Noll och ingenting.

När man är ledig och det är fint väder och en massa aktiviteter på G, då blir det noll och ingen tid alls vid datorn. Och jag tycker det är fantastiskt skönt. Det är nästan skrämmande att det känns som ett tvång att kolla vad som händer på facebook eller att blogga, för så ska det väl ändå inte vara?! Nej, en veckas datordetox lite nu och då är precis vad man behöver.

Jag har i alla fall varit på Åstön och satt ihop delar av ett växthus i spöregn och blåst, jag har shoppat lite på Birsta, jag har lagt golv här hemma i stugan, jag har tvättat och sjösatt min båt, jag har målat väggar och tak i stugan, jag har klippt ALLT gräs här hemma, jag har satt potatis, jag har varit med Jonas och jag har firat morsdag - bland annat.

Och för den som vill veta, har jag dragit på mig världens hetaste bränna till balklänningen på lördag.. Hoppas på mer sol i veckan, please please please..

» Det är bättre att själv bevara sin hemlighet än låta någon annan göra det.

♥        J e n n i f e r .


Trät från höger och vänster.

I-landsproblemen är besvärliga, och mitt bekymmer nu är att jag får trät från höger och vänster för att jag inte har nåt vettigt att önska mig i examenspresent. Och när jag väl kommer på nåt, då säger man ju det till alla, och jag vet inte om jag behöver tio receptböcker precis..

Smycket går ju alltid att önska sig, men samtidigt känns det lite "jag önskar mig det bara för att önska mig något". Jag skulle vilja ha en sådan där vit vägglist med ett ord på, sådär när man skriver kärlek eller så. Men det är inte roligt att önska sig sådant när man måste packa det i kartonger och vänta på bättre tider heller.. Annars finns det ju huuur mycket fina inredningsprylar som helst att önska sig. Fotoramar.. Ljusstakar.. Tavlor. VASAR! Älska dessa underbara, färggranna porslinskreaturer.. Måsten nog börja med att önska mig en lagerlokal bara, så allt får plats.

Färgglada långa brottarryggslinnen från gina går ju alltid med, men det är också "bara för att" i sådana fall..

Jag har en matberedare, en brödrost, skärbrädor, knivar, pyttsar och kastruller, (det hade varit kivigt de här tre åren annars). Jonas har två stavmixrar, så jag kan nog låna en.. Nej, inget på den fronten heller..

Kokböcker, min stora passion efter vaser.. Fina bokhylleutfyllare, om man har plats för en bokhylla i ett studentrum?! Suck, jag tror det får bli en villa till hösten. Jag önskar mig ett gäng trisslotter, så kanske det plötsligt händer.

Min pappsen fyller år idag, men kalaset är ju redan avklarat.
(Okej då, det blev en tårtbit imorse...)



» Att vänta på en njutning skänker ofta mer ångest än att utstå ett lidande.

♥        J e n n i f e r .

Helgen i bilder.

På både gott och ont talar bilder sitt eget tydliga språk. Fredagen spenderades i Fränsta med frugan och vi hade rejält med kvalitetstid. Se och njut.

Mitt i Sverige it is, där har inte alla varit.

Elina är lite höjdrädd, men jag släpade med henne upp i tornet.

Väl uppe var utsikten helt okej.

Som sagt, helt okej.
Även vädret hade ju kunnat vara sämre, om man säger så.

Tungan rätt i mun är a och o vid spänstövningar.

Minst lika lycklig som jag ser ut.

Det var bra när man fick grimarsera, solen var så vass i ögonen annars.

Ungefär vad man behöver för att överleva en fredag (+ tacos)

Mitt i Fränstas djupa skogar, då vi gömde oss för epapojkar och
rispade upp våra ben. Kul var det!

 

Det var fredagen det, en skitbra fredag dessutom. Poss och kackajj Maiwååh's Äjwååh'. ♥


» Folk må intagas i små doser.

♥        J e n n i f e r .

Fränsta är hårt.

Livet i Fränsta är hårt, jävligt hårt.
Ikväll har vi till exempel:

; Shottat mintu så det svidit i halsen.
; Gått upp i tornet på mittpunkten så det sög i benen.
; Blivit jagade av epapojkar som säkert var minus femton år.
; Kissat i skogen då vi ändå gömde oss där.
; Gått på kyrkogården och filosoferat.

