Sommaren är officiellt avslutad.

Sådär ja, sommaren är officiellt avslutad så jag vill bara bryta min lilla bloggsemester med lite bilder från kvällen. Efter en härlig middag på ångbåten Thomée sitter vi fyra nu här hemma i väntan på att eskortera Andrea till tåget. Hon åker hem för en vecka, vi åker bort för en vecka och när vi ses igen är det skolstart och därmed även höst.


» Den som inte hoppas vinna har redan förlorat.

♥         J e n n i f e r .


Det var det det.

Det var det det. Tio veckor har gått och därmed även sommaren. Vad hände är det jag frågar mig såhär i efterhand. Ett mer lärorikt sommarjobb tror jag i alla fall inte att jag hade kunnat ha, det har gett otroligt mycket att vara på Deloitte.

Packat och klart är det i alla fall, så imorgon efter jag jobbat klart på bokhandeln åker vi först hem till mammsen och pappsen för att stanna till på middag, sen bär det av till Arlanda. Där sover vi tills det är dags att åka på söndagmorgon, planet går 06.35 så det blir en tidig morgon. Kan dock tillägga att det förmodligen är den enda tidiga morgonen den här sommaren som jag inte kommer vara lite halvseg när klockan ringer. Jag ser så mycket framemot lite sol och bad så jag spricker snart, jag vill vara leeedig!

Så ja, jag gissar på att vi hörs lagom till skolstarten igen. Vi kommer hem någon gång under söndagen och sen är det skola klockan åtta på måndagmorgon. Rätt bra synkat att lyckas klämma in en resa den här lediga tiden måste jag säga. Att vara borta sju av sju dagar mellan jobbet och skolan är helt klart godkänt från min sida.




» Det bästa sättet att hålla sitt ord är att inte ge det.


♥        J e n n i f e r .

Godingar i Gnarp.

Newsflash nummer ett, över halva veckan är avklarad! Jobbet rullar på, har så gott som bytt avdelning såhär sista veckan, så nu sitter jag i nya program och fattar så gott som ingenting igen. Nystart helt totalt, men det är ju skoj med lite variation också.

 

En sån fin tjej hon är Simones vovve Nellie, en riktig goding!

 

Sådär myser man!
Min kramgoa och absoluta favorit över alla söta valpar i hela världen, Laura ♥

 

De nya tillskotten i familjen Kallin som jag aldrig hade träffat innan var ju riktigt charmiga. Den svarta filuren, det är terapilaman Gilga.
Hans blogg kan ni läsa här.


Newsflash nummer två, om fyra dagar är jag och Jonas i Kroatien!


» All makts hemlighet består av att man vet att andra är ännu fegare än man själv.


♥        J e n n i f e r .

Med en gnutta glömska.

Onsdag √

Och resten av veckan kommer gå fort, för imorgon ska jag hänga med Addie percis som igår och idag. Vi ska laga korvstroganoff, kanske titta på en till Shrek, (jag har faktiskt sett ettan och tvåan nu!), och bara mysa. Sen på fredag efter jobbet åker vi till Gnarp för att vakta tusen djur varav en goldenvalp, och såklart min finaste Laura och tack och lov bara en liten gotjej. Eller ah, liten och liten, det är väl dags att vakna upp antar jag.. Jag tar självfallet med mig Addie och hem kommer vi på söndag igen då det är dags för sista arbetsveckan! Avslutar som jag berättat tidigare (tror jag?) med en sexdagars arbetsvecka innan det är utlandsdags, och innan dess ska vi dessutom hinna med en räkfrossa på Thomée. Vad ska man säga, ibland rullar det ju på bara för bra.



Som jag älskar denna lufs! ♥


Och den här godingen! ♥


» Det är aldrig mer komplicerat än man vill att det ska vara. Med en gnutta glömska går det mesta att laga.

♥        J e n n i f e r .

Inte alltid för att jag vill.

Näst sista veckan av sommarjobbet är här, och för den som missat det har till och med halva den snart gått. Kroatien närmar sig med stormsteg, sooom jag längtar! I samma takt närmar sig även skolan med stormsteg. Det längtar jag inte riktigt lika mycket till. Statistik - uuuh.. Men men, ska bli skönt med lite studentliv igen, och ett par timmar schemalagt några gånger i veckan är ju rätt nice för omväxlingens skull när man inte är van måndag - fredag, åtta - fyra- jobb vecka ut och vecka in.

Addie har varit här och gosat ikväll, Allsång på Skansen skulle vi titta på, men det blir som alltid mest babbel. Men det är ju trevligt att glutta på Måns lite då och då.

Och vi saknar vår tredje bit!! Snart är vår treenighet heeeel igen! ♥




» Tiden är inget att slösa med, så därför gör jag det jag gör. Inte alltid för att jag vill, men inte heller för att jag måste. Däremot för att utforska, för att lära mig, för kanske hitta rätt. Det finns tusentals oändliga möjligheter, bara prova!

♥        J e n n i f e r .

Typ en evighet.

Vet ni vad jag kom på idag?! Att snart är mina lovers på Rix Morgonzoo tillbaka igen efter semestern. Livet kändes så hopplöst när de sa att de skulle vara tillbaka åttonde augusti. Liksom hallå, åttonde augusti?! Dit är det ju typ en eeeevighet. Och smack, nu är vi snart där. Wiiiie!

