Tacomys.

Tacofredaaaag, första på evigheter. X-factor imponerar väl inte jättemycket, jag har inte riktigt fastnat för det programmet. Men det är ju ett fredagsbevis ändå. Och som alla andra fredagar kommer lördagen efteråt, men imorgon är det inte vilken lördag som helst, det är första-december-premiär-av-julkalendern-och-första-luckan-i-kalendern-lördag!! Ohyes som jag väntat, spänd inför Greveholms återkomst!

Snyggaste bilden på kvällens tacobrudar, men såhär party är vi inte ikväll tack och lov, flanellskjorta på!


Längtar efter december.

Jag lever, i allra högsta grad. Det är C-uppsatsen som ställer till så det inte finns så mycket att berätta för er bara! Fick i alla fall reda på tentaresultatet för koncernredovisning- och revisionsmetodikkursen igår och jag hade klarar mig. Känns skönt att slippa tänka på den och ännu skönare att jag nu är klar med C-nivån i redovisning, (att jag påpekar det betyder att jag vill ha en present Jonas;)

I övrigt så längtar jag sjukt mycket tills på lördag, kan knappt bärga mig tills jag får se första avsnittet av julkalendern! Att dessutom få öppna första luckan i min kinderäggkalender gör inte saken sämre, älska december!


Bästa inköpet.

Båtens bästa inköp, chokladkalender med kinderchoklad! Tack mamma för att du gillar att jag inte vill bli helt vuxen! <3


Åh vad bra.

Fatta eld är utläst och Revolt är beställd, jag känner mig helt uppslukad av berättelsen fast den är helt osannolik. Jag ser knappt framemot filmen, jag misstänker att det kommer bli en otäck filmatisering.


Ohyes.

 
Kvällens enda bullseye och helgens andra, båda har jag lyckats med! Mallig brud, you bet! 4 av 4 segrar för tjejerna mot killarna med, ohyes!

Eckerö.

Nu är minibussen lastad med hela packet, alla verkar mätta och nöjda efter båtfärden över till Mariehamn. Vi har fikat en smarrig räkmacka, handlat taxfree och avnjutit en fantastisk trerätters med toast skagen, oxfilé med pepparsås och chokladmousse med passionsfruktsås. Lite mer taxfree på det och nu vet man aldrig vad som väntar hemma. Förmodligen en pilkastturnering och en rom och cola för Jonas som är så snäll och är chaufför. Hoppas ni har en trevlig lördagskväll allihopa!


Bulls eye.

Dartturnering i Alunda, tjejerna mot killarna. En omgång är vunnen, men de får en revansch. Vi regerar! (Inte jag, men mamma och Lena).


Har ni sett?!

Har ni sett på den goaste killen som finns? Jag stal bilden från Frida på fasters storgrabb, det finns inget finare i hela världen! Världens charmigaste hjärtegull!


Fatta eld.

Är påväg till Uffe och Lena i Alunda med Jonas, mamma och pappa. Vi ska åka över till Eckerö imorgon och ha det mysigt! Jag har sett framemot den här helgen, det är alltid skoj att träffa Uffe och Lena!

Något som gör min väldigt nöjd är att jag numer klarar av att läsa i bilen utan att bli helt yr, något som är alldeles ypperligt när jag aldrig hinner läsa i vanliga fall. Jag har läst ut Rödhake, Jo Nesbos tredje bok. Inte den som varit bäst av hans tre första böcker, men nog är han en briljant författare. Nu läser jag "Fatta eld", den andra boken av Suzanne Collins Hungerspelen. Den verkar kunna bli väldigt spännande, hoppas jag hinner en bit innan vi är framme i Alunda!


Nyinköpt.

Älskar mina nya ljusstakar! Har letat ett tag efter ljusstakar i lite olika höjd för att ha vanliga stearinljus i, så hittade jag de här på Otto & Emma. Blev väldigt nöjd över att de inte ser likadana ut men ändå går att ha tillsammans. Längtar tills vi kan inreda ett hem helt efter en vit och lite nött stil!


Födelsedagsmiddag.