Ja, inte är det då lätt inte. Särskilt inte då klockan ringer nio imorgon då vi ska hinna ta en morgonpromenad innan mannagrynsgröten till melodikrysset. Sen väntar ett så äckligt jobbigt träningspass, intervaller och annat stöll uppför Flataklacken.

» Är huvudet dumt får kroppen lida, hujeeedamej.

♥        J e n n i f e r .

Den mystiska flaskan.

Iprengelen hjälper väl inte sådär övermäktigt bra, men ankstilen när man går är ju både snygg och bekväm. (?!) Kom på att jag kanske ska dra till med att jag har så himla ont i foten så jag helt enkelt bara måste få köras pappsens automatväxlade bil imorgon, det vore skönt.

Jag har köpt gula tygskor, det känns som att de passar mig bra då jag varken är en särskilt svart eller vit person. De lyser upp vardagen i alla fall, och någonstans hoppas jag att jag kan lysa upp den för andra med ibland. Som när man bjuder Lina på hallonsaft till exempel, så hon blir glad.

Imorgon är det fredag och jag åker till frun i Fränsta, käkar tacos och snackar massa skit. Det blir aweeesome. Blir det kanske på ett sådär vuxet vis ett glas vin? (Tacka vet jag den där mystiska flaskan i frysboxboa som vi nallade ur för typ hundra år sedan ;)

Frugan och jag, i allra högsta action.



» Alla föraktar vi fördomar, men alla bär vi på dem.

♥        J e n n i f e r .

Begriper inte.

Försökte mig på en springrunda och konstaterar att foten inte har några planer på att bli bättre. Jag begriper verkligen inte, så sjukt ond bara från ingenstans. Nu är det iprengel som gäller, jag kan knappt gå.

När jag ringde och beklagade mig till pappa över vageln imorse tyckte han nog också att mitt liv var lite väl typiskt, och jag misstänker att han nämnde det till mamma eftersom hon sa att hon bjuder på middag på Kina om jag tar med Tina och Emma. Så fick det i alla fall bli, så nu är jag nysprungen, nyduschad och vrååålhungrig. Måste bara stå ut ett litet tag till. Mums ska de bli med mat!

Det är vaaaarmt idag, och jag gillart!



» Minnena gnager som brev jag inte har besvarat.

♥        J e n n i f e r .

Dagen till ära.

Idag står studentfotografering på schemat, och dagen till ära har jag fått en lagomt skön vagel. Jag har haft det kanske två gånger förut, och då är det så självklart att den tredje under mina nitton år ska komma - just det - när jag har studentfotografering. Det är nog bara att inse att jag alltid kommer få leva mitt liv i det där nötskalet..

I övrigt har jag inte drabbats av några större I-landsproblem. Det rullar på, rätt smidigt till och med.
Förutom att jag har sjukt ont under en fot, är det något fel på löparskorna helt plötsligt?! Vem vet..

Pussan kirrar mina lockar idag, puss ♥


» Förnuft är ofta inte annat än modet att vara feg.

♥        J e n n i f e r .



Snart så.


Baksugen.

Dagarna börjar trubbas av nu, imorgon ska jag till skolan enbart för studentfotograferingen. Det känns lite knasigt, jag har snart inga lektioner kvar på Slotte..

Idag sprang jag inte med Isabelle, däremot sprang jag själv och slapp i och med detta även ligga på maxpuls hela varvet. Hade sjukt ont i sidan idag istället, vet inte riktigt vad det kan ha varit. Får bara hoppas på att det var en liten nerv som hamnade i kläm, så det är puttsveck imorgon.

Snart kommer Lina, jag bjuder på middag och hon fixar mitt hår till fotograferingen imorgon. Ikväll ska vi bara öva alltså, jag hade inte tänkt sitta och sova inatt.. ;)

Ahjuste, det ringde ett helt weird nummer förut. Det var så konstigt så jag inte vågade svara, eftersom jag antog att det var ett utlandsnummer. Mycket riktigt, det var en spanskt landsnummer. Skulle tro att det är en ivrig familj som har det lite stressigt med att hitta en au-pair, men jag vet inte om jag vågar svara om det ringer nån fler gång heller. Mailen funkar ju helt kanon, så jag får hoppas att det var samma familj som började tokmaila nu. I så fall blir det kanske nån vecka i Spanien i sommar ändå, och det vore ju inte helt fel.