Mycket hjärngympa på jobbet idag, men tro det eller ej, det är faktiskt skoj!

Hoppas på regn ikväll, så man kan kolla på film med gott samvete. Och snart kommer Jonas hem, då ska vi packa iordning så vi kan göra den där lilla minifjällvandringen jag tror att jag nämnde förut någon gång. Dock verkar inte vädret vilja bli det bästa, men det tror jag inte på. Det kan regna ikväll och vara fint i helgen sen, tjing pax för att det får bli så. Däremot har vi en del ställen att välja mellan, så bara vi väljer rätt borde vi nog kunna få lite uppehållsväder.

Nej, hupp hupp och iväg, spisen kallar. Sykkliiiing Liiiiis (kyckling och ris) idag, bra gött med matlagning i ugnen som lagar sig själv ibland alltså.




» Nöjen som varar för länge upphör att vara nöjen.

♥        J e n n i f e r .

Vänta och se.

Man hinner ju en del på eftermiddagarna när man kan sluta fyra på jobbet. Nu har jag hunnit tvätta två maskiner, handlat och både lagat och ätit sushi. Hade lite framförhållning och förberedde riset till sushin igår, så gick det ju pangenkelt att knåpa ihop den idag.

Har så gott som blivit gråhårig på jobbet idag, det är lite krångligare bokföring jag sitter med nu än det jag gjort tidigare i sommar. Så det gäller att hålla allt i huvudet när man sitter och knåpar i åttioelva olika dokument, för tappar man tråden minsta lilla blir det i regel en fin diff i slutet.

Och för dig som undrar så kan jag säga att stråketveckan och yranhelgen var grym, hade liksom tänkt uppdatera er lite om det när bilderna hamnat på datorn, men de verkar inte hamna här av sig själva, (?), så vi får väl vänta och se ett tag till.


» Ditt vetande är värdelöst om inte andra vet att du vet.

♥        J e n n i f e r .


Mysig dag i Åre.

Chokladfabriken.

 

Kabinbanan.

 

Toppen på Åreskutan.

 

Ett par renar.

 

Hjärtat.


 

» Arbete är bra, så länge man inte glömmer bort att leva.

♥        J e n n i f e r .


Blandad kompott.

Blandad kompott var det här, men så blir det när man kikar in här en gång i kvartalet och allt ska skrivas ned. Det här blir nog inte ens en bråkdel av allt, men det må så vara.

Veckorna går, minst sagt. Jag har tre veckor kvar att jobba (?), den här veckan inräknad, och jag fattar inte alls hur det gått till. Tempot har varit rätt högt på helgerna å andra sidan, så eftersom jag aldrig hinner landa mellan arbetsveckorna är det kanske därför det känns som tiden bara försvinner. Helgen som var, det vill säga yranhelgen, var första helgen jag var här i Östersund den här sommaren. Då bör tilläggas att vi var till Åre igår, haha. Vi handlade oss fattiga på Lundhags på vägen dit, (vinterjacka införskaffad, det måste tyda på en sjuk framförhållning!), vi smakade choklad på chokladfabriken, (muuuums!!), vi åkte kabinbanan upp på Åreskutan och traskade runt uppe på toppen. Vi åt sushi där uppe, såg renar, kastade snöboll och hade lite av en fotosession.

Ja, det var en söndag, så med tanke på att alla dagar alla helger sett ut ungefär sådär och verkligen gått ut på att hinna träffa så många som möjligt och hinna uppleva så mycket som möjligt så är det ju inte konstigt att sommaren bara går. Nu till helgen planeras en liten minifjällvandring för att hinna med en sån grej också, så nu håller vi tummarna för vädret.

Och en sista liten update om det jag ser allra mest framemot, vi har bokat en utlandsresaaaa! Åhhh så härligt det ska bli. Bara jag och hjärtat i en vecka med sol, bad och en ny kultur med en massa intryck! Dock går även den helgen vi åker i ett skapligt tempo. Jag jobbar min sista dag på Deloitte fredagen den 19 augusti, lördagen jobbar jag på Akademibokhandeln och på söndag klockan 06.35 går flyget från Arlanda, haha. En sak är säker, jag ska andas uuuut när jag sätter mig på det där flyget! Och just det, vi ska åka till Kroatien, kanske kan vara trevligt för dig som läser att veta.

Och för dig som inte kollade på Lotta på Liseberg kan jag bara meddela: Fy i helvetes satan i gatan vad Danny är heeeet. Jag blir lika förvånad varje gång över hur äckligt snygg han är. Åh. Som jag sagt förut, Danny in my heart. Och jag brukar inte se på Lotta på Liseberg, det är helt B jämfört med Skansen. Men hur skulle jag kunna låta bli när en sån goding var med? Impossible!


Världens finaste tjejer gjorde ju förra veckan helt fulländad för mig också. Nu är jag inte fullt nöjd över att Emma är hemma i Göteborg igen, men men, snart är hon ju här igen. ♥

» Det behövs inte mycket för att trösta oss, men det behövs inte mycket för att plåga oss.

♥        J e n n i f e r .

RSS 2.0