Bara jag?

Är det bara jag eller är det helt sjukt att det är första november imorgon? Vad händer? Idag när jag satt och slet med alla gamla tentor unnade jag mig i alla fall en av höstens största saker, att börja tjuvlyssa på julmusik! Jag har en regel vad gäller detta: börja absolut inte lyssna före att moster Marie har börjat! (Hon börjar ibland så tidigt att till och med jag tycker det blir lite väl tjuvigt, men det är även därför det passar perfekt som regel). Nu har mamma skvallrat att hon börjat, så tadaaaa, fritt fram för mig med! Mysigt :)


Lite körigt.

Sämre utsikt från sin tentapluggplats kan man ju helt klart ha, synd att det alltid är så fint väder när man ska tentaplugga bara, att vara ute och ta vara på det hinns ju aldrig med. Vi har tenta på tisdag nästa vecka, väldigt skönt när det är över men lite körigt nu och över hela den kommande helgen! Tur att det finns härligt sällskap i rasterna bara, utan det vet jag inte riktigt hur det skulle gå!


Jämtland i lätt vinterskrud.

Till lunch idag blir det grillad korv till nollgradig temperatur i en lätt jämtländsk vinterskrud. Inte sämsta söndagen vi haft!


Finfrämmande.

Efter en helt fruktansvärd vecka på de flesta plan är det äntligen fredag, även om inte ens det är någon större tröst. Något som är väldigt skoj är i alla fall att mamma, pappa, Tina och Emmsen är påväg hit för att sova över tills imorgon. Vi ska ut och äta på Sir Winston ikväll och imorgon ska vi trängas med alla människor på stan och mysa! Bra start på helgen tycker jag! :)


Ice Age 4.

Smakar det snorkråkor när du dricker genom snabeln?


Precision.

Illustrerade precision såhär på kvällskvisten!


Lite lyx.

För att fira den avklarade tentan körde vi på lite tisdagslyx med skagentoast till förrätt idag, sen blev det grillad karré snön till ära! Vilket busväder det varit så gott som hela dagen, riktigt höstslaskigt. Nu ska jag äntligen få se klart Hungerspelen, som jag längtat!


Dags igen.

Trots detta väder stod Emelie på sig så det blev en morgonpromenad. Ingela följde också med, stark promenadstyrka trots vädret alltså!


Yiihhaa.

Redovisnings- och revisionsteorikursen är härmed ett minne blott, ett B satt inte helt fel heller så att säga! Sjukt skönt, synd att man får fira med att plugga koncernredovisning. Jag får kanske spetsa morotssoppan vi ska äta till middag så det blir nån slags fest av det hela! ;)


Hund#*%€#

Kom precis på varför det inte går att plugga hemma, den satans hunden som skäller nonstop hela dagarna när den är ensam hemma.. Kan man göra nåt åt sånt när man inte vet vem ägaren är och de (uppenbarligen inte) är hemma? Sitter med öronproppar och musik på hög volym i surroundsystemet, det funkar mot hunden men jag vet inte om inlärningen blir optimal. Bläää vad less man kan bli. Och hur kan man utsätta en hund för att vara själv hela dagarna när den skäller sådär? Man kanske borde lära den att vara ensam först?!


Hyllning.

Jag kanske inte borde ropa hej förrän jag är över bäcken men jag måste bara hylla författaren till den här boken. Jag har inte hunnit läsa särskilt långt men det jag läst hittills är helt sjukt pedagogiskt skrivet och jag tackar nåt enormt för att man inte behöver världens krångligaste bok bara för att ämnet inte är det enklaste!


Mingel.

Dök visst upp på mingla efter en härlig lördagskväll i Sundsvall! En mycket trevlig kväll blev det med bio, käk, vin, öl och prat! :)


Hamilton.

Precis som med första Hamilton kör vi på att se den andra på bio här i Sundsvall med. Känns som en bra uppvärmning med massa popcorn inför middagen sen, är det nåt man kan kalla baklängesmiddag kanske?


Höst på Åstön.

Även hit till Åstön har hösten nått, plockade lite björnbär som inte frusit bort ännu och njöt under en filt framför en sprakande kamin med Rödhake i handen. Våfflor blev det till lunch, precis som det ska vara när man åker ut bara så här över en dag under hösten eller vintern. Ikväll blir det bio och middag med en kompis till Jonas, därav väntar en liten uppfräschning hemma nu först!

Trevlig lördag på er! :)


Rödhake.

Hungerspelen är utläst, mycket innehållsrik och annorlunda historia, gillade den verkligen! Ska bli roligt att se filmen och se hur mycket som kommer saknas. Rödhake, Nesbos tredje bok, är vad jag läser nu. Får tacka syster för att hon gav mig hans första bok så jag upptäckte honom! Har höga förväntningar på denna efter de två första, Fladdermusmannen och Kackerlackorna.


Linköping?

