Det drar ihop sig.

Packa väskan - check! (Tro det eller ej!)
Städa - Check!
Vattna blommor - Check!
Köpa godis för halva månadslönen - Check!
Inte ha magsjuka - Check!

Det drar ihop sig! Wiewiewieeee!


» Den tid du vill slösa bort, är inte bortslösad tid.


♥        J e n n i f e r .



Helt okej.

Tjaa, helt okej väder i Lerum till helgen. Det duger!


» Har man inte solen, får man göra en.


♥        J e n n i f e r .


Skaver inte alls.

Sååå klockren! Snor den från Emma eftersom den är så sjukt snygg!
Fattar inte att vi åker imorgon, det var ju lite kritiskt igår med magsjuka och grejer, men det har vi skakat av oss nu. Känner mig så sjukt taggad för en veckas äventyr, inte ens den lilla tentan som ligger där emellan och klämmer skaver särskilt mycket! Åh, så awesome det kommer bli!


» Den positiva tänkaren ser det osynliga, känner det ogripbara och uppnår det omöjliga.

♥        J e n n i f e r .


Akustiskt.


Inte helt otippat, men jag älskar den här versionen också. Inte lika bra som orginalet, men vem kan kräva nåt sånt? Så, fem år eller inte, jag fortsätter avguda denna galet snygga grabb!

» Beundran ligger i betraktarens ögon.

♥        J e n n i f e r .

Fulltösdag.

Har haft en sån där fulltösdag idag. Började klockan åtta nere på Akademibokhandeln för steg 3 på den här säljutbildningen de har. Fick se lite roliga siffror, som att vi ökat både konverteringsgrad och snittkvitto trots färre kunder. Smet därifrån strax efter tolv för att hinna till den sista föreläsningen som började klockan ett. Helt totalt värdelös "repetition", hade jag vetat det hade jag jobbat till tre istället, men det är lätt att vara efterklok. Stannade på skolan med Emma efter föreläsningen och köttade till typ halv sex, och vi prickade av massor med saker. Me like! Så nu är hela huvudet dött.

Middag på stan väntar, men Jonas, hans pappa, Emma och Måns. Det är nog mitt sista mission för dagen, sen ska jag typ däcka. Kanske läsa lite i andra shoppahollicboken som för övrigt redan gör mig helt vansinnig, (efter två kapitel).


Åh, studenttider. Jag fattar inte att det var jag för bara ett år sedan, det känns som det gått så lång tid och hunnit hända så mycket.

» Fantasierna existerar bara i skuggan av vår blyghet och våra hemligheter. Och de förblir bara fantasier i den grad de förblir hemligheter.

♥        J e n n i f e r .

Just love it!



Älskar den akustiska versionen av den här låten. Den vanliga versionen är också riktigt bra, men hans röst bara genomborrar hela mig när bara gitarrerna finns där. Just love it!

» Brådskan är den största anledningen till att man inte hinner.

♥        J e n n i f e r .

Sällan har jag längtat så.

Det är mindre än en vecka kvar, vi har ett USB laddat med nästan 500 låtar och det är inplanerat när vi ska gå och shoppa godis så det räcker för så gott som all evighet. Vi har värmt upp med att kolla på bilder från stället i Söderköping där de tydligen gör världens godaste glass, och flasklammen står redo hemma hos Andrea för att bli matade och gosade med. Jag förbereder mig mentalt varje dag för att våga åka karuseller på Liseberg och vi har en förfest och en utgång i Göteborg inbokad. Vi tjattrar om vårt lilla äventyr varje dag och jag vet att det kommer bli så grymt. Sällan har jag längtat efter en tenta så mycket, eller ja, att den ska vara över i alla fall.




» Försök och misslyckas, men misslyckas inte med att försöka.


♥        J e n n i f e r .

Pappsen!

För idag är det världens bästa pappas födelsedag, hurra hurra! Firade ju födelsedagen när de kom förbi i helgen som var, och då fick han en (om jag får säga det själv, vilket jag såklart får) supersnygg hawaiiskjorta av mig. Den var alldeles jätteblommig och i sånt där svalt och glansigt material. Den ska han ha på midsommarafton, det är bestämt, haha.

