Det är upp till mig.

Inleder med ett citat från något Per Holknekt sa på gästföreläsningen som vi var på idag. "Det är upp till mig att spela listigt med mina förutsättningar". Sjuuuukt bra föreläsning, ångrar verkligen inte att vi offrade den lilla tiden på att få lyssna på en människa med så mycket energi och engagemang, verkligen inspirerande!

Annars då? Hämtade ut mönstret jag beställde på Syssla i fredags, så nu kan jag virka en ny mössa, den tredje för den här säsongen! Hoppas den blir lika bra som på bild!

Nu avslutas kvällen med glögg och pepparkakshäng hemma hos Jennie med lite klasskompisar till Andreas, sämre tisdagar har man ju varit med om!

Mobilinlägg = fula inlägg, men bättre än inget!

Puss och kram, vi ses på staaaan!


En till diss.

3. Bäbisar som skriker i samma vagn när man har ont i huvudet.


Bort igen.

Än en gång påväg från Östersund, just nu på tåget mot Ånge där Pappsen hämtar mig. En liten vän har ju blivit gammal, därför får det bli fest och firande i Ljusdal imorgon. Isabelle är huvudmisstänkt gamling och jag minns knappt när vi sågs sist, juldagen?! Och förutom den lilla pärlan kan det nog bli många andra kära återseenden också, inte fy skam!

Ikväll blir det i alla fall kvalitetstid med världens bästa pappa, världens bästa mamma jobbar nämligen natt, men lite hinner jag ju träffa henne med. Pappa får ju vaket sällskap i tevesoffan ikväll i alla fall, det brukar ju inte hända så ofta!

Om jag varit en lyssnare som skulle dissa nåt på Rix FM nu hade jag dissat följande:
1. De som platsbokar tåget mellan Östersund och Sundsvall. Liksom hallå, är inte det liiite överdrivet?

2. Idioter som tycker de ska placera ut en påse mitt emot sig och en påse bredvid sig för att ha så stor chans som möjligt att få sitta helt ifred när de ska åka tåg i hela en timme! Ah, har lust att sätta mig i knäet på tanten!

Intresseflaggan vajar högt och jag signar ut.

Ta hand om er och ha en mysig helg, pusss!


Hemma bäst.

Hur jag än intalar mig i att Östersund är hemma så är det inte det. Inte när man jämför med hur det är att vara hemma på riktigt. Mamma hämtade mig vid tåget i Ånge igår kväll. Då åt vi middag inne i matsalen när vi kom hem, och drack ett glas vin och myste på. Sambo var hur gosig som helst, så varm och go i knäet. Imorse kom han såklart och väckte mig vid åtta, så gosades vi en timme innan jag tog mig upp för att äta frukost som mamma donat fram. Sen har jag fått tjuvsmaka rimbobullar som hon bakat till jul, och till och med julmust har jag fått fuska med. Och ikväll ska vi tjuvsmaka pepparkakor med ädelost och glögg. Som pricken över iet köpte vi en varsin godispunchflaska när vi var och handlade på Tempo. Det är bara där det är så speciellt att köpa just den där punchflaskan som man sen sätter sig och äter vid köksbordet när man kommer hem! Nu väntar en promenad i soldiset runt det gamla hederliga sundsvarvet.

Borta bra, men hemma är alltid alltid alltid bäst ❤


Fyra år tillsammans

Fyra år tillsammans.
Det får tala för sig självt.
Jag älskar dig!

 

 

 

Och nu fick ni ju se lite bilder från Kroatien, även om kanske inte så
mycket av just Kroatien syns. Men det är tanken som räknas!


» Att gång på gång behöva hävda sin lycka och kärlek bevisar bara en sak, olycklig kärlek.

♥        J e n n i f e r .

Pippimössan.

Här kommer två bilder på min skapelse. Jag inledde virkandet i måndags och avslutade det igår, älskar saker som ger snabba resultat! Det var när Addiepaddie var och handlade garn på Panduro som jag såg att de hade virkat en mössa i pippikoftafärger, kort och gott en pippimössa alltså. En sån ville jag också ha och smack sa det, nu har jag en! Himla varm och skön är den också, fem av fem toasters, kanonkul!

 

 


» Handlingen skapar större förmögenheter än klokheten.

♥        J e n n i f e r .



Av ett helt jävla majsfält.

Hahaha, sitter här och nöter sannolikhet hit och dit samtidigt som jag har Rix FM i öronen. Den där radiokanalen kan konsten att underhålla mig, och nyss fick jag kväva mitt asgarv här i datasalen på grund av Benjis filmrecension av en bio han tydligen var och såg igår.

-"Jag ger den där filmen ett popcorn av ett helt jävla majsfält kan jag säga, fan vad lack jag är".

Rix FM gör mina morgnar och mina dagar. Eller ja, egentligen gör det nog hela min tillvaro de stunder jag inte har nåt annat för mig än att lyssna på dem.

                          
                                    Jag saknar dig, jag saknar dig, jag sak sak saknar dig.


» Den bästa förberedelsen för morgondagen är att göra ditt bästa idag.


♥        J e n n i f e r .


Sista sista.

Tenta imorgon, sista rycket ska göras nu. Så galet skönt att vara helt ledig i helgen, det känns som den här kursen kommer ta slut precis innan den annars hade tagit knäcken på mig. För oavsett om det blir en omtenta sen i december så kommer det vara så avslappnande att veta att tentan imorgon är över.

Igårkväll fick jag middag hos Andrea och Andreas, nu är deras kök färdigt så vi invigde att sitta och äta där igår. Det blev verkligen hur bra som helst! Sen blev det lite tevetittande och sådär, ungefär som vanligt. Bonde innehöll ju rätt mycket intressanta saker igår, men jag gillar inte utvecklingen hos han Per-Ove eller vad han heter. Den äldste bonden i alla fall, han ska ju välja Yvonne och inte hon smärta tanten! Hoppas han inser det snart.

Nej, nog slöat, nu är det ös som gäller.

                                 



»
Allt är möjligt om man inte vet vad man pratar om.

♥        J e n n i f e r .


Huuua.

Alltid lika kul att sitta på skolan själv. Särskilt när det är mörkt ute. Och dödstyst här inne. Huuua.

Nog snackat.

Ännu en dag fylld till bredden av tentaplugg till ända. Men nog pratat om det.
Efter skolan gick jag och Addie ner på stan och spenderade lite riksdaler. Jag shoppade lite av varje, ett ugglehalsband, en concealer och nagellacksborttagning. Addie storshoppade på Bodyshop, som vanligt lika roligt att vara där inne och få tips och råd, galet vilka duktiga säljare de är!
Nu har vi precis ätit en supersmarrig kycklingsallad här på prästen, så nu är det soffläge tills det är dags för sängläge som gäller. Efter lite halv åtta hos mig blir det outsiders nu, och sen blir det lite Desperate Housewives som jag knappt nånsin tittat på. Men vad gör man inte för att få gosa under dubbla filtar med Addepadde i soffan liksom.
Saknar Gnarp och de gråa lurvarna.
Min fina gammpompado Laura ❤
» Viljan sätter gränser, och gränser begränsar viljan.
♥        J e n n i f e r .

RSS 2.0