God Jul.

Vill önska er en riktigt God Jul. Ta hand om varandra, ät gott och njut av ledighet. 







Julstämning.

Lite julstämning i stugan, paket under granen och eld i kaminen. Har bakat pepparkaksgrissinis med Emmsen och ätit dopp i gryta till middag. Har även fått snusa massor på gofisen Eddie idag. Det är bra att vara hemma <3

Operationsdags.

Så var det dags att få lite ordning på knäet igen. När knäet smällde till 9 april hade jag inte riktigt räknat med att hela året skulle gå innan det blev bra igen. Men å andra sidan trodde jag ju inte det var nåt som skulle behöva läkarvård heller, det mesta man drabbas av brukar ju självläka. Det känns skönt att det är dags i alla fall, rätt nervös för själva narkosen men annars känns det lugnt. Spännande att se hur illa minisken är, om de kan sy ihop den eller om de måste plocka bort den. Pappsen är på väg hit också, han hörde nog allt att lilla flickan inte såg så mycket framemot just narkos, så då rycker han in. 


Måste sno.

Måste stjäla bilden på mig och Lua från Fridas blogg, vilken go liten tjej. Och det känns inte länge sen det var Levi som var sådär liten, tiden går för fort! Gofisisar!

Liten Lua. 


Liten Levi. 

Så blev det jul.

Till sist så blev det även advent och julmys på skolgatan, senare än tänkt men bättre än aldrig. 




En så bra helg.

Samma känsla varje gång, varför tar vi oss inte till Malå oftare?! Det är rent bedrövligt att det ska bli 3-4 år mellan gångerna. Men nu hann vi så gott som med de flesta, både farbror med en del av familjen, faster med en del av familjen och även farfars grav fick sig ett ljus. Höjdpunkten var såklart att få snusa på lillan, så fantastiskt fin! Fick busa lite med storkillen med, även om det skedde lite på avstånd då det för honom nog var en massa konstiga människor som ramlade in sådär helt plötsligt. Det är det bästa med bebisar, de kan inte göra så mycket för att komma undan goset!


Senap.

Ett uppdrag inför jul vågade mamma släppa ifrån sig, senapen. Så nu är den kokad och klar, lika god som vanligt. Julen kan komma och skinkan får inte rymma! 




RSS 2.0