Min pappselapps är som sagt världens bästa, och han är inte ens särskilt mallig över det. Däremot tror han nog att han vet lite väl mycket ibland bara för att han har ett par fler år på nacken än vad jag har. Men det har han ju så gott som rätt i om jag tänker efter, det är ju liksom honom jag frågar om allt som jag inte frågar mamma om. (Måste säga så, mamma har lärt mig att hon vet allt mycket bättre än pappsen. Så för husfridens skull liksom).. Ja, det var väl i stort sett det jag ville ha sagt. Du vet att du är bäst papps, jag ser upp till dig mer än massor och jag älskar dig!






» Vi lär mer av att beundra, än av att kritisera.

♥        J e n n i f e r .


Behöver paniken.

Och så har man överlevt en dag till i skolbänken, untz untz! Det är en vecka kvar till tentan, vilket i sig är mitt största problem. Jag behöver liksom lite panik och tidsbrist för att plugget ska rulla på effektivt, och det har jag inte än. Vet inte varför, men jag kan inte rå på det verkar det som. Ett par, tre dagar innan tentan, då är sinnet öppet på ett helt annat sätt. Har försökt låtsas att tentan är på fredag också, utan resultat. Så idag då fokus dog, då gjorde jag och Emma en liten låt till Marshall-Lerner effekten. 

Importefterfrågeelasticiteter, ja det är så det heter
Och det måste vara större än ett, för att devalveringen ska rocka fett
Och grabben som gjorde denna labben, han heter Lerner, och inte Verner

Sjukt cooool... t. Det enda man behöver komma ihåg är ju att man får det så roligt som man gör sig.


BoomBust, fullt fokus!

» Ofta vet man vad man flyr ifrån, men inte vad man söker efter.

♥        J e n n i f e r .

I tysthet.

I tysthet lever hopp och drömmar. Så fort de blottas, krossas de.

Solstorm.

Ja, jag läste alltså ut Solstorm av Åsa Larsson igår, passade på när det var schteekväder ute på balkongen. Jag tyckte den boken var jättebra, kanske lite väl många karaktärer att hålla reda på, men det var ändå en spännande story med många intressanta spänningsförhöjare. Skönt att bryta av med en deckare också, det är ju inte det jag läser allra mest så jag tror det gjorde mycket att jag varierade mig lite den här gången.


Bild

» En liten man tror att små goda gärningar är betydelselösa, och gör dem inte - och att små onda gärningar inte skadar, och gör dem.

♥        J e n n i f e r .

Gråhårig.

Aah, man kan ju bli gråhårig för mindre.. Såg just den där JOKK bärdryck reklamen, lingonsmak. Då tjejen är ute och plockar lingon och går på en myr som hon sjunker ner i. "Svårt att plocka - lätt att dricka". Den som någonsin plockat lingon på en myr kan ju säga till, ah, puckon!


Bild

» Antingen måste vi följa vårt samvete, eller också förföljer det oss.

♥        J e n n i f e r .

Från svenska spel.

Igår var det stek på balkongen som gällde, och lite plugg på det. Det var däremot mycket roligare att läsa Solstorm, bara ett kapitel till.. Ja, ni vet ju hur det kan vara. Och igårkväll var det mys hemma hos Andrea och Andreas, vi kollade på kvällen är din och åt chokladfondant med jordgubbar - supergott! Emma och Johan också såklart!
Och så ringde mosters piga:
- Hej, det var Emma Rosenlund från svenska spel det här, du och Jonas har vunnit 500 kr.
- Öh, hej. jaha!

Haha, när jag var hemma i påsk så sålde hon lotter, 100 spänn och så är man med i tio veckor och om de två sista siffrorna i den där jokerraden ? (vet inte om det är den, men nåt på lotto i alla fall) är det nummer man har så vinner man 500 spänn. Och tadaaa, det lyckades vi ha! Egentligen var det Jonas nummer, men det är jag som betalat båda lotterna, tooo baaad för honom. Ibland är livet bra orättvist. Däremot erbjöd han mig den där hundringen, men jag tackade vänligt men bestämt nej till den.. ;)


Jag vill träääna, men förkylningen ger inte med sig alls. Typ tusende dagen i rad utan att jag har ordentlig smak nu också, riktigt träligt.

