Eurovision och trädgårdsjobb.

En väldigt bra helg i eurovisions tecken blev det. Emma kom till oss på lördagen och vi åt fondue, drack vin och taggade till ordentligt för Eurovision. Vi drack champagne och sågade i stort sett alla bidrag utom Sverige och Ryssland. Rösterna skrek vi bort under omröstningen och det var total glädje när de sa "we have done the math". Att vi innan satt och sa att Ryssland nog skulle vinna och att det inte gjorde nåt för att den låten var så bra, det glömde vi rätt snart ;) Det var en väldigt mysig och lyckad kväll!



Igår bjöds det på lite bättre väder så jag fick de sista pallkragarna rensade. Nu kan vi så lite pärer bara temperaturen samarbetar, tjihooo!

Före:

Efter:


Det bästa med Jämtland.

Vet ni vad bland det bästa med Jämtland är? Det finns alltid ett fjäll runt hörnet. 


Grönt är skönt.

Här händer det inte mycket, kanske för att det inte händer så mycket i livet just nu. Vi jobbar och står i, måndag till fredag och måndag till fredag. Vecka ut och vecka in. Och på helgerna försöker vi hinna allt vi inte hinner på veckorna. Förra långhelgen spenderades i Gäddede, väldigt mysigt som vanligt. 
Bjuder från en färgstark bild från kvällens prommis. Grönt är skönt och blått är flott. Gillar verkligen att ha skogen runt hörnet och att det är rätt årstid nu så man kommer åt alla fina stigar som finns här i skogarna.

RSS 2.0