Stockholmshelg.

Efter en kämpig tentavecka med plugg 24/7 och efter en tenta som faktiskt kändes väldigt bra idag tog flyget mig och Jonas ner till huvudstaden. Mamma och pappa bilade ner lite tidigare idag, så nu är vi hemma i lägenheten farbror Leif har på söder efter en riktigt god middag på någon restaurang bortöver gatorna. Nu är jag helt fantastiskt mätt och ännu mer fantastiskt trött. Örat har snart tryckutjämnat helt så förhoppningsvis kan jag få njuta fullt ut av Il Divos konsert imorgon. Det är alltså min födelsedag som firas den här helgen, några veckor i efterhand. Jag och mamma har länge sagt att Il Divo vore något att få se live och nu ska det äntligen bli av. Imorgon blir det en shoppingrunda först, jag behöver ungefär allt nytt. Skor, jacka, väska, byxor, you name it. Hoppas jag hittar lite diverse :) Nu vankas det dusch, sen är det nattisdags!

Puss och kraam


Body Combat.

Efter en evighets sjukdom och lite latmaskighet lönade sig Emmas tjöt till slut, hon lyckades i sista sekunden släpa med mig på Body Combat. Tro det eller ej men den här gången tyckte jag faktiskt att det var skoj, förut har det inte riktigt fallit mig i smaken. Får se om det hinner bli någon mer träning innan lördag, det kan ju behövas med tanke på att ett zumbamarathon på tre timmar väntar då, skoj! :)

Och for your notice, äpple med kanel är ju helt sanslöst gott, det är min senaste dagliga craving. Så nu när intresseflaggan vajar på topp säger jag tack och godnatt!

Pusspuss och allt såntdär!


Kvällens stora gåta.

Nu till kvällens stora gåta, våga se Wallander eller gå och sova. Den som inget sällskap ha, den får filten framför ögonen ta.


Det jobbiga.

Det jobbiga med att vara helt upp över öronen förälskad i sushi är: Blir man sugen, ja då blir man sugen. Inga andra alternativ finns än att se till att fixa det till middag då. Nu är det fixat och jag ska sätta mig och mumsa i mig den, gött!


Dagens hiss.

Riktigt god, helt klart värd pengarna.


Ett noggrant urval.

Att göra ett noggrant urval innebär lika mycket ett bortval. Frågan är bara om bortvalet görs med samma noggrannhet.


Toppenkväll.

Kalasdag och kalaskväll! Jag och Jonas åkte till Timrå igår för att idag fira Jonas mormor och morfars guldbröllopsdag som var på pricken idag! Helt fantastiskt, tänk att stå ut med en människa så nära inpå livet i femtio år. Helt beundransvärt! Bowlare förut idag och har nu ätit en jättegod middag på Söråkers Herrgård. Tack för en fin dag och kväll!


RSS 2.0