» När ilskan växer, tänk på konsekvenserna.

♥        J e n n i f e r .

Så hjärtat blöder.

Det är bra hopplöst ibland. Här sitter jag med tårar fulla kinderna bara för att jag precis sa hejdå till Sambo. Jag saknar honom så hjärtat blöder redan, och det blir inte ett dugg bättre av att veta att det alltid kommer vara jättelångt mellan gångerna jag får gosa med honom, och när det väl händer kommer det alltid vara jättekort. Han är så fin, mammas hjärta, och jag vill ha honom hos mig hela tiden. Han är den bästa som finns ♥

 

» Den som fyller hjärtat, fyller också ögat.

♥        J e n n i f e r .


Mys mys mys.

Ny dag, nya tag. Ska snart iväg till skolan och sätta mig och plugga med Emma, sen är det föreläsning i eftermiddag och efter det kommer mammsen och pappsen och SAAAMBOO :) Min lilla fis ska sova här med mig inatt, och som jag ska gosa och få så sjukt mycket hår i munnen! Åh, mys mys mys. Och så ska vi fira pappsens födelsedag lite i förväg med, eftersom jag inte kommer hem nåt innan. Och så fixade jag morsdagspresenten i samma veva, så vi firar det på en gång.


» Ett leende sker i ett ögonblick, men minnet av det kan finnas kvar en livstid.

♥        J e n n i f e r .

On stranger tides.

Var precis på bio, den nya pirates såklart! Eller för att vara noga, Pirates of the caribbean; On stranger tides. Riktigt bra! Riktigt, riktigt bra! Orlando Bloom var inte saknad ett dyft, det fanns en annan snygging som man oavbrutet kunde dreggla till. Och det var inte Capten Jack Sparrow, om någon trodde det. Loved it!


Bild

» En image är ett dolt ansikte.

♥        J e n n i f e r .

Ahtack!

Plugg på skolan nästan hela dagen, gav upp efter föreläsningen som slutade klockan tre. Sen stack vi iväg till Patrik för att få hjälp med att fixa ett roadtrip-usb! Åh, det kommer bli så grymt, sååå mycket bra musik vi lagt in och då var det inte ens klart när jag och Emma kilade hemåt. Det kommer vara en fröjd att sitta i bilen med den där musiken och en gigantisk påse godis! Och med världens bästa tjejer såklart.


Ahtack!

» Beundran är en mycket kortlivad passion som dör så snart du blir bekant med föremålet.

♥        J e n n i f e r .


Alltid redo.

Påklädd och iordninggjord, och frukosten är avklarad. Vad hände där? Vaknade av att näsan var totaltät vid sex och lyckades dessutom hinna bli pigg under tiden då jag injecerade lite nässpray. Så ja, här sitter jag redo för dagen nu när klockan egentligen skulle ha ringt. Planen är att fortsätta dricka te, det skulle som sagt vara skönt att få tillbaka en okej röst, sen kilar jag nog iväg till skolan för att få nåt vettigt gjort.


» Att kramas är ett sätt att vara tillsammans.

♥        J e n n i f e r .

Aldrig i livet.

Det verkar gå sådär med åskan alltså, jag och Emma beställde den till klockan åtta och det har det ju passerat nu, just typiskt. Tur att soffan är lika bekväm oavsett om det åskar eller inte. Det som finns på schemat för kvällen är att sörpla kryddigt te för att få igång en normal röst, och så ska jag få min täta näsa att ge upp. Tanken touchade vid pollen förut, men den tanken trängdes undan innan den var färdigtänkt. Aldrig i livet!


» Ofta är det bättre att be om förlåtelse än om tillåtelse.

♥        J e n n i f e r .

En shopaholics bekännelser.