Jag är suuupersugen på att baka något, antagligen för att jag för första gången på väldigt länge faktiskt har tid att göra det. Det får nog bli något spännande imorgon eller så, om jag hittar något som ser intressant ut. Kanske ska bestämma mig för om det blir nåt sött och gott eller nåt nyttigt och näringsrikt bröd med.. Tål att tänkas på.. Några tips? (:

eller...

Hmm...

» Som regel undviker jag frestelser – om de inte är oemotståndliga.

♥        J e n n i f e r

En sak, en sak.

; Filosofiuppgiften
; Rättskunskapsprov nr.1
; Organisationsprov
; Matteprov
; Debattera på svenskan
; Affärsjuridikprov nr.1
; Göra en jämförande rapport i Organisation och Ledarskap
; Skriva färdigt projektrapporten
; Rättskunskapsprov nr.2
; Hålla tal på svenskan
; Marknadsföringsprov
; Affärsjuridik - inlämning
; Filosofiprov
; Matteinlämning
; Matte C Nationella Provet

Som ni ser är det en sak kvar, en sak. Skickade precis in affärsjuridiken, kör lite på taktiken "hoppas på det bästa". Fick tillbaka marknadsföringsprovet idag, 43 poäng av 43 möjliga. Jag har ingen aning om hur det gick till, men hon måste haft en bra dag när hon rättade det. Jag klagar inte, och hon erbjöd sig till och med att vara min referens om jag någon gång skulle behöva det. Rar hon, annat kan jag inte säga. Är man villig att slita får man verkligen tillbaka något för mödan av henne.

Då plugget i stort sett är avslutat var jag ut och sprang idag, tänkte uppta det här som kallas träning igen. Sprang med Isabelle, fy satan, hon höll på att ta kol på mig. Det kunde jag ju inte erkänna då såklart, men läser hon här nu då så kan hon ju få gotta sig lite ;) Låg i alla fall på näst intill maxpuls hela varvet, det är inte okej. Inte okej.
Men, jag har ju själv valt att sätta skolan i första hand, och nu är det gjort. Nu kan jag må gott åt att jag lyckats i stort sett med allt jag ville, och samtidigt leta upp lite kondition och muskler igen.

Löpning får mig att må bra, så finally säger jag bara! (:



» Vi förlåter ofta dem som tråkar ut oss. Men vi kan omöjligen förlåta dem som vi själva tråkar ut.

♥        J e n n i f e r .

Sommarfräscht.

Nyslingad och nyklippt, tänk att det känns så fräscht att ljusa upp håret ordentligt inför sommaren. Tyvärr blev det inget löshår idag då Johanna bara hade fått hem brunt löshår, men huvudsaken är att det är klart till studentbalen. Fotograferingen på torsdag ska nog gå att få till ändå.

Kom över på ett glas hallonsaft om ni vill se resultatet av håret förresten, ni vet det här med mig och tid till kortknäppning. Men ikväll är nästan sista pluggkvällen, för imorgon skrivs filosofiprovet. Helt ärligt, filosofi är det näst värsta jag läst - Ung Företagsamhet ligger på en betryggande första plats - och det mest frustrerande är att inte veta om man svarar tillräckligt. Det kan ju verka som ett lätt prov när man har fått de fyra frågorna man ska besvara, men det är ju läraren och inte jag som vet vad som är bra svar på de där frågorna. Det är ju inte direkt svar man kan googla fram om man säger så.

Men som sagt, imorgon skrivs provet och sen är filosofi (med dess betyg) ett minne blott. Så imorgon kväll sätts fokus på affärsjuridik som ska vara inlämnat senast torsdag. Därefter är det matte och enbart matte som är kvar, och den inlämningen ska vara inne på fredag. Matte C nationella skrivs på tisdag nästa vecka, och därmed är mina tre år på gymnasiet avklarade och mitt slutbetyg ett papper med svart på vitt. Och det, mina vänner, det är en känsla ingen av alla världens filosofer någonsin kommer kunna definiera.

Passar på att hylla Dig som läser, som vecka ut och vecka in den sista tiden stått / står ut med mitt eviga tjat om skolan och dess uppgifter. Dock har jag aldrig lovat annat än att bloggen är min vardag i ord, och dessvärre har inte min vardag sett / ser inte min vardag ut mer färgglad än så - just för tillfället!



