Så skönt.

Glädjen som uppstår när man får veta att man fått beviljad ledighet 27 och 30 december. Helt underbar julledighet att se framemot, 2,5 vecka på att ta ledigt 2 dagar, det är ingen dålig utdelning. Att dessutom bli påmind om att vi har ledigt 1 november när jag själv antagit att det garanterat är en vanlig arbetsdag, då blir man inte heller ledsen. 


Kommentarer
Postat av: Frida Fjellner

Så himla härligt! :) Vart firar ni jul i år då?

2013-10-17 @ 09:00:56
URL: http://fridafjellner.se
Postat av: Jennifer

Ja verkligen :) Jar firar jul hemma som vanligt, Jonas brukar göra lite olika så i år vet jag inte vad hans plan är än. Vad har ni för julplaner? Blir det hemma hos er nu när ni bor i drömkåken? :)

2013-10-17 @ 14:08:06
Postat av: Frida Fjellner

Okej. Det verkar faktiskt bli jul hos oss i år också, fast den här gången med Emil's släkt! :) Ni brukar inte åka nåt till Malå kring jul, hela familjen? :)

2013-10-17 @ 20:14:50
URL: http://fridafjellner.se
Postat av: Emma

Perfekt med 1 nov, då hinner du flytta alla mina flyttkartonger för jag orkar inte..... Hehehehehehhe bara skoja ;-) men är Jonas ledig också då så ni åker iväg nåt (tänkte på bilen)? Annars kan vi låna en annans bil på lör och sön, så det stora får vänta en dag isf bara :)

2013-10-17 @ 21:21:04
URL: http://evdahlin.wordpress.com
Postat av: Jennifer

Frida: Vad härligt :) nej jag tror nog att vi aldrig varit upp till Malå kring jul, rent krasst är vi ju aldrig upp till Malå över huvud taget, illa nog. Hur kommer det se ut för er med liten bebis och allt, kommer ni ha möjlighet för nåt besök framöver? Det känns som enda sättet är att bara bestämma en helg och sen köra på det. Saknar ju lillgrabben ju, han växer ju så det knakar! :)

Emma: ja men juuust, alltså minnet, bra med kort.. Jonas lurar på att bara jobba halvdag, vi ska ner till Uppsala den fredagen och vi hade tänkt flyga först (men när du frågade om bilen kopplade jag inte alls att det var den helgen). Men eftersom jag är ledig så slipper vi flyga, då åker vi hem mitt på dagen och hoppas på med mamma och pappa :) förstår dock inte varför jag drar det här här, förslagsvis kan vi konversera vidare på sms ;)

2013-10-17 @ 21:46:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0