Just det, jag har ju läst ut En shopaholics bekännelser. Det var ju i och för sig ett tag sedan, men eftersom jag inte snackade så gott om den förra gången jag nämnde den tänkte jag rätta mitt eget misstag. Den var som sagt ingen höjdare i början och jag satt mest och blev irriterad på hur man kan vara så dum, så jag pausade till och med den boken för att läsa en till bok av Denise Rudberg istället. Men sen när jag väl tog tag i den här shopaholicen blev det ändå en intressant historia till sist, och mot slutet av boken hade jag ändå blivit inlindad av storyn så att det var riktigt spännande att få veta hur det skulle gå för shopaholicen i egen hög person. Nu ska det bli skoj att fortsätta med serien, men just nu läser jag Åsa Larssons Solstorm för att bryta av med en lite annan genre.




» Det finns inget så praktiskt som en bra teori.


♥        J e n n i f e r .

Med stormsteg.

Ahmeeen, nu vill jag inte snora mer, skitförkylning. Och låter som en hes kråka gör jag också, fast jag inte ens har ont i halsen. Imorgon är jag frisk, and it's a deal. Har suttit på skolan med Emma, vi skulle ju ses vid nio men för vissa donnor är det ju lite tugnt på morgnarna så vid elva fick jag sällskap. Men det är rätt effektivt, för jag pluggar typ bara under den tiden jag är själv där ändå. Sen finns det så sjukt mycket mer att babbla om.

Ahapp, sen händer det väl inte så mycket annat. Himlen ser lite mystisk ut så jag hoppas på lite åskväder, jag känner för att sitta inne i soffan under en filt medan det är busväder ute ikväll. Men inte förrän ikväll, jag vill hinna ut på en promenad först.


Vår roadtrip närmar sig med stooormsteg! Åh, jag längtar så!

» Att lämna en människa i fred betyder ofta att lämna henne i ofred.

♥        J e n n i f e r .

Vad hände?

Känner skammen komma över mig. Går och lägger mig, helt förnedrad. Vad hände där? Typ tusen mål på tjugo minuter? Skit. Vem svänger på svansen i barfotadansen, jo muuumin! Seeeegt!

Heeeja.

Det drar ihop sig för hockey! Kom igen Sverigeee, dags att mooosa mumintrollen!

Over you.

När jag var ute och gick häromdagen tog jag med mig iPoden för omväxlings skull, det är verkligen jättesällan jag promenerar eller springer med musik i öronen. Eftersom jag gör det så sällan är det inte alltför ofta jag uppdaterar min iPod med musik heller, så det ligger mest gamlingar och skräpar där. Hittade en kär gammal vän, dessutom är den perfekt att promenera till om man är lite arg.


Även tystnaden talar.

Färdigjobbat för den här gången, barnen är så duktiga! Vissa utmärker sig verkligen, det är en kille som kanske är runt åtta bast som är galet duktig på att dansa, det är så man ryser när man ser hur han släpper loss med dubbelt så mycket energi än vad de andra har tillsammans. Himla imponerande!

Och jag fick inget sällskap av min kissemiss heller, han trivdes bra i bilen nu när han får åka utan bur, (och vem sa det sist också?!), så han borde nog vara framme i Gäddede för att vidga sina vyer nu snart. Men det hade ju varit himla gosigt med hans sällskap.. Men men, man kan väl inte få allt.


Lite sippor för att förgylla det enormt gråtrista och dyngsura vädret!

» Även tystnaden talar ett tydligt språk.

♥        J e n n i f e r .

Jag dog en smula.

Gårdagkvällens höjdpunkt, som nästan var bättre än att Saade hamnade på pallen, var att Danny läste upp Sveriges röster! Åh, han är så snygg så jag dör en smula! I övrigt kan jag bara konstatera att vinnarlåten är astråkig, ballader finns det väl ändå tillräckligt många.. Och Italiens låt har jag inte en aning om hur den går, jag ser inte ens en bild på artisterna framför mig. Men som sagt, riktigt grymt att Sverige fick stå på pallen, vi har ju hamnat bland bottenskrapet lite väl många år nu. Och att vi vann semifinalen i torsdags kändes ju inte helt galet heller!

