Pepparkaksgrissini.

I eftermiddag blev det lite pepparkaksbak av den degen som var kvar. Det går dock icke att förneka att pepparkakor alltid är godast ogräddade, hur man än vrider och vänder på det. Testade i alla fall att göra grissiniformade peppisar, tanken är att göra en dipp på ädelost och lite crème fraîche till jul. Återstår att se om det går hem hos tjocka släkten. Eller ja, det återstår att se om släkten blir tjock.
Riktigt smidigt att göra sådana där grissinis i alla fall, inga armar som går av och inga hjärtan som blir knöliga när man försöker lägga över dem på plåten! (Jonas eller en mammas tålamod krävs alltså inte, skööööönt!)


Kommentarer
Postat av: Marie

Låter spännande! Å det där med att släkten blir tjock....oroa dig inte för det. Det blir den utan dina pepparkaksgrissini.

2012-12-19 @ 20:03:36
Postat av: Andrea

Oh mums vad gott det lät! Sådana vill jag med testa! Haha asså, du är ju för rolig :D

2012-12-19 @ 22:12:18
Postat av: Jennifer

Haha det låter bra Marie, ska göra extra mycket dipp så det räcker till dig som gillar ost ;)
Andrea, man kanske blir som man umgås? ;)

2012-12-19 @ 23:12:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0