Mon 🗻💙


Här kan man va.

Ännu en helg snart till ända med lite diverse innehåll. Jonas har mystisk feber som kommer och går, och den pendlar mellan allt från 38 till 40 grader. 

Mamma och pappa har varit här i helgen och det blev mycket pyssel gjort, bland annat är nästan all ved som vi hade liggandes rustad nu. Några större klabbar kvar att klyva bara. 
Idag har det varit den stora snösmältardagen så vi har bland annat handskats med en översvämning i orangeriet och dammbyggen för alla forsar. Täkten har gått från helt snötäckt till i princip bar. Helt otrolig vad fort det kan töa när det är storm och några plusgrader!

Vi har även gått från sol på inglasningen till klockan 17 till sol på inglasningen till klockan 18. Älskar! ☀️



Dagens gärningar.

Det blir lite pyssel och fix när vi är hemma. Idag har jag kluvit lite mer ved, Jonas har byggt en odlingslåda till tomaterna i växthuset och vi har slipat av bordet till lekstugan som hade blivit så styggt med åren. Jag har även spanat på lite vårtecken i rabatterna, nån krokus har börjat kika fram och även en del andra knoppar. 

Det firar jag med ett glas rosé i solen, det är väl för härligt med lördagar och så njutbart väder.


Två ord.

Vilken dag. 


Kort fredag.

Jobbade det jag hade kvar att göra i förmiddags så vid kl 10 var det helg. Det kändes alldeles perfekt en dag som den här. Strålande sol och takdropp. Jonas kom hem med en bukett rosor och i buketten gömde sig ett kinderägg (min favorit😍) 

Nu är svärmor här och för tillfället avnjuter vi ett glas rosé på inglasningen. Livet på en pinne tror jag det brukar heta! ☀️🥂💐


RSS 2.0