Idag väntar jobb åt Step In på OSD, ska hjälpa till med diverse så lite Funky Kidz kan bjuda på en dansuppvisning!


Mammas barn ska försöka följa med mamma och pappa till Gäddede idag, men om han blir tokig i bilen, vilket det finns en stor risk för, så får han stanna här hos mig. Jobbigt att han kommer behöva vara här i lägenheten alldeles ensam några timmar innan jag slutat jobba bara, men det finns inte så många andra sätt att lösa det på om han inte kan åka ända till stugan. Men tänk att jag kanske ska få gosa med min lilla fis i veckan ♥

» Vänd ansiktet mot solen, så ser du inte skuggorna.

♥        J e n n i f e r .

Vilken otur.

Det finns så mycket att säga, som helt klart inte kan sägas här. Men en sak är ju klar, vissa är födda trevligare än andra. De som hade oturen att födas pissigt tråkiga får man väl bara lära sig att skita i. Inte min förlust, typ.
Tack i alla fall till de som var i Frösö sportstuga igår för att faktiskt ha det roligt. Ni gjorde min kväll!

Nu ska jag dö ett slag i soffan, typ läsa bok, kolla barnfilm, preparera min försvunna röst och äta nudlar. Eurovision ikväll, tänkte se det i ungefär samma soffläge. Fast då byter jag ut nudlarna mot chips.


Idag är en sån dag då jag saknar hjärtat extra mycket. kom heeeem!

» En dom låter sig motbevisas men aldrig en fördom.

♥        J e n n i  f e r .

Rätt hårt.

Jag gillar inte att min kropp låtsas vara förkyld, visst kan det ju vara kul med lite lurerier ibland, men sjukdomar ska man faktiskt inte skoja om, så det så.

Ja, som sagt var det ju ett tag sen sist, inlägget tidigare idag fick ju gå åt till enbart den spännande gårdagen.  Det som hänt de senaste dagarna är i alla fall att jag kammade hem ett A i internationell ekonomi, sen kan man fritt spekulera i hur det gick till. Jag har ingen aning.

Och i lördags jobbade jag på akademibokhandeln så helgen rann ganska snabbt förbi. På söndagen hade vi planerat in en cykelpicknick som dock inte varade så länge då vädret blev kallare än utlovat. Men det var mysigt att cykla iväg på en liten tur i alla fall. Update och update, det ska väl vara det mesta. Nu ska det sista fixas inför festen imorgon, är man lekkomitté så är man ju liksom.


Livet är rätt hårt ibland.

» Där alla tänker lika, tänker inte någon särskilt mycket.

♥        J e n n i f e r .

Celebriteter.

Det blir några dagar mellan gångerna ibland, men nog har jag bättre saker för mig än att blogga när det är så fint väder ute. Och vem skulle inte hellre skaka hand med prins Daniel och vara med i teve istället för att blogga? Det var i alla fall exakt vad jag ägnade mig åt igår, jag och Emma var kanske som två små barn på julafton av förväntan komiskt nog. Haha, roligt att själv märka hur töntig man blir så fort det vankas lite celebriteter, eller hur nu det stavas.

Haha, bästa kändisbilden ever. Men han vinkar ju i alla fall.

Den där kan också kandidera i gruppen bästa kändisbilden ever, men ett bildbevis är ju ett bildbevis, inte sant?

Det var i alla fall lite skoj när det hände nåt lite extra här i stan, men jag har faktiskt tvättat handen sen jag hälsade på honom, jag looovar!


» Alla människor har av naturen ett begär att få veta.


♥        J e n n i f e r .


Så så så duktiga.

Wooopwoop, det går typ bra nu. Shit, kursstart i måndags och jag och Emma har suttit på skolan jättemycket och pluggat. Så duktiga vi är, så så så duktiga! Okej, slut på egoboostande.

Imorse när jag skulle ut och gå så fick jag värsta näsblodsattacken, som tur var innan jag hann gå ut. Men lite paff blir man allt, jag har liksom aldrig blött näsblod i hela mitt liv och så kollar man i spegeln och ser helt massakerad ut sådär efter man tvättat ansiktet på morgonen. Inte okej, men det gick över fort och jag kom ut på min promenad. Knallade runt i elljusspåret, så mysigt med solsken och fågelkvitter.

