Hejdå stugan.

Igår åkte mamma, pappa, Tina och Emma hem medan jag och och Jonas stannade kvar för en dag till. Vi har ju lite närmare hem än övriga så vi ville ta vara på även den sista dagen i påskhelgen. Vädret har varit helt fantastisk, det går nästan inte tro att det är sant att vi fick en sån magisk långhelg. Oerhört tacksam! 

Idag fick det bli en skotertur och lite pimpling, Jonas fick en jättefin röding. Vi kom iväg vid 17-tiden, då gick det inte att skjuta på hemfärden längre. Hoppas på ett snart återseende, då kanske snödrivorna förvandlats till vitsippedrivor. 😍



GLAD PÅSK

Hade man fått önska hade inte dagen kunnat bli bättre.


GLAD PÅSK! 💛🌼🐣☀️


Långfredag.

Vilken dag vi fick, alldeles över förväntan!

Påskharen hade spritt ut lite gömmor i skogen, hittade flera flaskor bubbel där! Ingen fisk, men desto mer korv och sol. 🐣🌼🥂🌭☀️


Hemgjord tortellini.

Ett av dagens projekt blev att ta sig an att efter ett antal år prova på den där pastamaskinen som bara stått i källaren.

Det blev receptet som mästerkockarna skulle härma för någon vecka sedan, Marcus Aujalays tortellini fylld med ricotta, basilika och parmesan. Till detta en tomatsås med vitlök och vitt vin. Pastadegen blev perfekt och gick igenom maskinen på första försöket, så roligt att det lyckades! Och oj så gott det blev, ord räcker inte!


RSS 2.0