Jag visste det.

Mamma ringde just. Sambo hade total panik i den där jävla buren, han bara skrek. Jag visste att det skulle bli så, så nu skulle de vända hem med honom. Han var det jag verkligen hade sett framemot med i helgen. Är det nåt som tänkt gå bra, typ helst snarast?!



» Det är min plikt att erbjuda mina motståndare argument, men inte förstånd.

♥        J e n n i f e r .

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ursäkta om jag gör ett inlägg till...men Du har sååå mycket att vara glad över. DU är världens GOASTE tjej, du har världens GOASTE kille, du är frisk och har friska föräldrar...du har möjlighet att studera...Du bor i världens bästa land och sist men inte minst..DU har världens TREVLIGASTE moster..så att Sambo inte kom...okey...jag förstår Dig på den punkten...MEN Din mamma och pappa kom fram helskinnade...DET är nått att vara glad för...OCH det hade VATTEN med till Dig!!!

Så det så!!

/Kram från världens bästa moster!!

2010-12-03 @ 20:22:55
Postat av: Jennifer

Allt det där håller jag med om, men nu har jag ju trots allt inte bloggen för att skriva om allt som är så bra och allt som är frid och fröjd. Den fyller en lite mer avreagerande funktion för mig, och så fortsätter jag gärna att ha det. Dessutom är det ju frivilligt att läsa här, hellre det än att klaga till allt och alla så fort man ses.

Så så kan det va! Puss och kram från världens bästa systerdotter!

2010-12-04 @ 09:51:47
URL: http://jenniferarvidsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0