Tlöööött.

Sjukt seg idag, det är så grått och tråkigt ute så det knappt går att hålla ögonen öppna. Inte okej.


Yran2012.

Äntligen är denna vecka över, den har varit rolig men ack så jobbig. Har hunnit se många sevärda artister, ätit älgburgare, stått ute hela lördagskvällen i spöregn and so on. Presidenttalet kan vara det värsta jag varit med om, vilken äcklig sektkänsla! Huaaaligen..


Jämtland.

Jämtland Jämtland jämt och ständigt.


Det finns inget dåligt väder.

Bara dåliga kläder! Trots regnet levererar yran ändå, både Kapten Röd, Markus Krunegård och Alina (vadhonnuheteriefternamn) var riktigt roliga att se. Nu väntar vi på The Hives och Den svenska björnstammen! Bra kväll, med s o l i s i n n e t.


Fiskis.

Idag åkte vi iväg och jagade lite firrar, det gick dock inte så bra. Det som däremot gick väldigt bra var att värma pizzan från igår över elden i ett halster, smarrigt värre! Testade ju att göra Ernst potatispizza med och den blev också god, lite annorlunda men kul att testa. Tomatsåsen gav mycket sting till den pizzan! Men chèvre i mitt hjärta, och med päron är det nog min nya favoritpizza!


Päron&Chevrépizza.

Inspirationen tagen från teveErnst förra veckan. Egen notis: Det är godare med färsk rosmarin än färsk oregano till chevrén. Testa den här pizzan, hur god som helst!


Minus minuten.

Go springtur idag, jag har en liten tävling med mig själv och idag knäckte jag mig själv hårt! Om jag springer upp till elljusspåret springer jag alltid samma väg och därmed vet jag exakt hur lång tid det borde ta. Det bjuder ganska lätt in till tävlingsinstinkt så varje gång jag bestämmer mig för att springa den vägen vet jag att det bara är en sak som gäller: ÖS!! Idag blev det ös, utmaningen har hittills varit att ta mig dit på max 10 minuter, idag satte jag foten i korsningen efter 8.50. Sen höll jag på att dö också, men sjukt gött ändå! Däremot har jag ju att leva upp till nästa gång, får nog se till att träna lite andra rundor nu ett tag innan det blir den där vägen igen.


Redo igen.

Dags för dagens andra sväng ner på stråket, vi tänkte passa på att äta en tidig middag för att ha det avklarat eftersom en massa människor med färsk lön förmodligen kommer vilja käka ute idag. Får se vad kvällen har att erbjuda sen! :)


Stråketlunch.

Stråketlunch på Kajplats 1 med Jonas innan han börjar jobba. Trist att han prickade in att jobba kvällsvecka just den här veckan, men så kan det vara. Då får man göra det bästa av situationen och att luncha här var en bra idé, god mat och fint väder. Och så blir det ju middag här nere lite senare idag med vänner och vänners vänner, inte fel det heller :)


En dag i månaden.

En dag i månaden då det faktiskt känns helt okej att sitta på jobbet, dagen då lönen trillar in. Bara 30 dagar till nästa gång! Och jag är inte fullt så bitter som jag låter, men jag skulle gärna vara lite ledig på sommaren.


Allsångstisdag.

Som varje tisdag, jag gillart!


En egen oas.

Det finns inget jag uppskattar mer i vår lägenhet än balkongen. Varje sommar när det är dags för blommor går den att göra till en helt underbar oas och mamma är aldrig sen att hjälpa till på den punkten. I år är det inte bara blommor som spirar här, det växer både ruccola, gräslök, basilika, dill och jordgubbar för förtäring. Det känns så lyxigt att gå ut och plocka en knippe dill till en räksallad, eller gräslök till sillen och potatisen. Dagens hiss är vår balkong, helt klart!


Finaste.

Har ni sett? Världens finaste lilla prins, Emil och Fridas lilleplutt. Fasters hjärta tog han med sig dit hem i alla fall, så himla go!


Värmande te.

Dags för en kopp te på björkis efter lite stråkethäng, det är ju trots allt inte ens någon tillstymmelse till sommarvärme.


Fika!

Tredje bästa tillfället på hela dagen, förutom fikat på förmiddagen och lunchen.


Skoooj!

Så glad att bloggen funkar från mobilen igen, det har varit lite tomt att inte kunna skriva när lusten har fallit på. Idag är jag ganska måndagstrött och vädret gör ju inte sitt bästa för att pigga upp mig heller. Tur att helgen bjöd på lite fina minnen, bland annat besök på Moose Garden.


Fiskelycka.

Det ville sig idag, och Jonas blev lite avundsjuk faktiskt. Jag är både nöjd och glad! :)


Funkar.

Lyckades ta tag i det här med att få bloggappen att funka igen, så here I am again. Nu ska bloggen förhoppningsvis kunna leva upp lite igen, den är ju ganska meningslös när det aldrig händer något!


RSS 2.0