Du och jag i kampens mitt.

Jag lever! Arbetssamma vardagar avlöses med jämna mellanrum av fina helger runt om på olika platser i vårt vackra soldränkta land. Hela den här sommaren har hittills räddats av att nästan varenda helg gett mig solsken och värme som lite kompensation för allt sol och bad jag går miste om under arbetstid.

Förra helgen spenderades i Gäddede med mammsen, pappsen och Andrea. Och Sambo var också med, gosegooos. Helt makalöst väder hade vi, så fint så det till och med fick bli ett dopp i Kvarnbergsvattnet för min del. Det var kallt, men svalkade mycket skönt. Sen hör det som till att kasta snöboll i mitten av juli, tycker ni inte det?

Dagens lilla ordspråk hämtades från en väggboning i Ankarede där vi var och fikade efter vår Stekenjokkutflykt på lördagen.


Snöbollskrig!

Aldrig mäta vad man lider,
kämpa genom tiders tider.
Liv för liv och vän för vän,
vackla, störta, resa sig igen.
Det är modet, det är lagen,
för allt mod som står i slagen.
Ock där står vi, var med sitt,
du och jag i kampens mitt.

♥        J e n n i f e r .

Jag är inte bitteeer.

Haaard working woman, ohyes. Slutade vid 20.15 idag, rätt nice när ordinarie arbetstid är till 16.00. Särskilt när man hör hur typ halva släkten utom lilla jag sitter hemma på altanen nere i stugan och äter grillat. Vissa har det bra, men jag är inte bitteeeer. Okej då, lite. Men faktiskt bara lite, det mest bittra är att man inte hinner göra någonting när man slutar så sent, inte träna eller så liksom. Men det struntade jag i idag, fast däremot har jag av någon outgrundlig anledning blivit sjuk, så det fick bli en riktigt lång promenad idag istället. Var ute i nästan två timmar, det var göttmos de!

Fast bara därför är ju klockan pangmycket redan, och jag ska duscha med.

Haaard working, very busy woman, checks out.


» Det är tur att glömskan till viss del kan rädda oss från de tråkiga minnena av fina stunder som drabbar oss.

♥        J e n n i f e r .

RSS 2.0