Efter promenixen och näsblodsödet har jag suttit i skolan mellan typ nio och halv fem, så det blev ju en helt okej dag. Får se om det blir gym ikväll, eller om det får bli en springtur nu när solen kikar fram.


Som sagt, old pics funkar ju i brist på new ones.

» I könens förhållande till varandra segrar nyfikenheten alltid över erfarenheten.

♥        J e n n i f e r .

Så mycket att avhandla.

Tänket kika in en sista gång för idag och säga hej. Har varit ute på en himla skön promenad med Emma och Andrea men har som vanligt mer ont i käkarna än i nån annan del av kroppen när det blir dåligt med umgänge i några dagar och ALLT ska hinna avhandlas på en liten fnuttig promenad. Det är inte det enklaste kan jag lova, men vi täckte nog in det mest väsentliga. Sen hamnade jag en stund i Andrea och Andreas soffa där vi kikade på åtta hos stjärnorna och lite av hockeyn. Med tanke på Norgeskandalen är det nog rätt smart av Sverige att vinna ikväll.

Ah, det var väl det. Fast just det, det är ju inte alla som har en blogg som läses av en lama, så kika in här på min mosters lamas blogg, jag har inte träffat laman personligen men det verkar ju vara en rätt skön personlighet som bosatt sig i Gnarp.


Bilden kommer härifrån

» Leendet är det kortaste avståndet mellan två människor.

♥        J e n n i f e r .

Vad har man då att förlora?

Jag satt och tänkte på en sak förut idag. Det är så fruktansvärt många unga människor, och äldra med för den delen, som går runt och funderar på vad de ska göra. Man vet inte vad man vill och det som för mig förbryllad är att många av de här människorna verkar tro att de ska få ett brev på posten stämplat med "det här är vad du vill". Om det är någon tröst så tror jag att det är mer en regel än ett undantag att människor genom hela livet funderar över "vad man vill bli när man blir stor". Det är inte alla lyckans ostar som vet från dag ett vad de vill syssla med resten av livet, och det är okej!

Jag vet inte om jag vill syssla med ekonomi sen, jag vet inte om jag vill bo här i Östersund sen, jag vet helt klart inte vad jag vill jobba med sen. Men, det betyder inte att jag inte vill göra det jag gör nu, att jag inte vill vara där jag är nu. Jag har svårt att tro att det skulle vara meningslöst bara för att jag inte har stenkoll på vad som kommer sen. Däremot vet jag att jag växt som människa genom att låta grubbel och funderingar bli de aktiva valen som gör att jag är här idag. Jag valde att plugga vidare efter gymnasiet, jag valde en utbildning jag tyckte verkade bra och sen valde jag en stad där jag kunde tänka mig att bo. I och med det har jag hittat fantastiska vänner, jag har blivit sambo, jag har lärt mig högskolelivet, jag får möjligheten att leva studentlivet. Jag har utvecklats.

Vad jag skulle komma till är, att oavsett om man inte vet vad man vill tror jag det är viktigt att man ändå försöker att välja. Jag tror att det är huvudsaken att man gör någonting, oavsett vad någonting är. Jag tror att man ofta blir nöjd med resultaten av de aktiva valen man gör, och jag tror definitivt att det är enklare att bli nöjd med något man trots allt valt själv än vad man blir om man väntar på det där brevet på posten. Det är liksom bara att våga, för vet man ändå ingenting, vad har man då att förlora?


» Att resa betyder att nå ett mål. Att vandra betyder att vara på väg.

♥        J e n n i f e r .

Hyschpysch.