» Om risken finns att flera saker kan gå fel, kommer den som orsakar mest skada att gå fel först.

♥        J e n n i f e r .

Kanon, helt enkelt.

Är hemma igen efter en helg på Mon, trots det halvkassa vädret vill jag inte klaga alls. Det har varit kanon helt enkelt. På midsommar ska vi som några redan vet fjällvandra. Vi har sett ut en enkel promenad, där vi bara behöver stiga hundra meter, från sexhundra till sjuhundra meter över havet. Som det ser ut nu blir det till att ta skidorna, det var nämligen en massa snö där vi bestämt att vår start ska vara. Närmare bestämt en meter snö, typ. Så pass med snö så det stod en bil med ett släp och en avlastad skoter på parkeringen där vi ska parkera om en månad. Jag får hoppas att värmen gör sitt, för jag vill inte studsa mellan några barfläckar, jag vill hellre att det ska vara snöfläckar.

Helgen i övrigt = Plugg. Vad annars liksom?!
Ingen idé att misströsta över det heller, det var näst sista helgen med plugg.
Nya tag för en ny vecka, matteinlämningen delas ut imorgon, filosofiprovet skrivs på tisdag och affärsjuridiken lämnas in på onsdag eller torsdag.

Saknar redan hunnie som ger sig iväg på en arbetsvecka imorgon.
Haft en hur mysig helg som helst, med bad, bastu och gos.


» I morgon kommer att bli inställd på grund av bristande intresse.

♥        J e n n i f e r .

Poff har det sagt.

Säg mig var dagens dag tog vägen, poff har det bara sagt. Sov i och för sig avskräckande länge, fick nästan en chock då klockan var 10:40 när vi tog oss för att kolla på den.. Mamma var ungefär lika förskräckt, hon hade inte vaknat förrän 9.15, förmodligen rekord för hennes del.

Vi har varit till Gäddende och handlat lite, idel spöregn och som det verkar har väderrapporterna dragit in löftet om sol imorgon och bytt ut det mot ännu mer regn. Åhja, jag sörjer inte, får jag umgås med folk jag tycker om och äta lite mer godis och annat gott är det inte så synd om mig ändå. Dessutom verkar det regna i stort sett överallt, och då behöver man ju inte misströsta alls.

Om typ tio minuter är det bastu hos Uffe och Lena, och här sitter jag i mjukisbyxor och sportbehå.. Kanske dags att göra nåt lite mer av kvällen än vad jag gjort av dagen?!

Det får regna hur mycket det vill,
för det är hur mysigt som helst ändå.



» Vädret är inget att oroa sig över. Det dyker upp, varenda dag.

♥        J e n n i f e r .

Mår allmänt gött.

Sitter i lilla stugan här på Mon, kikar ut på ösregnet och mår allmänt gött. Har pluggat på ganska bra idag om jag får säga det själv, så jag att jag belönar mig med ledigt för resten av kvällen från och med middagen. Då hinner jag med lite mer nödvändigheter samtidigt som jag kan slappa med gott samvete sen.

Ikväll är det stormiddag här, det är dukat långbord tvärs över stugan då hela nio personer förhoppningsvis ska få plats, det blir himla trevligt. Grillat står på menyn då min pappsen är grillmästare oavsett väder och vind.

Nej, ingen rast och ingen ro förrän det är dags för middag, önskar er alla en mysig röddag såhär mitt i veckan då jag förmodar att alla njuter av lite extra ledighet på schemat.

Halloween 2009, lika glad i hågen nu som då.


» Livet kan bara förstås baklänges, men man måste leva det framlänges.

♥        J e n n i f e r .

Typiskt tidningar.

Ibland tycker jag att man blir lite felaktigt citerad i tidningar och så.. Idag ställde vi ut våra projektarbeten på gymnasiet, och självklart åkte vi dit på tidningen.. Nog för att jag gjorde vad jag kunde för att dölja min bitterhet inför allt med UF-företagande, men inte sa jag då "det roligaste jag gjort".. Den dagen det ens skulle uppbringas som tanke i mitt huvud är det dags för mig att söka hjälp...

