet.

♥        J e n n i f e r .

Fly staden.

Har haft bondemys hemma hos Kristina. Skaran var ganska uttunnad idag med tanke på att många flytt staden för parasiterna, men några av oss var ändå still going strong. Det var i alla fall jättemysigt, och Kristinas lussebullar var hur goda som helst! Det verkar vara mycket känslor i nästa bondeavsnitt i alla fall, hoppas jag inte sitter och panikpluggar då, så jag kan se det avsnittet med.

Glöm inte julkalendern klockan 7.15 nu, då blir jag lite besviken i ögat!

Åh, Andrea hade lagat den här Pekingsoppan idag, och den är ju så god. Perfekt när minusgraderna hopar sig där utanför. Receptet på soppan och brödet hittar ni här.



» Artighet är som en luftkudde. Det finns ingenting i den men den mildrar livets stötar.

♥        J e n n i f e r .

Innerligt hoppas.

Nu börjar huvudet ge upp och vad har jag fått ihop idag, några enstaka uppgifter som det känns som att jag egentligen kunde innan jag ens gjorde dem.. Samtidigt vågar jag inte hoppa över nåt, för då missar jag säkert nån liiiten detalj som sätter dit mig på tentan sen. Usch, det är en vecka till tentan idag. Det är alltid ungefär den här tiden in i kurserna som jag får klart för mig hur jag skulle ha lagt upp det från början för att hinna med allt och för att kunna förstå allt. Jag får fortsätta att innerligt hoppas att det är det här med femveckorskurser som inte är något för mig, för om allt ska kännas såhär svårt att organisera går det inte att hoppas på det bästa i tre eller fyra år.



» Det tråkiga med goda föresatser är att man vanligen får dem efteråt.

♥        J e n n i f e r .

Bara kika lite.

Det blir inte alltid som man tänkt sig, men vad gör det om hundra år?

Ger plugget en chans och just nu känner jag mig rätt smart, jag behöver inte kolla i facit innan jag vet hur jag ska svara hela tiden i alla fall, det är ett framsteg. Sen att jag kanske inte kommit in på bokens svårare delar är ju en annan sak, men det hinner jag nog bekymra mig för en annan dag.

Tänk om man bara kunde få tjuvkika liiitegrann där borta, se vad som väntar och hur det skulle bli liksom.



» Det du inte gör idag behöver du inte göra om imorgon.

♥         J e n n i f e r .

Dra på munnen.

Somnade jätteenkelt igår, trots att jag sov en stund på eftermiddagen. Hade tänkt ta en sovmorgon men sen kom jag ju på att det faktiskt är första december idag. Det innebär att jag har tjugotre morgnar kvar av ett alarm som ringer klockan sju, senast. För julkalendern börjar ju faktiskt kvart över sju. Jag tycker Hotell gyllene knorren verkar vara en jätterolig kalender, det var många kalendrar sedan jag drog på munnen och idag gjorde jag det flera gånger. Hoppas bara att det blir vintrigt fort, det kändes lite betongaktigt idag.

Nu ska jag nog försöka mig på lite frukost, har dock dåliga vibbar angående det. Men det är bara att hoppas på det bästa, och sen ska jag försöka få lite plugg gjort innan huvudvärken slår till.

Julafton förra året.



» Man har nästan alltid tråkigt tillsammans med dem man inte kan roa.

♥        J e n n i f e r .

RSS 2.0