Nu vill jag ju inte hem.

Mitt minne är visst väldigt dålig. Från att tidigare i påskhelgen ha varit ganska bedrövad över oturen med vädret och fisket till att nästan bara minnas den underbara solen idag och det roliga fisket som blev igår eftermiddag och idag. Nu vill jag ju inte åka hem!

Pappa fick en jätteröding idag! Linan gick av men fisken var för stor för att snabbt vända i hålet. Så pappa badade hela armen och fick upp den otroligt fina fisken, tur!

Dagens fångst, röding alltihop!





Söndagsdags.

Helgen lider mot sitt slut och den har varit så fin! I fredags eftermiddag fick vi besök av Björn, Elin och lilla Eskil. Igår bjöds vi på helt fantastisk väder så vi var ute mest hela dagen. Vi grillade korv och spanade in Medvinden första gången för i år, solen gassade och det stramade i ansiktet efteråt. Helt underbart! Vi har ätit gott, kollat mellofinal och myst. 
Idag har det blivit lite tvätt, plock och fix, lagomt söndagsgöra. Har nu till sist lyckats sätta mig tillrätta i soffan för att läsa en bok - att det ska sitta så långt inne att bara sätta sig till ro med en bok istället för att "göra något vettigt". 







Grillad pizza.

Vi har fått en pizzasten, en efterlängtad sådan! Vi premiäråt grillad pizza i Malå i somras och det var verkligen en hit. Ikväll blev det premiär på vår egen sten och det blev väldigt bra, helt klart stenugnskänsla på krispet på botten och en kul och annorlunda  smak av grillkolet.


Bortskämd 💐

Nu är mamma här och skämmer bort mig igen. 😊😘

Och tacos har vi fått i oss fredagen till ära, i skenet av den fina renhornsljusstaken Ingela gjort åt mig i födelsedagspresent. 

Älskar helg! 💙

Hyllan med stort H.

Den sitter på väggen, den fantastiska labyrinthyllan från Bruka Design. 
Så himla nöjd, första gången jag upplevt materiell kärlek vid första ögonkastet tror jag. 😍

RSS 2.0