Krusbärskräm.

Har haft en påse krusbär i frysen sen kanske hösten 2010, så jag tyckte det var dags art sluta snåla på dem nu. En kräm blev det av dem, så smarrigt. Kräm kan ju för övrigt vara det enklaste man kan röra ihop på spisen, bären, vatten, socker efter smak och potatismjöl att reda med. Det tar tre minuter och blir himmelskt gott, inget man tackar nej till!


Inga polisinsatser.

Efter att de första tvättmaskinerna blev laddade och efter att jag lyssnat på Dannys Amazig ungefär 32 gånger till har jag nu ätit en långfrukost efter en skön natt som inte krävde samtal till 112 eller några polisinsatser. Skönt värre! Nu förundras jag vädret, (strålande sol och i n g e n blåst!!!) och tror jag ska söka upp en fin snödriva där jag kan slå mig ner för resten av dagen. Ikväll kommer Pappsen, mysigt! :)


For your notice.

För den som inte redan märkt det, jag kan inte riktigt släppa honom efter hans prestation ikväll.


Så. Så. Så.

Så snygg. Så grym. Så musikalisk. Så snygg. J a g d ö r .


Nervös.

Jag spricker snart, kan inte bärga mig innan klockan blir 20.39.09... Du underbart snygga pojk, som till och med ser till att jag och moster Marie är överens ikväll (till skillnad från vad vi var i Ranelidsvängen...) Som tidigare sagts, amazing!


Amazing!

Låten är premiärlyssnad nu när den släpptes klockan två! Årets vinnare är här, for sure! Amazing!!


Hurraaa!

Royalist som man är, hurra hurra hurra! Firar med prinsesstårta med Emma, och givetvis en rosa dricka till!


Underbart!

Åh, hela min dag är gjord! En lite prinsessa, så underbart! Och Daniel, lycklig nästan till tårar på presskonferensen. Det var så man inte hade långt till tårarna själv. Lyckodag!


Oh happy day.

Har numer hunnit bli ungefär 21 år och 20 minuter gammal, och det efter en jättefin födelsedag! Andrea sov här för att förgylla min morgon lite extra med present och sång, och sen blev det en promenad nere på isen då vädret var helt underbart. Under eftermiddagen blev det lite tårtfika och nu ikväll blev det middag på stan i härliga vänners sällskap. Tusen tack till er som gjort min dag, inklusive er som gjort så fina sånginsatser via telefonen under dagen!

Puss&Kraam


Helt okej plugglördag.


Lyxlördag.

 

Förrätt bestående av baguette med getost, honung och rosmarin som fått rosta och smälta lite i ugnen. Passade på att öppna vinet som Jonas hade med sig från Grekland när han var där hösten 2010, supergott!

Varmrätt bestående av vitlökskryddad potatisgratäng, lammsadel med vitlök, rosmarin och timjan. Till detta en gräddsås på skyn från lammet, enkelt och supergott!

Sist men inte minst, vår första chokladfondant! Den blev helt perfekt, höll formen men rann inuti. Jonas valde mörk choklad med havssalt till fondanten, och till den hade vi hemgjord vaniljglass och uppkokade hallon.

 


Lammsadel.

Lammsadeln är på g, insmord i vitlök, timjan, rosmarin och peppar. Göööött!!


Blodgivning.

Idag infriade jag och Andrea vårt nyårslöfte att ta tag i det här med blodgivning. Vi var där och tog prover idag för att se om vi är lämpliga, så om en månad får vi svar på det, skoj! Det känns så skönt att äntligen ha tagit tag i det, för det känns som att många vill göra det men inte får ändan ur vagnen. Men nu är det gjort, wihooo!

Puss&Kraam


Utochin-sushi.

Blev sjukt sugen på sushi förut idag så jag bestämde att det skulle få bli middagen. Istället för att göra de gamla vanliga laxkuddarna testade jag att göra norirullar fast med norin inuti och riset utanpå, ut och in helt enkelt. Lyckades bra och det var inte ens svårt, nu återstår det att se om de blev goda också, men med sushi är det ju svårt att misslyckas, gött gött!


RSS 2.0