Pluggat marknadsföring som en gris ikväll, men nu finns ingen mer tid för att trycka in någonting. All cred till syster som förhör och förhör, trots evighetslånga arbetsdagar och en massa andra måsten att göra. Jag hoppas på att provet inte innehåller alltför många slamkrypare, så att det där mvg:et inte blir alltför ouppnårlig. Men, den som siktar mot stjärnorna kommer till trätopparna, men molnen är ju mjukare än barren så att säga..

Snart kommer hjärtat, puss på det ♥



» Gott omdöme kommer av erfarenhet, och erfarenheten – den kommer av dåligt omdöme.

♥        J e n n i f e r .




Det händer saker.

Jag tror bannemig att det händer saker, veckorna rusar iväg och listan bockas av hejvilt! Gillas skarpt, så att säga.

; Filosofiuppgiften
; Rättskunskapsprov nr.1
; Organisationsprov
; Matteprov
; Debattera på svenskan
; Affärsjuridikprov nr.1
; Göra en jämförande rapport i Organisation och Ledarskap
; Skriva färdigt projektrapporten
; Rättskunskapsprov nr.2
; Hålla tal på svenskan
; Marknadsföringsprov
; Affärsjuridik - inlämning
; Filosofiprov
; Matteinlämning

Svenskatalet kändes helt okej, jag tror de som lyssnade fick en liten röd tråd över vad jag ville säga i alla fall. Presentationen av projektarbetet gick också bra, förutom att vi såklart åkte dit på att intervjuas av tidningen.. Jaja, det är smällar man får ta när man är intressant och attraktiv - eller?!

Marknadsföringsprov imorgon, here I come!
Bara en kopp kaffe först..

Hunnie överraskades igår,
och kom hit fast han sa att han skulle komma på onsdag.


» Mer arbete betyder större framsteg. Men framsteg innebär emellertid också mer arbete.


♥        J e n n i f e r .

I mån av tid.

Tjing, i mån av tid har jag inte riktigt råd att blogga om något intressant idag heller. Flirtade in mig hos syster så hon förhörde mig en sväng på marknadsföringen ikväll, och hon ställer upp även imorgon fast hon slutar sent. Ibland gynnar det sig nog att diska åt henne ändå..

Har även förberett mig inför svenskaframförandet imorgon, det är inte riktigt som jag vill och jag får inte helt ihop det med betygskriterierna, men jag satsar på det som det är ändå. Ska öva ett par gånger till så får det vara bra sen.

Affärsjuridiksprovet hade gått kanon, mvg så det stod härliga till. Skönt som tusan, fungerar som perfekt energipåfyllning såhär på spurten. Rättskunskapsprovet idag kändes också helt okej, får se resultatet på måndag.
Projektrapporten är också inlämnad och underskriven, den lättnaden är så enorm så den är obeskrivlig. Aldrig trodde jag att ett skolarbete skulle få mig att gå på knäna så mycket. Men nu är den klar, jag har inte läst igenom den sen den blev färdig och det kommer jag inte göra på väldigt väldigt länge heller.

Nej, plugga marknadsföring och svenska står på schemat för resten av kvällen. Lägg märke till att jag inte misströstar, jag ser bara slutet närma sig, 32 dagar kvar!

At the moment är jag förmodligen världens sämsta vän.
Jag är ständigt upptagen och prioriterar förmodligen helt fel.
Men även fast jag har dåligt med tid så älskar jag dig!
Äjwååh' & Maiwååh' fåräver änd äver ♥


» Älska mig mest när jag förtjänar det minst, för det är då jag behöver det bäst.

♥        J e n n i f e r .

Min sport.

När kommande mördarvecka är över blir det lååånghelg, torsdag, fredag, lördag och söndag.

Måndag - Prov i rättskunskap: Försäkringar och Skadestånd.
Tisdag - Expo, Projektet ska vara klart och visas upp.
Muntligt framförande på svenskan.
Onsdag - Prov i marknadsföring: 10 kapitel.

Jag har förberett mig mentalt länge för helgen jag just genomgått, men plugg i stort sett hela tiden. Ännu mer har jag förberett mig för kommande vecka, och det ska bli så fantastiskt att checka av den där hemska listan kommande veckan. Tre riktigt tunga saker försvinner, sen lättar trycket en liten aning.

Hoppas på fint väder nästa helg,
då finns alla förutsättningar för att den
ska bli så härlig som jag vill.