Ahmen, effektiv dag måste jag säga. Sov jättedåligt inatt och hittade ingen djupsömn alls, vilket resulterade i att jag var jättepigg vid halv sju när jag inte hade så mycket att vakna upp ur. Så två sekunder efter pappsen ringt och väckt mig på beställd tid var jag uppe. Bestämde mig för att ta den där sablans tjuren vid hornen så jag klädde på mig träningskläder och hojade iväg till gymmet. Hoppas nu på att ha tagit mig över tröskeln så det blir lite enklare att ta sig dit. När det flyter på bra så flyter det verkligen bra, men när det börjat gå trögt så är det fasen som att köra höga knän i kvicksand.

Med träningen avklarad var det dags för skolan och det blev en del gjort där med. Föreläsningen var faktiskt jättebra idag och jag lyssnade, skrev, ritade och fattade för glatta livet. Tjohooo!

Sen har jag slutfört mitt hemliga uppdrag, men som sagt, fel ögon kan ju läsa så det är fortfarande hyschpysch.


Gamla bilder funkar ju alltid i brist på nya. Bättre än inget liksom! Och bara för att Titti och Benji snackade om ormar bjuder jag på den här godingen från tropikariet på Kolmården.

» Säg inte allt det du vet, men vet allt du säger.

♥        J e n n i f e r .

Trött tjej.



Det fick bli en springtur för att fördriva lite av kvällens tid, irrade på uppe i elljusspåret i ungefär en timme. Hittar inte riktigt där uppe och nu har jag tänkt att det är hög tid att börja göra det. Det finns ju sjukt många stigar och småvägar att springa kors och tvärs på. Sen funderar jag på det här som vissa hävdar, att det inte går att komma vilse i ett elljusspår för "det är ju bara att läsa skyltarna". Jag tycker i alla fall inte alls att det är särskilt svårt att tappa bort sig. Jag läste skyltar för glatta livet idag och tappade ändå bort femmans skyltar i nån flervägskorsning för att jag inte såg nästa skylt. Så visst funkar det att läsa skyltar, om det finns några skyltar.. Men det gick bra ändå, och jag gillar verkligen att springa där uppe, bara fågelkvitter och inga bilar. Typ som hemma, fast bara typ.


» I besvikelsen ser man bäst vad man väntade sig.

♥        J e n n i f e r .

Segt ensam.

Klurar fortfarande på vad min kväll ska erbjuda, får inte riktigt till någon idé som jag vill göra. Det är liksom segt att gå på promenad ensam. Och det är segt att gå till gymmet ensam. Och det är segt att vara ute och springa ensam. Och det är inte särskilt skoj att baka ensam. Och pluggat tycker jag att jag gjort tillräckligt idag. Och teven visar inget särskilt skoj. Och jag städade i helgen. Och jag har inget att berätta om här. Hmm.. Nej, jag får nog klura vidare.

 

En bild i brist på annat.


» Förvänta dig seger så blir det en seger.

♥        J e n n i f e r .


Mer plats.

Började dagen med lite tid i skolan, typ 9.oo - 12.oo. Sen kom Denise, Åsa och Sanne och plockade upp mig och Emma i biblioteket och så gav vi oss iväg ner på stan för att jaga rätt på lite mat. Vi hamnade på Törners där vi satt och babblade på ett bra tag. Mycket trevligt och ett inte alltför ofta förekommande fenomen som absolut borde få ta lite mer plats i kalendern.

På vägen hem blev det lite handling, men nåt mer ska inte sägas här då ögon som inte borde få veta något än läser här ibland.

Får se om någon disciplin infinner sig för att dra iväg och träna, det känns tveksamt, men man ska aldrig säga aldrig.


» Dikt babord: visst gör det ont när knopar brister.

♥        J e n n i f e r .

Rabarberkräm.

Gå och lägga sig och läsa eller koka rabarberkräm? Klockan börjar ju gäspa en del. Men det är sjukt gott med rabarberkräm.. Ah, det är det. Så får det bli.

Imorgon väntar plugg på skolan ett par timmar för att försöka hitta någon slags effektivitet, sen blir det lunch med lite fina brudar på stan. Efter det ska jag nog våga mig på att träna efter förra veckans tentaplugg och helgens magsjuka eller vad man nu ska kalla det. Det kan nog bli en bra dag!



» Det kommer stundom kritiska tillfällen i livet som man måste vara en smula galen för att komma helskinnad ur.