Väldans mysig dag igår med Jonas, mamma och pappa i stugan. Efter frukost och melodikrysset åkte vi ner till Gäddede för lite shopping. Jodå, det är möjligt att handla lite även i Gäddede en lördag. Vi var in på Otto & Emma, en jättemysig inredningsbutik som även finns på Frösön hemma. Dit ska jag helt klart och inspektera inför jul! Efter en del fina inköp där blev det en mysig eftermiddag i stugan med läsning av Jo Nesbos Rödhake och matlagning. Mammas födelsedagsmiddag bestod av stekt älgfilé, råstekt potatis och blandsvampstuvning. Till efterrätt blev det jordgubbstårta, nomnomnom! Kvällen bjöd på bad i tunnan, spel och mys. Behöver jag påpeka att jag älskar allt med Gäddede?!


Lika rolig varje gång.

Jag bryter ihop varje gång jag ser den här bilden, bland det roligaste jag har sett nånsin!


Biobiobio.

Igår fyllde ju Emma hela 21 bast vilket firades med överraskningskväll på stan, middag och twilightbio! Väldigt mysig kväll och sjukt bra film!

Ikväll är jag och Jonas ute på en liten date, vår andra biodate vi lyckas få till på 5 år. Det är inte fy skam, eller?! Taken 2 ska vi se, hoppas den är lika bra som den första!


Alltid redo.

Känns bra att vara väl förberedd, december får komma när det vill!


Bastu och kall öl.

Bastu och kall öl med grabbarna blev sysselsättningen för gårdagskvällen. Varmt och härligt!


Sicksack.

Den första sicksacktomaten jag lyckats åstadkomma utan att den ser helt hemsk ut, stolt tjej! Nu återstår bara att se när man får smaka lite på tårtan, silltårta närmare bestämt. Nomnomnom!


Hjärtat.

Vi bestämmer att inte ge varandra nåt på våra årsdagar vilket jag alltid håller mig till. Och lika dum får jag känna mig varje gång! Tack hjärtat! <3


5 år.

9 november 2007, tänk att det är fem år sedan nu. Jag skulle kunna skriva en hel avhandling här och nu om hur underbar Jonas är och ditt och datt, men det blir nog långtråkigt. Han vet nog att jag tycker om honom ganska mycket ändå. Vi har i alla fall haft några underbara dagar i Gäddede och nu är vi påväg hem till Ramsjö över helgen. Som vanligt är det ett ständigt åkande, men vad gör man inte för att få umgås med nära och kära som man tycker så mycket om. :) Tid är dyrbar, ta vara på den hörrni! <3


Snart framme.

Inte så långt kvar nu, hoppas all packning är med. Med världens längsta lista borde det mest livsnödvändiga vara med, och lite till.


Gottis.

Myslunch med efterrätt med brudarna på Pause, ledigheten invigd!


För den här gången.

Tentan är gjord men kanske inte över, dock skönt att det är över för den här gången. Känner mig inte helt säker på att jag klarade mig, men vill ändå räkna med det på något sätt, så länge det finns liv finns det hopp säger man väl. Lunch på stan väntar med de andra välkämpande tentabrudarna, traditioner är till för att hållas! Nu är det ledigt i fem hela dagar och det känns fantastiskt skönt! Jag och Jonas åker till Gäddede i eftermiddag och firar våra fem år, så mysigt ska det bli! :)


Dricka mycket för lite.

Äpplet faller inte långt från lövet, sa han som drack mycket för lite.


Alla helgona.

Trevligare alla helgona kan man leta efter! Middag här på Skolgatan med mamma, pappa, Andrea, Britt-Marie och Bengt! God trerätters med trattkantarellsoppa, tjäder och potatisgratäng med päron och gorgonzola och orange vaniljpannacotta med mörkchokladspöken och hallon. Mätt och belåten i trevligt sällskap, pumpan lyser i kaminen och pumpakärnorna är rostade med olivolja och grekiskt havssalt som jag fått av Britt-Marie! Hoppas ni haft en trevlig alla helgona go vänner! :)


RSS 2.0