» Min sport är inte att snubbla på mållinjen.

♥        J e n n i f e r .

Två och ett halvt år.

9 november 2007 står det på mitt hjärtformade halsband.

Efter två och ett halvt år, definitivt inte utan motgångar,
älskar jag dig mer än någonsin!
Vi har hittat det där,
det speciella,
och jag är så glad för att jag får vara din.

Du och jag hjärtat ♥


Tolv år igen.

Varm oboy och en ostmacka med mamma och pappa, en lördagskväll. Nog för att jag är nitton år, men ibland känner jag mig som tolv - och det är så skönt!

» Man är inte äldre än man gör sig.

 

♥        J e n n i f e r .


Hjälper inte alls.

Nog för att man får vara less ibland, synd bara att det inte hjälper ett endaste dugg. Lagom tills vi skulle åka hem från Ljusdal blev det nästan helt mulet, och när vi rullade ner på gården gick sjön från att vara spegelblank till att blåsa upp som bara den.. Jaaa, det finns världsligare problem och det finns alltid de som har det värre, men även om det inte alls hjälper måste man få tycka lite synd om sig själv ibland.

Förresten, vill du veta något om försäkringar eller skadestånd så är det ju bara att fråga, typ.

Helgens höjdpunkt kommer imorgon, då jag och mamma äntligen ska prova göra nässelsoppa. Jag har aldrig ätit det och alltid velat prova, så nu ska jag och mamma hjälpas åt imorgon. Sånt där med förvällning är jag inte så  hajj på, det är inget jag lyft in i min matlagningskunskap än.. Men det är väl dags att börja lära sig om man ska bli en sån husmanskock som mamma, då i stort sett allt som äts är hemlagat! Godast så, helt klart!

Neej, skadestånd och sånt var det ja..


» Jag, och bara jag, kan ansvara för vad jag inte bara vill påverka, utan också påverkar.

♥        J e n n i f e r .

Livet i nötskalet.

Ibland vill det inte bli som jag vill. Solen fullkomligt steker och det hade verkligen varit helt kanon att sitta ute och plugga idag, men vad är det för dag?! Jo, Emmsens födelsedag, alltså ska jag åka till Ljusdal och sitta inne hela förbannade dagen. Mitt liv i ett nötskal, svårare än så är det nog inte.. Man får väl vara ute när man blir pensionär och ska göra allt annat också. Tråkigt att vara såhär blek i femtio år till bara.

Men man får väl offra sig för världens bästa gokrok, som blir hela 11 år!

Sms tidigare i morse.

- Grattis på 7-årsdagen snorunge! puss på re
- Tack, gammeltant. puss

» Att läsa är att tänka med en annans huvud i stället för sitt eget.

♥        J e n n i f e r .

Målmedvetenhet.

Det är fredag.
Solen gassar.

Jag sätter mig och pluggar;
Projektrapport.
Rättskunskap.
Marknadsföring.
Svenska.
Affärsjuridik.

Trevlig fredagskväll önskar jag er som kan unna er helg!

Jag saknar mitt hjärta ♥


» Målmedvetenhet är inget man får, det är nåt man bestämmer sig för att ha.

♥        J e n n i f e r .

Kloka konstateranden.

Började inte skolan förrän halv ett idag, men var ändå på skolan från kvart över nio för att få till den förbaskade projektrapporten. Fem och en halv timme slit och krångel senare tror jag nästan att jag vågar kalla den färdig, även om det såklart finns småsaker att peta i. Dock måste man nog lägga det perfektionistiska åt sidan när det handlar om ett arbete på närmare trettio sidor..

Är just nu väldigt glad över att jag unnade mig en springtur medan solen som från ingenstans dök upp på en nästan klarblå himmel sken. Nog för att serien om kungafamiljen på TV4 faller mig i smaken, men då jag konstaterade att varken tevetittande eller träning skulle göra mig klokare angående pluggandet prioriterade jag klokt nog ett varv runt kyrksjön. Svettig och härlig ska jag nu ta tag i lite studier, innan jag tar min välförtjänta kopp kvällsro och lite galiamelon.

Nästa helg bär det av mot älskade Gäddede.



» Det jag fruktar mest är fruktan själv.

♥       J e n n i f e r .

Lugn i sinnet.