Känslan som uppstår när man äntligen hittat kurser som går under rätt perioder i Linköping och som skulle vara roliga att läsa och det istället är beskattningsrätten här i Östersund som krånglar. Skulle söka kurserna för våren igår och hade äntligen fått rätsida på den andra halvan av våren i Linköping när helt plötsligt både beskattningsrätten och handelsrätten var inställda här på Mittuniversitetet. Jag hade nog kunnat bryta ihop för mindre men nu är det i alla fall löst, tack och lov är det inte inställt för programstudenter! Så som det ser ut nu blir det Linköping i slutet av våren om jag kommer in, spännande kan man ju kalla det!


Early morning.

Frost ute, väldigt friskt! Trött tjej är jag i alla fall, det här med promenad skulle aldrig ske utan Emelie!


Videoföreläsning.

Så sjukt trist med videoföreläsning, sämst när man söker ett program för att gå kurserna på plats och ändå får läsa vissa kurser på distans.


Hawaii.

Bara fyra avsnitt kvar av andra säsongen Hawaii five-0, what to do theeeen?! Första serien sen jag var typ tolv som jag verkligen fastnat för och kollat på från början, och McGarett är ju nästan snyggare än Danny till och med!

Update: Jonas säger att det finns en tredje säsong, hösten är räddad!!! :D


Smutsigt.

Resultatet av en springtur med Jonas, hej och hå, tur att vi har tvättid ikväll!


Morgonprommis.

Gör ett försök med en morgonprommis med Emelie, blir lite väl tidigt när skolan börjar åtta, men vi testar och ser när vi däckar sen idag! ;)


Mycket bättre.

Soffan med en filt och hungerspelen, så mycket mysigare än den där blöta promenaden i höstblåsten.


Boring.

Sämst promenadväder idag, boooring!


Vilken ångest.

Kan någon tala om för mig vad jag vill med mitt liv? Det enda jag kan är att plugga och just nu börjar det köra ihop sig eftersom det snart är klart. Paniiiiiik!


Skrammel.

Efter att ha länsat Andreas plånbok och Jonas lilla sparbössa har Jonas 4 femtioöringar kvar och vi är snart två pizzor rikare! Förlåt Jonas, hoppas du har överseende med att vi har en liten bakisdag idag, för då är det nämligen tillåtet att ta till alla medel för att komma åt föda! <3


Ajaj.

Idag blir det inte många knop.. Tur att det är en perfekt ligga i soffan och häcka hela dagen dag, grått och trist och himla blåsigt. Kul kväll igår, den resulterade i att jag och Andrea nu vill ha cola och pizza till både frukost, lunch och middag. Jobbigt att inte Jonas är hemma och fixar, och sämst att Emma den lilla skiten som är pigg (??) befinner sig på solsidan..


I don't care, I love it!!

Kräfor, vin, ingefärashot som Emma gjort (!!!!!), musik, vodka redbull, vänner, skitsnack, mer vin, mer musik, mer vin! <3


Kräftskiva + Tentafest

Om Emma behagar vara klar nån gång så hon kan hämta oss så ska vi käka lite kräftor, och sen blir det lite täntafäääst för att fira att tentan är gjort och för att dränka sorgerna som uppstod i och med kursstarten.. Den där kursen blir inte rolig, tur att man inte ska bli revisor!


Helg, fast nääh.

Nu när tentan är över kunde man ju hoppas på att få helg, men icke denna gång. Kursintroduktion på koncernredovisning- och revisionsmetodikkursen klockan två, yeeeyyy vad roligt. Men klockan fyra, då är det helg!


Uschblääfyuäääh.

Det var fasen inte lätt att plugga idag, det bara kryper i mig och fast det sista jag vill är att göra tentan imorgon så vill jag bara ha det överstökat. Hatar den här känslan då man vet att man kan vissa saker och vet att det är mycket mer man borde kunna men inte lyckas trycka in nåt mer. Så får man tänka att det gäller att ha tur med frågorna, men jag gillar inte att förlita mig på tur. Den har visat sig inte vara så pålitligt. Jaja, lunch nu, sen på't igen. Uschbläfyuääh.


Jag tog den!

Jag tog bilden för Emma vågade inte, så snor hon den till sin blogg, snyltare!


Det fortsätter.

Och plugget fortsätter, hoppas på lite mer effektivitet idag. Igår fick vi lägga mycket tid på att lösa det faktum att vi inte fått nåt schema inför nästa kurs. Efter en hel del tid hos expeditionen verkade det ändå som att de skulle kunna lösa det och sen ploppade ett schema upp, heja! Idag förväntar jag mig ostört tentaplugg men är inte ett dugg taggad! Uuuusch!


Tentavecka inledd.

Inte så rocky vecka det här med andra ord, man får ju kämpa som man förtjänar nu när man inte gör nåt under kursens gång. Skyll mig själv!


RSS 2.0