♥        J e n n i f e r .

Prima skinka.

Ah, det gick precis upp för mig att det inte alls är några fem veckor kvar. Det bara antog jag eftersom det alltid brukar vara en kurs på fem veckor, men inte tänkte jag nåt på dagens faktiska datum. 2 maj - 31 maj är ju inte direkt några fem veckor, det är ju typ fyra. Det innebär alltså att man borde hänga med från startskottet i den här kursen, frågan är om det ska lyckas den här gången med tanke på att det misslyckats såå många gånger hittills, ungefär 100% av gångerna om jag minns rätt. Jaja, det återstår att se. Rätt nice att roadtrippen hoppade en vecka närmare bara över en kvart i alla fall, like like like it.

Dagens missions från och med nu är att gå och köpa saker så jag kan göra korvstroganoff, och ta bort nagellacket från i fredags och eventuellt lägga på något nytt, om jag orkar. Det är inte riktigt vad mitt tålamod brukar räcka till, men det är ju lite skoj med färgglada naglar såhär på våren. Ni ser ju, det går prima skinka med att börja plugga samtidigt som startskottet går..


Det där var inte så länge sen, och nu är vattnet helt öppet och det har blivit maj. Helt otroligt vad tiden går.


» Att vara fri från begär av ett svar är en förutsättning för att förstå ett problem.

♥        J e n n i f e r .

Fis i rymden.

Har varit och inhandlat nödvändigheter med Emma inför kursstarten idag. Ekonomisk politik i en öppen ekonomi heter kursen vi ska pyssla med från och med idag fram till 31 maj då den sista tentan för mitt första år på ekonomprogrammet skrivs. Hur sjukt är inte det? Första året, som bortblåst, som en liten fis i rymden. Jag fattar ingenting, men skönt är det i alla fall. Den första juni bär det av på en roadtrip innan sommarjobbet sätter igång, och som jag längtar efter denna roadtrip! Wiie, bara fem veckor kvar! Beautiful, i allra högsta grad!


» Fyra saker kommer inte tillbaka - det sagda ordet, den skjutna pilen, det gångna livet och det förspillda tillfället.

♥        J e n n i f e r .

Hoppsan Kerstin.

Hoppas Kerstin, här var det dött. Det blev ett rejält uppehåll och det har hänt en del sen sist. Långfredag och Andreas tjugoårsdag och tenta och en massa saker. För att göra en lång historia någorlunda kort, långfredagen var toppen trots att den inte alls var likadan som den brukar vara. Emma och Andrea kom och hade med sig Johan och Andreas, och så hade Andrea med sig sina föräldrar och sin vovve. Supermys var det och vi hade äggjakt och åt en massa godis. På kvällen spelade vi bubblan, haha, det är alltid lika kul!

På söndagen bar det av mot Östersund igen, Andrea fyllde ju tjugo stora år! Vi var bjudna på middag och det var jättemysigt. Hon fick cocktailglas och en tavla som nu hänger så fint på väggen i vardagsrummet av mig och Emma.


På måndagen satte tentaplugget igång och tentan skrev jag i fredags. Blev sjuk lagom tills på fredagmorgon med, men det verkar inte ha varit någon allvarligare åkomma, skönt det. Sen på kvällen var det tjugoårsfest på schemat och vi började hemma hos Andrea, mellanlandade på Solo och avslutade på O'learys. Det var en supertrevlig kväll trots att jag var lite hängig av bacilluskerna som härjade i min kropp.

Sen har helgen varit kanonlugn. I lördags kollade vi på brasan nere i badhusparken. Superfina fyrverkerier och det var så fint när isen hade gått där nere, allt speglades så fint i vattnet. Helgen har även bjudit på en hel del filmtittande och jag har checkat av Happy feet, Madagaskar 2, Flushed away och Ice age, the melt down. Och nej, man är inte äldre än man gör sig.




Utsikten från badhusparken mot Vallsundsbron.


» Alla våra drömmar kan uppfyllas om vi har modet att uppfylla dem.

♥        J e n n i f e r .

RSS 2.0