; Filosofiuppgiften
; Rättskunskapsprov nr.1
; Organisationsprov
; Matteprov
; Debattera på svenskan
; Affärsjuridikprov nr.1
; Göra en jämförande rapport i Organisation och Ledarskap
; Skriva färdigt projektrapporten
; Rättskunskapsprov nr.2
; Hålla tal på svenskan
; Marknadsföringsprov
; Affärsjuridik - inlämning
; Filosofiprov
; Matteinlämning

En sak till bockas av från listan. Om jag får säga det själv är jag ganska imponerad av lugnet i mitt sinne. Jag har mer att göra än någonsin, och har faktiskt befogenhet att vara orolig för vad som väntar till sommaren och hösten. Ändå känner jag mig varken stressad eller orolig, kanske för att jag intalat mig i att låta var sak ha sin tid. Det är en inställning som är främmande och ovanlig för mig, då mitt förnamn vanligtvis är uppstressad, mitt mellannamn är orolig och mitt efternamn är grubbel.

Till och med lite träning hinner jag med mellan varven, vilket förmodligen ger ett lugnare sinne i sig. Fortsätter även skarpt med teet kvällsro, då jag kan behöva all utomstående ro jag kan hitta.

Har även hunnit med Stenhamres Eurovision Song Consert ikväll. Barn från klass ett, två och tre och kören sjöng bland annat En dag och Som en vind, och var nog ganska nervösa då självaste Tommy Nilsson satt i publiken. Det var lite roligt att se barnens reaktioner när de fick veta att han var där. Jätteduktiga var de i alla fall, och att körledaren lyckas tämja dessa vilda odjur är och förblir ett mysterium för mig.

 

» Egoism är att skapa sin lycka på andras bekostnad.

♥        J e n n i f e r .


Frihet där borta.

Ännu en dag går till historien, till min förtvivlade förskräckelse och hoppfulla glädje. Ljuset i tunneln närmar sig likt ett tåg, och även om det gör ont och kommer göra jävligt ont även ett tag i fortsättningen att bli överkörd väntar friheten däääääär borta.

Har varit hos syrran hela dagen, hon har tappert förhört mig om och om igen på affärsjuridiken som jag skriver prov på imorgon. Det är inte lätt, inte intressant och inte roligt. Unnade mig en springtur när jag kom hem vid halv nio, så nu är jag nyduschad och redo att dra igenom kapitlena i boken, OH-kopior och det som nu finns en gång innan jag somnar.

En kopp de först bara, vid namn kvällsro.. Det känns som namnet har täckning på nåt vis?!

» Vi föds alla som original, och om vi lever tillräckligt länge dör vi som kopior.

♥        J e n n i f e r .

Det killas i kräkreflexen.

Det gäller att prioritera vad som får ta tid nu mer, som ni märker prioriteras bloggen bort. Min helg var kanon, var på Åstön hela helgen. Åt räkfrossa på idyllen på fredagen, eldade majkasa och hade det riktigt trevligt. På lördagen var det sjuttioårskalas och lite utearbete. På söndagen nålades balklänningen in, det pluggades ytterst lite och spenderades återigen tid ute.

Väl hemma tillbaka in den tunga verkligheten..
En sak i taget var de ja..

; Filosofiuppgiften
; Rättskunskapsprov nr.1
; Organisationsprov
; Matteprov
; Debattera på svenskan
; Göra en jämförande rapport i Organisation och Ledarskap
; Affärsjuridikprov nr.1
; Rättskunskapsprov nr.2
; Skriva färdigt projektrapporten
; Marknadsföringsprov
; Filosofiprov
; Hålla tal på svenskan
; Matteinlämning
; Affärsjuridik - inlämning

Fick se rättskunskapsprovet och ett preliminärt resultat på matteprovet. Goda resultat som tur var, så lite energi kunde strömma in för det segaste provet hittills - affärsjuridik. Kredit- och Panträtt och Utsökningsrätt. Hur var det man sa? "Det är nästan så det killas lite i kräkreflexen"..

Min hunnie har mitt uppe i allt gått och blivit lapplänning, och gör sin första dag åt Bergteamet i Kriberg imorgon. Håller alla tummar och tår för att det går toppen, men det kommer det ju göra såklart!



» Ingenting ger sådan framgång som ett intryck av framgång.

♥        J e n n i f e r .


RSS 2.0