Weekend i London.

Efter mycket smygande och ljugande var det i onsdags dags att göra slag i saken - fira Emmsens 15-årsdag ordentligt. Själv trodde hon att hon och Tina skulle åka till Stockholm och anade inte det minsta att vi hade andra planer. Första överraskningen blev att jag och Jonas skulle följa med "till Stockholm". Vi åkte från Ljusdal och var livrädda allihopa för att försäga oss det sista vi gjorde. I Tönnebro släppte vi bomben så lillpiga skulle hinna vänja sig lite vid tanken. Hon fick en egenhändigt utskriven flygbiljett i ett kuvert och stod och funderade länge innan det kom en massa: Nej. Nej. Nej. Är det sant? Nej. Nej. Det tog en stund innan det sjönk in och senast idag utbrast hon: Jag är i England! En väldigt nöjd femtonåring tror jag vi har med oss hem. 

Vi har hunnit med mycket shopping, mycket öl och sett några av de vanliga turist-måstena: Madame Tussauds, Big Ben, London Eye, London Tower Bridge, Buckingham Palace där vi prickade in både ett vaktbyte och att någon av kungligheterna själv kom och åkte in till slottet. Då vi alla är väldigt förtjusta i Hard Rock Café blev det givetvis en tripp dit för en rejäl lunch och obligatorisk T-shirtshopping. Nog med text, nu får det bli lite bilder!





















Nu; Eurovision i bilen påväg hem. 


Tack för en härlig resa mina fina! 

Kommentarer
Postat av: Tina

Tack själv! <3 och Jonas...undrar hur långt från hotellet vi kommit utan han.......haha...eller vi hade väl inte ens tagit oss dit :D

Svar: Haha vi hade nog löst det också men vi hade nog fått glo väsentligt mer i kartan istället för att titta på London ;)
Jennifer Arvidsson

2014-05-11 @ 01:51:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0